Wordless Wednesday #50 ~ Dah Kenapa Nie Emir...

15:40















You Might Also Like

32 comments

  1. minat kat bakul pulak ek??? boleh kawan dengan adik ash tu...

    BalasPadam
  2. apa ke hal nyer emir?
    seronok nampak...hehe

    BalasPadam
  3. salam. wah wahh..suka emir bermain kat bakul..

    BalasPadam
  4. dah penat, tapi masih lagi nak bermain. Ni la jadinya. Baring sambil main. Hehe

    BalasPadam
  5. hahahahaha...dah kenapa tu? sampai minum susu pon lam bakul..

    klik iklan sony satu utk farah..:)

    BalasPadam
  6. mintak tambah adik lerrr tu.. kikiki

    BalasPadam
  7. pemandangan mcm ni biasa SB tengok..dari abang sampai ke adik buat benda cam ni..hahaa..budak2 kan

    BalasPadam
  8. Assalamualaikum dan salam singgah ptg..sukanyer dia main kat dlm bakul...

    BalasPadam
  9. asslmkm kak..
    alahai emir.. macam2 ragam.. boring kut main sorang2..hihi

    BalasPadam
  10. nasib baik celus..

    saya datang singgah sini dari blog mialiana.. :)

    jemput singgah : Hikayat Budak Pening

    BalasPadam
  11. Ehehee...bakul pun boleh jadi ye Emir..

    BalasPadam
  12. amboii emir..sonok plak die dok dlm tu..

    BalasPadam
  13. hahahhaha..lawak la emir ni

    BalasPadam
  14. itu bukan bakul letak pinggan ke nak oiii...hahahah

    BalasPadam
    Balasan
    1. akak nie bakul wardrobe baju Emir.. dia pi cabut buat macam nie..;)

      Padam
  15. hahah..dan lagi masuk dalam tu.

    BalasPadam
  16. ayokkk emir teringin nak tidur buai ke.. bakul pon bolehhh hehehe

    BalasPadam
  17. gelak sorang2 emir dlm bakul tu.. kiut sgt..

    BalasPadam
  18. alahai apa yg emir buat tu..tak ada teman erkk

    BalasPadam
  19. kenapa mama tak pakaikan baju nie emirr...!! :D

    BalasPadam
  20. nak jadi baby balik kot..

    BalasPadam
  21. port tidur baru ke? ahahaha

    BalasPadam
  22. Hahaha best ke apa tido kat situ? Untung mak dia tak payah beli tilam

    BalasPadam
  23. amboi emir...bukan main lagi awak...hehehehe

    BalasPadam
  24. hahahaha...teringin nk masuk bakul baby kot

    BalasPadam
  25. nak tido dlm tu ke amir..hehe

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||