Wordless Wednesday #51 ~ Invitation ~ "Mari Beraya Ke Rumah Terbuka Aidilfitri Nuffnang"

10:18


Assalamualaikum....


 1st email....
dapat jemputan utk join contest kat Instagram Nuffnang...
120 Captions terbaik akan menang 2 pass jemputan ke 
"Mari Beraya ke Rumah Terbuka Aidilfitri Nuffnang"
so suka-suki join...>__<


2nd email... 
Yeayyyyyyy!!!! tak sangka terpilih...
Excited!!!!!!! Can't Wait!!!!!
Thanks Nuffnang!!!!!!!







You Might Also Like

37 comments

  1. Balasan
    1. mesti la pergi cik nor..1st time dapat join event Nuffnang nie... =D

      Padam
  2. mmeriahkan suasana dan mengeratkan ukhwah persahabatan

    BalasPadam
  3. Bestnya ermm lya jauhla memg x dpt pi event2 mcm ni

    BalasPadam
  4. Wah2..kak farah pergilah open house ni nanti ye? ada dapat juga invitation ni..

    BalasPadam
  5. Wow,... Kak Farah dapat pergi... Jeles nya ,,

    BalasPadam
  6. Wahhhhh...ke KL lah kite...

    BalasPadam
  7. wah...ni semua blogger yg daftar nufnang boleh join ke nih?

    BalasPadam
  8. NANIE PUN DPT TAPI NIT SURE BOLEH PERGI KE TAK.. kalau pergi, nanti jumpa di sana. hehe

    BalasPadam
  9. wahhh tahniah...menariknya....dapat p open house nuffnang gitu..

    BalasPadam
  10. Tahniah. Dah ada 3 handbag ni agak susah nak join event macam ni.

    BalasPadam
  11. salam. wahhh seronok tu...selamat beraya dengan Nuffnang :)

    BalasPadam
  12. wahh...farah pegi..takleh nak join sebab jauh..en hubby keje plak time tu..huhu..

    BalasPadam
  13. Wahhh! terbaik la farah! congrates dear :). Selamat beraya di sana ;)

    BalasPadam
  14. seronoknyeee..rezeki tu..Alhamdulillah

    BalasPadam
  15. waaaaaaaaaaaaa jelesnya! mesti sangat best & gojes belaka kat sana ^_^

    BalasPadam
  16. tahniah kak! bestnya :)

    BalasPadam
  17. BBL pun dapat jugak, jumpa sabtu ni ya

    BalasPadam
  18. wahh... bestlah farah dapat beraya dgn mereka..

    BalasPadam
  19. farah nanti amik pic byk2 tau...lieya tumpang tgk gambar pun jadi le....

    BalasPadam
  20. alaa dah komen ilang plak....

    farah bestnyer ....nanti amik gambar byk2 tau...leh lieya tumpang tgk...lieya tak join plak tapi takpe laa nanti farah amik pic byk2 tau...sure meriah jumpe geng2 blogger yg pemes amos tuh...

    BalasPadam
  21. wahhhhhh..bestnyeee..tahniah farah..untung laa..

    BalasPadam
  22. tak dapat join sebab kerja.. lagi pun date tu birthday my mom..
    so nak bawak dia pi makan2 sempena birthday :))

    BalasPadam
  23. hmm alise jauh.. dapat tengok entry farah je nanti.. jangan lupa hapdet.. :)

    BalasPadam
  24. Rasanya ada dpt email ni.. Tp xbuka pun lg.. Kalau pun dpt, bkn dpt pergi pn..

    BalasPadam
  25. wah... tahniah... tahniah... ambil gambar byk2 yea :D

    BalasPadam
  26. saya pun ada dapat invitation tu
    tapi tak dapat pergi
    snap picture bebanyak nanti tau =)

    BalasPadam
  27. tahniah..farah nanti up entry ye...

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||