Cash Out Earning Nuffnang Kali Ke-2

09:10


Assalamualaikum...


Yeayyy hari nie farah dah Cash Out Earning Nuffnang buat kali yg ke-2.. tempoh tabungan adalah dari 29.10.2013 - 30.09.2014.. Ermmm ambik masa setahun jugak la farah menyimpan yer..tapi amount tak dak la banyak mana pun..cukup la utk buat top up nak pi 'Cuti-Cuti Malaysia' next month..heeee..


Nampak kotak merah kat atas tue..tabungan dah kosong! huhuhu... so kena start menyimpan balik la..Syukur Alhamdulillah masih ada 5 CPUV yg masih dok Ongoing.. harap depa berjoget la lama2 sikit kat situ yer.. =D

psst:-kalau kesayangan semua sudiiiiiii...tolong la top up balik na...*sambiltutupmuka....hehehe....Okey Bai!  =D




You Might Also Like

39 comments

  1. bestnya farah..pas ni simpan lagi..

    BalasPadam
  2. nak buat cmtu jugak la simpan hingga taun dpn.hehehe...nth bpe jelah dpt kumpul

    BalasPadam
  3. alhamdulillah dapat jugak nak cash out.. nih masih skit lagi, nak cash out pun macam tak berbaloi.. nak klik pun tak de iklan nak berjoget nih..

    BalasPadam
  4. wahhh...bestnya farah!!

    kita top up iklan sime darby satu!!

    BalasPadam
  5. tahniah...bole topup utk cuti2 kn...

    BalasPadam
  6. akk pun dah cash out akhir bulan 8 hari tu..dok menunggu cek sampai je nih..hehehe

    BalasPadam
  7. tahniah awak....dapat jugak merasa..saya tengah tggu..x cukup lagi....

    BalasPadam
  8. Tahniah. Saya pon dah cash out. Bila cash out jer trus masuk 4 BE baru ☺

    BalasPadam
  9. sime darby & churpchurp. Top uo duit tabung ☺

    BalasPadam
  10. tahniah..untungnya dia... :)

    BalasPadam
  11. Wahhh msti bk n kan hihihi gigih tunggu sethn

    BalasPadam
  12. sama ar..Eyza pun baru ja cash out nuffnang buat kali kedua.. bole la buat tambah2 duit cuti-cuti kan? :)

    BalasPadam
  13. tahniahhhhh boleh belanje kite ABC mcm ni hehehe

    BalasPadam
  14. Assalamualaikum dan salam singgah sini Farah...wahh....tahniah dah dapat cash out dari nuffnang untuk yang ke-2...semoga sentiasa di murahkan rezeki...

    BalasPadam
  15. Alhamduillah Farrah. Setahun misi tercapai sudah.
    Lepas ni kumpul balik..

    BalasPadam
  16. alhamdulillah ... pas ni kami mai sokmo2 sini naa

    BalasPadam
  17. Wah! dah cashout utk kali ke-2! Takpe, berderet lagi CPUV tengah duk berjoget tu.. Nanti klu terjumpa kita tolong tabungkan ye.. ^_~
    Rosmiza Ali Official Blog™

    BalasPadam
  18. Tahniah sis . Untungnye. Nk kerja keras la

    BalasPadam
  19. Akak hari tu cash out tapi kena reject dah terbeku kat situ, nantilah bila2 cash out lagik.

    BalasPadam
  20. tahniah..tp setiap kali datang blog farah..asyik burung biru jer..huhu

    BalasPadam
  21. dah dua kali?fuyoo..tahniah kak..

    BalasPadam
  22. Alhamdulillah Farrah....masyuukk..

    BalasPadam
  23. tahniah farah..farah..farah gi PD tu bile?sbb ktorg mayb mggu dpn nk gi sana lg..dok kat langit langi tu jgk..

    BalasPadam
  24. farah nak pi awal bulan 11 nanti.. =D

    BalasPadam
  25. alhamdulillah rezeki.. hah kena menabung balik.. alise klik 1.. :)

    BalasPadam
  26. dah boleh buat tabungan cuti2 malaysia
    kira banyak jugalah tu =)

    BalasPadam
  27. Best2 .... terasa tangan gatal nak cash out pula hehe

    BalasPadam
  28. Masyukkkk.. mai lah belanja ceq makan banana cheese kat KL.. hhehehe

    BalasPadam
  29. Alhamdulillah rezeki kak Farah :) tahniah tau ..
    ros klik sambil tutup mata gak ni . heeee

    BalasPadam
  30. Wah tahniah..sy duk tgu cheque ke3 nih bile nk smp ntah

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||