Dah Nampak Perubahan Tak???????

14:27


~ Picture Sebelum & Selepas ~ 
dalam tempoh hampir 2 Bulan...baru turun 10kg jer..
Ermmm tapi masih belum tercapai target lagi la...
kena teruskan usaha!!!!
Doakan farah yer... ngeeee






You Might Also Like

39 comments

  1. chayokkkkk Farah.. usaha sampai capai target.. mmg dah nampak perubahan dalam masa 2 bulan tu..

    BalasPadam
  2. InsyaALLAH Farah,..u can do it..memang dah nampak dah perubahannya..jangan risau, usaha pasti akan diakhiri denagn sesuatu yang indah kalau kita consistent..chaiyokkk

    BalasPadam
  3. teruskan..teruskan..moga tercapai hajat di hati...

    BalasPadam
  4. Nampak. Smoga tercapai target yg diimpikan tu.

    BalasPadam
  5. Assalamualaikum dan singgah ptg Farah...memang nampak perubahan dia...semoga tercapai target yang di inginkan....

    BalasPadam
  6. yeay! congrats akak..semoga makin kuruihhh lagi lepas ni :D

    BalasPadam
  7. wahh.. jue pun dah lama tak g gym ni...

    BalasPadam
  8. alhamdulillah..dengan usaha yang berkat..insyallah,boleh turun lagi..caiyook farah..

    BalasPadam
  9. dh nmpk beza la sis..kurus da drp sblm tu

    BalasPadam
  10. wah dah slim...chaiyokk farah..:)

    BalasPadam
  11. Hey..akak nampak tau....tp good luck..all the best..u can do it honey...

    BalasPadam
  12. wahh kak, makin kecik hehehe. semoga lagi kurus pasni. Ni pun dah cunn

    BalasPadam
  13. WAHHH BYK JG ....tahniah keep it up ....

    BalasPadam
  14. Nmpk sgt la sis dah makin slim melimpah caiyokkk

    BalasPadam
  15. Wah..tahniah!!!
    keep on dieting ye sis..tp jangan kurus sgt..

    BalasPadam
  16. Adeeeee! Wah bersenam robik ke tu sis?? Keep it up dear :D

    BalasPadam
  17. wahhhh farahhh! diet eh.rajinnya g gymmm.rara pon diet.tp nk ke gym masih belum mampu.masa x mengizinkan.

    BalasPadam
  18. dah ada perubahan dah..semoga berjaya..

    BalasPadam
  19. wow.. sangat memberi motivasi kepada diriku ini...good job farah!

    BalasPadam
  20. OK SERIOUS NAMPAK PERUBAHAN !! terbaikla kak farah . . teruskan usaha yeah !! chayok2 !! :D

    BalasPadam
  21. farah kalau skip nasi time diet memang cepat kurus tau.. lagi masuk gim lagi.. memang cepat turun berat//

    BalasPadam
  22. alhamdulillah
    memanga da perubahan tu
    bestnya :)

    BalasPadam
  23. Dalam masa 2 bulan turun 10 kg?! Banyak tu kak.. Rajin akak bersenam.. Lagi 2 bulan, kompem sarung baju saiz s.. ^^,
    Btw, saya nominate akak dalam award nih -- LIEBSTER AWARD!
    Jemput join! ^^,

    BalasPadam
  24. wow!! serius u dear? banyak ni turun tau...

    BalasPadam
  25. wah nmpak perubahan tu kak..tahniah

    BalasPadam
  26. OMG! 10 kg....hebat farah...suka la tgk u sekarang maskin slim...julia tak start lg ni...huwaaaaaaaaaaa

    BalasPadam
  27. wah..10kg dh turun.teruskan usaha k.

    BalasPadam
  28. wahhhh dasatnyee kak.. sy kagum laaa.. akak buat ape tuuuu? kat mana gym. nak follow :(

    BalasPadam
  29. Farah!!! Mmg nampak kuruslah mcm anak dara pulak hikss nampak makin muda dan berseri. Berat berapa kilo sekarang? Dh slim nk turun lg ke

    BalasPadam
  30. wahh..10kg dlm 2 bln?hebat tu farah..chaiyok2..teruskan usaha..

    BalasPadam
  31. Wah...! bertambah cun la pasnie... semakin selim... pasti cik abe makin sayang... :D

    BalasPadam
  32. wah, banyak juga beza tu farah
    teruskan usaha farah
    chaiyo chaiyo =)

    BalasPadam
  33. memang ada perubahan!! caiyyokk farah!!

    BalasPadam
  34. akak.....banyak perubahannya.. cayalah akak! Ros baru je start diet.. tapi slow-slow.. hihihi

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||