Design Kunci Rumah Zaman Sekarang

10:47



Assalamualaikum..
Pernah tak u all hadapi situasi dimana terpaksa berdiri berjam2 lamanya di depan pintu rumah semata2 dok mencari kunci yg betul untuk membuka mangga/pintu rumah sendiri??? Mesti la pernah kann...hahaha...tapi sekarang jangan risau...farah ada penyelesaiannya...*ajuk suara Dato Aliff Syukri sikit...hehehe...
FYI, sekarang nie dah ada tau kunci yang kita boleh tempah mengikut citarasa kita sendiri..ada yg berwarna-warni & ada jugak yg bercorak comel... ikut suka kita la nak design yg macam mana utk membezakan kunci2 yg kita ada..

Cth:- farah memilih color purple utk kunci mangga pintu pagar depan..yg color hijau tue utk pintu pagar belakang..manakala yg bercorak tue pulak utk pintu grill depan..so memang senang nak ingat..no more dok terkial2 lagi dah..jimat masa dan tenaga..hehehe

Menarik kan..so kalau u all pun tak nak pening2 kepala jugak..silalah tempah kunci macam farah buat nie..Harga untuk satu kunci comel yg bercorak adalah M2.00 manakala yg berwarna adalah RM2.50...memang murah sangat kan.. heee..suka..suka..suka.. >_<

psst:-color kunci nie bukan spray tau..color/corak dia memang original dari kilang..








You Might Also Like

48 comments

  1. kat mana akak buat kunci ni ? adoiyaiiii.. mcm smart je :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dekat kedai kunci area umh akak nie..hehehe

      Padam
  2. uiks menariknye..ad jugak ye kunci kaler2? hehe

    BalasPadam
  3. Menarik mcm ni kja br tmbh mudah dan cpt

    BalasPadam
  4. comelnya...ade ek..nak jugak buat.

    BalasPadam
  5. cantik.. first time tengok ni..haha

    BalasPadam
  6. Cantik... Sangat sesuai bg org yg ada banyak kunci...

    BalasPadam
  7. cantik...belum penah jumpa lg...

    BalasPadam
  8. cantik... mana buat tuh? 1st time tgk hah...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Buat dekat kedai kunci area rumah farah.. macam2 design ada..=D

      Padam
  9. Cute nya kunci. Kat mana2 kedai kunci boleh buat ker nih.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak try la tnya tgk.. maybe ada kot...=D

      Padam
  10. Cantik...nak warna pink...sy peminat tegar pink...

    BalasPadam
  11. farah tempah kat mana kunci ni??? nak jugak!!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dekat kedai kunci area umh farah jer..meh la sini.. hehehe

      Padam
    2. Umah farah ktne? Huhu..

      Padam
    3. dekat astana park home sp.. ;)

      Padam
  12. ehhh sgt jakun daku melihatnyer......pes time tgk nie...mcm ni le bagus, tak konpius mase satu pintu rumah, mase satu pintu opis, mane satu pintu grill hahaahahaha...

    ye laa farah kat mane buat nie...harga pun okey jek tak le mahal sgt......ni rase nak mewarnawarnikan kunci2 yg adooo ni....baru la jiwa remaja gituuu kahkahkah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nampak comel jer kan lieya.. buat kat kedai kunci area rukah farah nie.. mcm2 design ada lieya..lepas nie nak p tambah koleksi lagi...biar kaler-maler...hahaha

      Padam
  13. wah menariknya kunci kaler2.....dekat mana ya?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kannn.. mmg menarik.. buat kat satu kedai kunci area rumah farah nie.. =D

      Padam
  14. menariknya..nak buat juga nanti..senang tak payah terkial-kial belek kunci yang mana satu kan..

    BalasPadam
  15. Haah la menarik ni. Kalau x memang selalu terkial kial carik kunci

    Salam.kenal
    www.mynutriqueen.com

    BalasPadam
  16. Tak pernah pulak jumpa kunci cenggini MS ...
    Kat mana tu boleh dapat tu?....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Rasanya mana2 kedai kunci ada kot..akak try pi ushar tgk..=D

      Padam
  17. mcm best jer. buat dekat mana ni? sp ker? kedai mana ek?

    BalasPadam
    Balasan
    1. A'a atin dekat sp..alaaa nama kedai tak igt pulak.. nnti pi lagi farah share nama.kedai tue kat sini..=D

      Padam
  18. Wow menarik. Senang nak beza beza kunci kan

    BalasPadam
  19. Assalamualaikum dan singgah pagi Farah...comel tengok kunci tu...harga pun murah lagi...

    BalasPadam
  20. waaahh..menarik nii...slalu ade mslh nk pilih kunci pagar dgn kunci grill...

    BalasPadam
  21. Wah, menarik..tak tahu kat tmpat Cik Mimie ni boleh ke tidak tmpah kunci macam ni..hehehe

    BalasPadam
  22. fuyooo...kaler2 kunci senang nak cari gitu..:)

    BalasPadam
  23. hahaha, memang selalu terkena camni

    BalasPadam
  24. Wah! Comelnya.. Kat mana nak tempah ni kak farah?
    Rosmiza Ali Official Blog™

    BalasPadam
  25. Comelnya kunci tu..warna purple tu memang menarik..1st time nampak..hehee

    BalasPadam
  26. Rare sungguh design kunci tu Farah..
    at the same time kita tak keliru mana 1 kunci rumah or kunci jamban hahahaha

    BalasPadam
  27. cantik la kunci2 tu...comel2 jer.....

    BalasPadam
  28. ishh rare jugak ni boleh customade color kunci.. cer akak farah buat bsnes ni pulak hehe

    BalasPadam
  29. comelnya kunci tu
    bagus idea ni kan, memang seksa dok mencari kunci banyak =)
    agak2nyer kat tempat saya ni, tukang kunci boleh buat camtu tak...hehe

    BalasPadam
  30. Coolnya kunci mcm nih.. Kat Qatar nih semua plain & dull.. Huhuhu, jadi kunci rumah kak Kep pun boring, hihihi

    BalasPadam
  31. Wahhh colourfullll. Bagus ni. Nk cr lah kat mlka mn blh buat

    BalasPadam
  32. menarik..tp kunci umah ktorg ade 3 je..gril, mangga ngan pintu je..sume lain2 pattern..so xde la confuse..hihi..

    BalasPadam
  33. cantilkah yang purple tu.. macam nak jugak. hihihi

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||