Design Dress Raya Haji Bermotifkan Dedaun Yg Jatuh Berguguran...

12:06


Assalamualaikum...
Haiiiii...hari nie farah mc ler..tak sihat..sinusitis datang menyerang..huhuhu...tapi walaupun tak sihat tetap jugak nak mengomel kat blog kan...hahaha.. Sekarang nie pun dok taip entri sambil dok soksek...soksek...gigih okeyyy...hahaha

Tapi idak ler rasa nak mengomel panjang2 pun.. just nak share pasal baju utk raya haji yg farah pi hantar tempah hari jumaat minggu lepas..heee


So straight to the point...ini la lakaran design utk baju raya haji farah...tema color dark brown dan lace bermotifkan daun color beige..hampa rasa cantik tak bila siap nanti... Ermmm harap2 cantik la kan..selalunya tailor farah nie memang tak mendukacitakan.. bagi la design apa pun kat dia..mesti menjadi...sebab tue la farah setia dok hantar tempahan kat dia ja..hehehe

Eh hampa macamne pulak...dh tempah ke baju utk raya haji nanti?? Story maiiii sat...heee


psst:-sat na nak pi telan ubat...lepas tue ceq blogwalking na..Okeyyy Bye..Bye.. >_<










You Might Also Like

31 comments

  1. Tu diaaa...dalam dok tak sihat sempat tempah baju..hihihi:)
    Cepat2 sembuh Farah ya...

    BalasPadam
  2. selalunya untuk raya haji I tak pernah beli or tempah baju.. coz raya haji kat KL tak semeriah kat negeri lain kot.. hehehe.
    I dpt imagine fress yg Farah nak buat tu.. sure cantik :))

    BalasPadam
  3. cik nor srh adik jahit baju kurung jer farah..:)

    BalasPadam
  4. Baju raya????
    Pakai baju mana yg ada la kot....huwaaaa....

    BalasPadam
  5. xde pun baju raya haji..tempah baju utk kenduri je cuti depavali nti.. :(

    BalasPadam
  6. Tak buat pun baju raya aji kak. Beli siap je kat Zawara hihihihi

    BalasPadam
  7. Mesti lah cantik.

    Tak tempah pon. Sebab dah beli jubah zawara. Tak hantar alter lagi ☺

    BalasPadam
  8. baju raya haji ahkak biasa2 jek dik..hehehehe...kemahen dia punya baju raya tau..lawa!!

    BalasPadam
  9. Ssalam kak fara. Lama xmnjenguk. Huhu wahh raya haji pon ada buat baju ye. Tsha pki baju raya rtu je la. Huhu tp eh kak fara nye idea design baju mmg letop huhu

    BalasPadam
  10. uiiii kompem kalah pengantin baru ni farah... ;-)

    BalasPadam
  11. lawanye kaler.. hmm kite xde pulak nak hantar tailor buat baju pon.. pakai je baju raya aritu.. huhu.. almaklum duduk dapur je.. x kemana..

    BalasPadam
  12. baju raya aji kami stok raya puasa punya ja heeee :D. Tak sabar nak tengok dress Farah :)

    BalasPadam
  13. Lya x da wat baju raya..msti cntik ni kan

    BalasPadam
  14. dapat bygkan..mesti cantik..

    BalasPadam
  15. Assalamualaikum dan salam singgah ptg Farah....tak sabar nak tengok baju baru Farah....hehe...

    BalasPadam
  16. wah jelesnya ada bakat boleh design sendiri baju raya, kagum:)

    BalasPadam
  17. kagum dengan orang pandai design:)

    BalasPadam
  18. wah...akak raya haji takde buat baju pun farah..lagipun makan2 kat rumah je..curlass tajuk entry..hehehe

    BalasPadam
  19. idah suka dengan warnanya... huhuhu... idah rasanya tak pernah tempah baju kot time raya haji... alahai sekejap jer pakai pun... lepas solat raya dah 'menyibuk' melapah... :D

    BalasPadam
  20. mesti lawo ni nanti... siap nanti boleh tunjuk kat mama.. hihi, bukan apa.. inspirasi je..

    BalasPadam
  21. Wah! Siap design sendiri lagi.. Hebat lah kak Farah.. Hehe.. Miza belum beli pun baju untuk raya haji ni.. Pakai baju mana yang ada je kot.. Hehe..
    Rosmiza Ali Official Blog™

    BalasPadam
  22. amboi! siap design sendiri tu!
    saya pun tak pernah tempah baju tuk raya haji
    selalu raya haji celebrate, biasa biasa je =)

    BalasPadam
  23. harap hasilnya secantik lakaran..

    takde tempah baju pon utk raya haji..haha..

    BalasPadam
  24. wahh...dh termpah tuk raya haji tu..mestilah cantik kan..tggu lah raya nanti nak tgk farah pakai..sis JM pakai je baju yg ada :-)

    BalasPadam
  25. Okje pakai baju yg ada jer MS....tak beli pun apatah lagi tempah...

    BalasPadam
  26. Akak suami kat Mekah tak de raya2...ahahahaa...

    BalasPadam
  27. Dh tempah baju pun....msti cantik baju farah nti

    BalasPadam
  28. tak sabar nak tengok baju tu siap.. mesti cantik!

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||