Giveaway Blogwalking Bersama Mamaniza.com

11:02



Assalamualaikum

Dengan ini, dilancarkan Giveaway Blogwalking Bersama Mamaniza.com

Bermula 9 pagi 1 September dan akan tamat pada 12 malam 10 September 2014

Tujuan giveaway ini :  Untuk memperkenalkan blog-blog baru dalam dunia blogging serta dapat juga menambah rakan-rakan baru dalam list follower anda. 

Sila FOLLOW BLOG mereka :


Sila LIKE PAGE mereka :


Sila FOLLOW IG mereka :
[nor_farihan] [aimimiddleton] [shidaradzuan] [ct aman] [huda] [asha]

Senarai Hadiah :
Goodie Beg - 40 pemenang (Mama)
Top up RM 10 - 9 pememang
Top up RM 5 - 5 pemenang
Wang Tunai RM 30 - 2 pemenang
Dish Wash Concentrate Shaklee - 1 pemenang
Potrait - 2 pemenang
Novel - 1 pemenang
Shawl - 5 pemenang
Fridge Magnet + Bookmark LE - 3 pemenang
Button Bagde + Bookmark LE - 2 pemenang
Agent Dorship Sophie - 20 pemenang
Brooch - 2 pemenang
Header Blog - 1 pemenang
Keychain - 1 pemenang
Buku Motivasi - 1 pemenang
Coin Purse dan Bookmark - 5 pemenang
Nota : Diharap semua peserta dapat memenuhi syarat yang ditetapkan, dan enjoy blogwalking oke!

You Might Also Like

48 comments

  1. selamat bersegmen & good luck...^_^

    BalasPadam
  2. Good Luck
    Fuza pun dah join

    http://fuzamusa.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    BalasPadam
  3. Lya pun dah join gud luck sis

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum dan singgah selasa...selamat bersegmen dan semoga berjaya...

    BalasPadam
  5. Selamat bersegmen...dari segmen yang sama.

    BalasPadam
  6. Menarik ni Farah.. all the best yer darling :D

    BalasPadam
  7. Selamat bersegmen sis... :)

    BalasPadam
  8. kite pon nak join.. tengah klik followers .. ngeh3

    BalasPadam
  9. singgah dr gA yng sama...gud luck farah..:)

    BalasPadam
  10. All the best Farah...akak dtg dari segmen yg sama...

    BalasPadam
  11. singgah dari GA mamaniza, done follow sini!

    www.norazua10.blogspot.com

    BalasPadam
  12. gud luck. hana dari segmen yang sama. :)

    BalasPadam
  13. Follow sini 809
    Singgah dari segmen mamaniza.com : http://www.cekgunorazimah.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    BalasPadam
  14. mamak yg joeget dan nyanyi jual rojak tu kt mana erk?

    BalasPadam
  15. Singgah dari segemn yg sama :)

    BalasPadam
  16. singgah sini..good luck ye..

    BalasPadam
  17. all the best! semoga ada rezeki utk emir 'pokok kelapak' ;-)

    BalasPadam

  18. Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Selamat Meyambut Hari Kemerdekaan , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/08/1st-giveaway-by-melangkau-garisan-with.html (13sept)
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/09/mini-ga-september-cash-rm300-by-emas.html (13sept)

    BalasPadam
  19. datang dari segmen yang sama...

    http://www.mialiana.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    BalasPadam
  20. All The Best Ya ...
    Singgah sini dari GA ynag sama
    http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    BalasPadam
  21. Good Luck Farah..Selamat Bersegmen..Aida tak sempat nak join..banyak kerja..uwaaaa...

    BalasPadam
  22. assalamualaikum dear,

    Mama ucapkan ribuan terima kasih kerana support GA mama, senarai peserta penuh mama dah update di sini

    http://www.mamaniza.com/2014/09/senarai-peserta-giveaway-blogwalking.html

    nantikan pengumuman pemenangnya 15 September ini, insyaallah....

    BalasPadam
  23. Slm singgah bw cne

    http://blogashalya.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    BalasPadam
  24. Salam singgah,dari segmen mamaniza
    http://www.kisahsidairy.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html
    All the best ye!!

    BalasPadam
  25. Datang blogwalking dari segmen yang sama...
    Jemput berkunjung ke blog KLA

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    BalasPadam
  26. selamat bersegmen :D goodluck

    jemput join kalau belum hiii :D
    http://iolacaviarofficial.blogspot.com/2014/09/september-giveaway-party-hosted-by-iola.html

    BalasPadam
  27. singgah sini dari segmen yang sama :)
    http://cikgufaizcute.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html
    good luck..

    BalasPadam
  28. Singgah sini.. maaaf lambat blogwalking.. :)

    http://ctfand.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamaniza-com.html

    BalasPadam
  29. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||