~ Planning My Next Vacation ~ Nak Info Please....

09:38



Assalamualaikum..

Yeayyy...Promosi Tambang Rendah AA kembali lagi!!! u all dah grab ke??? farah dah grab semalam..heeee...Makanya bulan Januari 2015 nanti terbang la kami sekeluarga ke Medan, Indonesia..*tak payah nak rahsia sangat la kan.. Harga tiket yg farah dapat adalah RM92/seorang return.. dari Penang yer.. gila tak meroyan.. murah dowhhh.. tapi farah just booked tiket jer dulu..yg lain2 kemudian.. 

So hari nie nak mintak tolong kesayangan semua yg pernah pergi holiday ke Medan, Indonesia untuk tinggalkan link pengalaman percutian hampa kat farah sat..nak start survey2 dah nie..kalau boleh nak tahu info tentang kos accomodation.. kos transportation..pakej tour..kos makan/minum, tempat menarik kat sana or apa2 info jer la yg patut farah tahu..hehehe..

Semalam ada jugak dok google...tapi info yg farah dapat masih tak cukup la... so kalau sudi tinggalkan link na.. nanti farah pi baca pengalaman hampa..best ke tak Medan nie... Okey Bye..Bye.. >__<






You Might Also Like

38 comments

  1. tp semalam anum ada tgk mahal gak

    BalasPadam
  2. Sofu gi sana ngan abg ipar so semua hotel dan tour guide dia yg uruskan..(kami byr je :) )
    Danau Toba jgn lupa pergi ya..stay kat pulau samosir kalu dapat best pg2 dpt tgk laut :)

    BalasPadam
  3. Br jer tgk tiket.. mahal pulak.. br ingat nak g bandung...

    BalasPadam
  4. Waahh..murah tu.. Selamat bercuti farah..

    BalasPadam
  5. Mrs Farah,cmne eh dapat tiket murah cmtu..sy tgk td mahal jgk..sy ni x reti sgt nk book2 tiket..hihihi..harap dpt membantu :)) nk ke Padang rasanya

    BalasPadam
  6. wah sronok tu...dpt tiket murah..slamat mengsurvey

    BalasPadam
  7. Bestnyaaa kak. Eka pon nak g jalan2 tp dalam negara je lah hehehehe

    BalasPadam
  8. Darling..nak terbang ke Medan ke?aida dah dua kali pergi sana..so far best amatt!!lagi satu aida ada tourist guide kat sana yang boleh bawak pegi jalan-jalan n segala ceruk dia tau!just bgtau dia nak pergi mana je..pasal hotel pon sangat affordable tau!!yang penting cantik..hihihi..nanti aida bagi contact no tourist guide tu kat FB eh..kejap lagi aida tinggalkan link part2 ke Medan k..

    BalasPadam
  9. Link sini k:

    http://aqil-jauhari.blogspot.com/2014/04/holiday-2014-day-i-lake-toba.html

    http://aqil-jauhari.blogspot.com/2014/04/day-ii-danau-toba-ke-beras-tagi.html

    http://aqil-jauhari.blogspot.com/2014/04/day-iii-medan-shopping-time.html

    BalasPadam
  10. saya naik kapal terbang pun tak pernah! hehe

    BalasPadam
  11. ayah kita pernah ke medan dulu..tapi takde link la nak tinggalkan..haha..

    BalasPadam
  12. bestnya nak terbang pi Medan..nak ole2..hehe

    BalasPadam
  13. Bersedia dari awal sangat baik bila kita pergi ke tempat yang kita belum pernah sampai.. ;)

    BalasPadam
  14. bestnya dapat jejalan tau..murah sangat la fara 92 return..mmg blh sangat

    BalasPadam
  15. bila baca cerita farah nak pegi medan, baru teringat, belum abis update lagi my medan travel trip.... hehehe...

    masa pegi aritu kami tak amik transport/tour package... so stay kat Soechi Novotel Medan sbb ada free airport shuttle.. hotel pun best..murah, bersih & selesa....

    BalasPadam
  16. Assalamualaikum dan singgah sini Farah...wahh....bestnya nak pergi cuti2 lagi ni nampaknya....

    BalasPadam
  17. seronoknye blh rncg2 pegi obesea.hehe.. semoga jmpa info2 tu yer...try msuk blog k.elly..dia kn ske share klo pegi obesea..

    BalasPadam
  18. sis JM belum pernah ke sana so susah sikit nk bagi info
    yang pastu mmmrraaaahh sgt tu rega tiket..kalau lah Jan tu masih kosong mesti beli jgak :-)

    BalasPadam
  19. Akak tahun ini dan tahun depan ikat keinginan sebab anak2 dok merengek nak cuti2 jauh sikit. Kalau ada rezeki ke Korea kita...:)

    BalasPadam
  20. kakzana pegi Medan sebelum kahwin dulu, sah2 takde entry dlm blog �� wajib pegi Danau Toba, Brastagi, Pulau Samosir... ada bnyk lagi boleh google tu.

    BalasPadam
  21. baru jengah jugak AA masa lunch tadi.. tapi lom book.. murah jugak tu x sampai rm100

    BalasPadam
  22. first time singgah kat sini. tahniah dapat pergi melancong ke luar negara...

    BalasPadam
  23. Wahhh seronoknye tgk org melancong je huhuhu jealouss

    BalasPadam
  24. Yeyyyy, bagus farah...julia ni hari2 tgk AA tp tak tau nak pi mana leh cenggitu hehhehe...lagi satu julia ni suka holiday last minit...nak booking awal mcm tak berapa confident...acaner ni...farah bak mai sikit semangat holiday hehhehe pi medan hati2 tau...bagus beli awal2 leh kumpul duit sopink plak kan yeyyy

    BalasPadam
  25. wahhhh nak ikutttttt


    cuba tgk blog kwn kita ni... rs nyer apa yg dia share mmg bgs ttg medan etc.

    http://wahidayatulaswa.blogspot.com/search/label/Medan

    BalasPadam
  26. Bestnya nak cuti2 ke medan.

    BalasPadam
  27. Best ke gi Medan tu MS....
    Selalu gak dpt info tambang murah tu tp tak pernah try pulak website dia

    BalasPadam
  28. bestnya...teringin ni nak flight ke luar negara...

    BalasPadam
  29. Murah giler tu Farah.. mmg berbaloi u dpt tic murah tu..
    I tak pernah pergi medan.. but my husband pernah pergi.. nanti I korek2 pengalaman dia bagi kat hampa Na.. hehehe

    Psstt.. thx for the information about Sarawak haritu.. apa2 nnt ceq whatsapp hampa na.. mwahhhh :))

    BalasPadam
  30. berjalan lagi la nampaknya Farah and family kan...kemana la tu kan...

    BalasPadam
  31. Bestnya berjalan jalan ke Medan...memg murah harga tiket tuh

    BalasPadam
  32. huwaaa..bestnye org tu nk gi medan..bln 1 tu ila tgh sarat..ntah2 tgh pantang kot..ngeee..farah cer tgk kt blog ida detail die citer.. idabaharum.com

    BalasPadam
  33. bestnya kak Farah nak ke sana..

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||