Shopping Di Butik Zawara Sungai Petani...

09:48


Assalamualaikum..

Minggu lepas ajak husband pi Butik Zawara..sebelum2 nie farah dok beli tudung Zawara secara online jer.. tapi bila Zawara dah bukak satu lagi cawangan kat Lagenda Height, Sg Petani so harus lah pi terjah butik terus.. lagi best nak shopping yer dak.. cik abg pulak bermurah hati nak belanja..ermmmm apa lagi lajuuuuu la tarik tangan dia.. ahaaaaaaaa





Jeng..Jeng..Jeng... ada sale lahhh..best...best...



Depa nie kan mcm tahu2 jer isi hati kita yg memang suka nak snap gambar banyak2 tapi dalam masa yg sama dok malu2 tenuk..so bila nampak benda alah nie terusss tak rasa malu lagi dahh...sakan la ceq bergambar mengalahkan retiss Cik Anzalna Nasir kita tue..

Laaaaa tak percaya ek.. okey meh la layan gambar2 naaa.. >__<


Hahhhh kan.. gitu posingnyaaaaaa...krikk..krikk...krikk



Poyooooo jer lebihhh nie..macam la muat dress tuh!!! hahaha.. Ehh tapi memang cantik la dress nie..Berkenannn ceq.. tapi kena tunggu farah slim sikit la baru boleh beli...heeeeeee.. 

Actually ada jer saiz besar..tapi tak nak..tunggu sat ceq slim dulu...baru boleh fefeeling macam princess sambil pusing2 360darjah.. buat masa nie kita cuci mata dulu.. next time datang tak mau cakap banyak ambik saiz S terus...hahaha.. berangannn la nak dapat saiz badan macam tue..


EhhhEhhh sipi2 nampak macam Cik Anzalna Nasir dah nie.. ko jangan farah.. nanti menangis kang Duta Zawara tue...tertiba jer ko nak carasssss periuk nasik dia apa keeheeyy.. hahaha...so cover la sikit muka tue dengan watermark...menyampah pulak tengok diri sendiri posing gedik macam tue kann.. bluwekkkkk...



Hahhh pose nie memang wajib kalau nampak cermin.. jangan bohong la hampa pun sama jugak kan.. mengaku cepat!!! =D



Antara koleksi dresses yg ada kat sini...


Lawa2.. nak nangess rasa.. telah air liur jer tengok dresses yg gojes2 nie.. material pn best..berat.. so bila kita pakai akan terletak elok la kat badan..



Harga murah2 pulak tue.. tak silap farah dress sequin nie RM119 jer kot.. ishhhhh mesti rasa gojes sangat bila pakai kan..ahahhhaahh


Koleksi nie lagiiiii cun..tapi boleh tengok jer la dulu..=D




rambang mata oiiii dok kat sini lama2.. mau borong satu butik satg kot...hehehe


Last time farah mai sini koleksi tudung banyak yg out of stok.. tapi nasib baik datang kali nie stok baru sampai.. kalau tak frust ler ceq....nampak shawl yg ada kerawang nie.. cantik weyh.. namanya Dura Shawl.. Harga RM49 sehelai...farah rembat sehelai..color coklat lembut.. hehehe... mula2 tue tak tahu macam mana nak belit shawl nie.. tapi nasib baik la adik manis yg kerja kat sini tolong ajarkan.. macihhh adik manis buat akak rasa chumelllll sangat hari tue..kih..kih..kih..



Safa Shawl nie pn farah grab sehelai jugak..color dusty pink..Harga RM39 jer.. murah dan berkualiti.. material dia jenis heavy Chiffon.=D



Cukup la hasil shoppingan utk hari nie.. My Abg Sepet kata kalau i nak borong satu butik pun boleh.. tapi i kena promise i kena pakai tudung..no more on & off dah.. Opssssss...InsyaAllah yer Sayang..btw thanks belanja.. lebiuuuuuu... nah muahhhhh sikit..=D

Okey.. Bye..Bye..




You Might Also Like

36 comments

  1. wah..bestnya ada org belanja..:)

    klik iklan farah..:)

    BalasPadam
  2. masa awal2 muni pergi rituh butik ni baru bukak so tak banyak pilihan . ni tengok kemain banyak stok . . ni buat nak terjah cepat2 ni . . hahaha :p

    BalasPadam
  3. Best kalu shopping blh fitting kalu online mcm takut2 je nak rembat

    BalasPadam
  4. menarik, cantik.. termasuk ceq yang dalam gambaq tu.. hehehe

    BalasPadam
  5. Wowwwwww! cantik giler baju-baju kat Azawara ni Farah...Farah beli ape tu? hehe. Cantik Farah bertudung, pasni boleh minta abg sepet belikan pelbagai jenis tudung tuk Farah :)

    BalasPadam
  6. oh nice dia bagi ambil gambar

    BalasPadam
  7. ehh ye laa ...siap ade tag utk amik pic puas2...hahaahh selalu kedai tak bagi amik gambar kan farah...ini mcm bagi kite berkobar2 laaaa.....kat bangi ade satu...tapi tak pergi2 lagi...lieya ade aim satu dress nie...cantik nak mamposssss hahahhha....

    tgk dari pic farah pun nampak shawl die lawo2...aishh saje tak menggamit2 memanggil2 soh lieya terjah kat bangi nie.....

    BalasPadam
  8. Assalamualaikum dan singgah khamis Farah...cantiknya dress dan tudung yg ada kat Azawara ni....untugnya Farah ada yang belanja....hehe...

    BalasPadam
  9. untung la dapat masuk zawara..shopping byk2 ekk

    BalasPadam
  10. Wahhh sis shoping bestnya hihi memg gojes la sis

    BalasPadam
  11. Kat area umaj akk kat wangsa mslawati pun ada 1 butik zawara..tp xpnh masuk lg..blhla nti nk try usha2 .akk jarang sngt pakai dresd act..huhu

    BalasPadam
  12. Bestnya cik abam offer nak belanja satu butik.. Kalau saya, saya borong dah banyak2.. Hehe..
    Rosmiza Ali Official Blog™

    BalasPadam
  13. wah.. seronok.. haritu lalu nampak tapi tak singgah butik nih... next time buleh la singgah....

    BalasPadam
  14. Ohhh... kalau shopping just tarik tangan en abang memanglah laju aje ye Farah.
    Apa tak pilih ajelah mana suka dah tu en abang bayar:)

    BalasPadam
  15. Zawara?
    Huwaaaaaaaaaaaaa mmg mennagis tgk fara pi butik zawara tak ajak julia hahahhahhaha
    mmg julia peminat butik zawara tp satu hape pun x pernah beli...nak beli online tp takut jubah tak kena kt saiz badan godang ni...syok yer farah pi borong shawl...aummmmmmmm nak tgk kot2 ada cawangan kt kl nak terjah gak...lama x beli jubah hehehe

    BalasPadam
  16. Akak masuk online butik dia best cantik2 warna tudung. Sempoi gila siap letak papantanda soh bergambar banyak2...ahahhaa...

    BalasPadam
  17. wah,boleh challenge anzalna pas ni..saya pun teringin nak masuk, tak pernah beli online sebab takut tak fit. I olls ni masalah kurus yang melampau..

    BalasPadam
  18. follow sini .... org sp ek .. sama la kite ..
    zawara nye dress tak mahai sgt .. material cantik dan design pun cun ....

    BalasPadam
  19. Bestnyer dkt ngn umah,dress dorg mmg cntik2.. Alahai,tergoda pulak tgk shawl tu

    BalasPadam
  20. X leh jd ni. Kena pi terjah jugak. Nampak cam menarik

    BalasPadam
  21. Geramnya tgok. Ujung bulan ni baru nak pegi butik Zawara kat Bangi hihihihi

    BalasPadam
  22. hehee..ada syarat besar di ditu..semoga Farah akan berjaya..Amin..besar jugak Butik Zawara kat SP kan..tak ramai orang sangat nk shopping pon selelsa..kat sini orang sentiasa penuh..menyampah ceq..hehee..tapi teringin nak beli dress sequin tu buat raya haji nanti..hehee

    BalasPadam
  23. Baju yg farah pegang tu. Saya dah sambar. Tapi kaler lain. Memang cantik. Raya haji nnt baru pakai sbb tak alter lagi. Maklumlah...org petite nak ber jubah ☺

    BalasPadam
  24. wah.. cantik nye shawl dia.. pastu dress emarald kain tingkat tu.. uishh terliur.. ni la susahnye gemuk.. hmm..

    BalasPadam
  25. wahhhh pegi x ajk kite ponnnn ;-)

    BalasPadam
  26. Amboi...cun dh tu...nanti sambar baju up lg kat sini eh..akak suka tgok...

    BalasPadam
  27. beb! baju yg u pakai u beli kat mana.lawaaa lah.mcm bodycon punya baju.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Baju nie I tempah la rara.. hehehe.. i just bg tau jer nak design mcmne...then tailor I akan buat la.. =D

      Padam
  28. eh Zawara dah ada kat sp eh kak?Za tak taw pun..huhu

    BalasPadam
  29. Nnt nk p jugak la. Xtau plak ada zawara kt sp

    BalasPadam
  30. bestnye org belanje shopping..shawl zawara mmg terbaik la..kwn kt opis ni suke sgt bli kt zawara..

    BalasPadam
  31. Sekarang nie trend orang pakai jubah moden kan... suka tengok orang pakai... tapi diri sendiri... ermmm... belum sampai seru... dulu2 selalu gak berjubah... tapi jubah fesyen lama laa... tapi dah bertahun tak pakai dah... kena lak pergi kerja naik motor... lagi laa takderr... hehehe...

    BalasPadam
  32. saya tak reti ler pakai benda gini
    tetiba teringat lagu KRU, biar ku dengan jeans biru ku

    farah, tak mustahil boleh dapat size S
    kena usaha aje, chaiyo chaiyo =)

    BalasPadam
  33. bestnya ada orang belanja!! tapi memang cantik la tudung dia..nanti nak singgah la kalau ke sp..hihi..

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||