Sutra Wellness Aromatherapy Multifuncation Spray Penyelesaian Kepada Masalah Serangga Di Rumah Anda

09:53


Sticky post
*scroll down for new entry*

Assalamualaikum...
Pernah tak u all rasa menyampah sangat apabila setiap kali selepas u all dah settle mengemas rumah tiba2 ada pulak tetamu yg tak diundang datang bertamu..datangnya secara berjemaah pulak tue.. kita tak jemput pun tapi suka-suki jer nak datang bertandang...kita nie dah la penat seharian mengemas rumah pun tak habis lagi..datang pulak 'mereka' bukannya nak menyenangkan kita tapi sebaliknya menyusahkan kita pulak..tak suka..tak suka..tak suka..

Tambahan lagi tetamu yg tak diundang nie datang dengan misi utk mengerumuni dan merosakkan semua bahan makanan yg kita dok guna utk memasak dan minum..so bertambah penat lagi la jadinya yer dak...Tetamu tak diundang yg farah maksudkan adalah 'Semut'.. yer..yer.. cik mut la...suka betul datang melawat rumah i..tak kira siang..tak kira malam...pffttt...

Kadang2 disebabkan kunjungan tak diundang 'mereka' tue menyebabkan farah terpaksa membuang sebekas besar air yg sudah siap dimasak.. semuanya gara2 'mereka' nie tak reti nak berenang dah kemudian mati kelemasan kat dalam bekas tue...Ermmm kan dah jadi satu kerja pulak kita nak kena bersihkan.. huhuhu


Tapiiiiii sekarang farah tak perlu risau lagi.. sebab Produk Sutra Wellness Aromatherapy Multifuntion Spray nie adalah penyelesaian kepada masalah farah.. produk ini 2 in 1 yer u all...ianya boleh mewangikan rumah anda dan dalam masa yg sama menyahhhhhhkan tetamu tak diundang dari rumah kita.. bukan setakat semut jer..tapi serangga lain seperti lipas ke..lalat ke..tikus pun boleh!

FYI, serangga memang tak suka tau dengan bauan seperti aroma terapi nie..farah dah mencuba produk nie selama 2 bulan dan ternyata sekarang nie memang susah betul nak jumpa 'cik mut' atau 'cik pas' dok melawat kawasan rumah..hehehe..Aman sikit kan... jiwa pun tenang sebab rumah berbau harummmm sangat..

Produk Sutra Wellness Aromatherapy Multifuntion Spray ada 4 jenis bau yg u all boleh pilih iaitu:-

Rose Sensation
Sweet Lavender
Pandan
Citrus Berry
Semua wangi2 u all.. tapi bau yg paling farah suka adalah Rose Sensation..yg nie farah gunakan kat bilik tido sebab ia dapat menimbulkan aroma yg tenang.. hehehe.. yg lain farah bahagi2kan la ikut ruang yg ada kat dalam rumah..

Okey kalau nak tahu harga untuk sebotol Sutra Wellness Aromatherapy Multifuntion Spray 200ml nie adalah RM20.00 sahaja.. murah tak??? murah sangat la kan..kita jugak dapat berjimat banyak tau kalau menggunakan produk nie sebab kita tak perlu membeli racun serangga perosak dan pewangi rumah lagi..sebab produk Sutra Wellness Aromatherapy Multifuntion Spray nie adalah 2 in 1 iaitu Mewangi dan Menghalau Serangga...

So kalau u all berminat nak beli produk nie boleh la contact 
Puan Nurul Huda Razali 
~ 019-4916777 ~
atau kalau nak order melalui farah pun boleh... 
pm jer farah kat FB Page
Bye!!!






You Might Also Like

26 comments

  1. Menarik sgt ni sis blh d cuba

    BalasPadam
  2. kt umh sy pn guna yg ni..bau pandan.

    BalasPadam
  3. rumah rin banyak lipas lately..lipas boleh ke guna minyak ni

    BalasPadam
  4. wah...kat rumah tu pun banyak jugak semut...boleh la akak nak cuba nie

    BalasPadam
  5. oh.. mama memang pakai ni.. dah lama.. spray dalam kereta.. hihi, halau lipas..

    BalasPadam
  6. murahhh..ok ye farah..kt umah tu byk lipas kecik2 tu ngan semut..

    BalasPadam
  7. Menariklah produk ni akak...

    BalasPadam
  8. menarik..boleh cuba nie..:)

    klik iklan farah..:)

    BalasPadam
  9. Blh cod ke nanti kalau order farah? Hihi..

    BalasPadam
  10. wahhh.. nak beli le .. camne yer.. mmg tengah hadapi masalah yg sama... atas meja mmg tak leh letak makanan abis semut hurung...

    BalasPadam
  11. cik mut kat umah saya suka dok dlm peti sejuk ... mmg x takut beku agaknya . dah tuka peti sejuk pun lagu yg sama gak ... perghhh

    BalasPadam
  12. Masalah encik semut dan sewaktu dengannya memang buat kepala pening kadang kadang..

    BalasPadam
  13. singgah blogwalking..lama tak singgah..bz sket..hihi. Mmm..produk yang bagus nampak gaya ni

    BalasPadam
  14. Assalamualaikum dan singgah pagi Farah...baru tau tentang produk ni...murah lagi...

    BalasPadam
  15. Thanks for sharing. Kat umah tu byk lipas & semut. Lately cicak...eeuuwwww...

    BalasPadam
  16. hehe ingatkan siapalah 'tetamu' tu ^_^*

    BalasPadam
  17. wah. promosi ni =)
    tak pernah dengar jenama ni
    tapi review cam best aje =)

    BalasPadam
  18. Nanti nak beli boleh contact puan Nurul ni..aida tak tahan dengan semut je..berleluasa sangat..haih!

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||