Cream-O Tart Cookies Bikin Aku Ketagih!

09:57



Assalamualaikum..

Pagi2 nie makan Biskut Cream-O Tart Bluberry memang layan habis la...sedap gila weyh biskut nie..asalnya aku
terpengaruh dengan en3 Abg Ben yg INI la.. aku nie memang hantu Tart..selalunya time raya jer la yg dapat merasa kan...kalau time tak raya mana nak cari...nak buat sendiri..huhhhh memang tak la.. hohoho..so bila terbaca en3 Abg Ben tue apa lagi terus pi cari kat kedai.. memang bersepah orang jual..harga sebungkus RM2.05 jer.. aku beli kat Econsave Sg.Petani..siap beli buat stok lagi!

FYI, Biskut Cream-O Tart dari Jack'n Jill nie ada 2 jenis flavour tau...Blueberry & Strawberry.. 2-2 flavour aku dah try.. tapi paling aku suka flavour Blueberry..must try u all!!!.. serius dah makan sekali pasti lepas tue u all akan ketagih punya la..hahaha..so kalau sapa yg suka makan Tart wajib try biskut nie yer..okey Bye!! nak sambung makan Cream-O sambil blogwalking sat....>__<




You Might Also Like

31 comments

  1. Macam sedap je kak. Eka nak try beli lah nanti ni hehehehe.

    Selalu tengok je hehe

    BalasPadam
  2. Yummmieeeee....:) boleh try gak lunch time nanti pi usha kat Giant ada kot

    BalasPadam
  3. Ank2 akk ni suka sgt ni..xckup kli beli 1-2 packs..huhu

    BalasPadam
  4. haishhh mcm menarikkk gak nie

    BalasPadam
  5. sally pun selalu beli tapi x boleh mkn byk sgt...sally rasa manis sgt :D

    BalasPadam
  6. Salam singgah sini Farah...sedap ni tapi belum pernah rasa yang ni...

    BalasPadam
  7. Tak pernah rasa... tak brp suka tart...

    BalasPadam
  8. nak kena cari jugak ni.. nak rasa.. macam packaging oreo kan farah,,,

    BalasPadam
  9. Julia dah terpengaruh dah ni farah...habislah...petang ni tak memasal kena cari tart oreo hahahhaha farah ni saje tau hehehhehe ish nak cariiiiiiiiii

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe..try jgn tak try jue..confirm sedap! tapi jgn silap nie bukan oreo sayang.. tapi Cream-O..hari tue pn farah confuse jugak..mmg nampak sama jer mcm oreo tapi bukan...hehehe..

      Padam
  10. selalu nampak kat petronas pn ada.. tp tak pernah try.. lunch karang nak gi carik.. terus terpengaruh dgn en3 farah plak.. hehehe

    BalasPadam
  11. amboi... sedap sgt sampai promote kat blog.. 😁

    BalasPadam
  12. tak pernah cuba ler pula
    ni farah dah kata sedap, nak p turun beli lah sat =)

    BalasPadam
  13. nak try jugakla...dah kata sedap ni...

    BalasPadam
  14. tak pernah try.. dan rase macam nak terjebak je.. hihi..

    BalasPadam
  15. x leh jadi nih..nk try gak lah

    BalasPadam
  16. Miza pun prefer blueberry lagi dari strawberry.. Tp tak pernah cuba lagi cream-o tart nih.. Tapi dah tau nih haruslah cuba nanti.. ^_^
    Rosmiza Ali Official Blog™

    BalasPadam
  17. Anak saya suka nih..kalau ke kedai dengan ayahnya mesti tunjuk yang ni je..

    BalasPadam
  18. memang nampak sedap. tapi kalau kawan sebelah nak macam mana>?

    BalasPadam
  19. sedap ke farah....selalu kalo masuk aeon big tu bantai beli oreo jek sebab anak2 suke...okey2 pasni leh try ni plak....

    BalasPadam
  20. owh! yang ni ...memang sedap ponn...lebih kurang biskut Oreo femesnyer..

    BalasPadam
  21. OK...petang ni juga nak cari...hehehe...

    BalasPadam
  22. wahhh..nk try..nk try..nk try..

    BalasPadam
  23. mesti sedap kan sampai ketagih..

    BalasPadam
  24. X Penh lgi rasa nnt nak try la mcm ni

    BalasPadam
  25. Sedap ke Farah yang cream O jenis ni...sebab aida pernah try yang macam Oreo tu tak sedap sangat!huhuhu

    BalasPadam
  26. Biskut nih memang sedapkan

    BalasPadam
  27. Sy xtahan mkan biskut mnis2..

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||