Simple GA Sempena #FarahEdy Wedding Anniversary!!!!!

00:00


Assalamualaikum...
Hampir seminggu blog kesayangan farah nie terbiar tanpa sebarang update terbaru kan..ada yg rindu tak????..kih..kih...kih..*tutup muka..Hutang blogwalking pun banyak yg tak settle lagi nie..tah2 ada yg dah merajuk dengan farah tak.....huhuhu...I'm sorry yer...InsyaAllah yang mana singgah and drop komen tue don't worry anda pasti akan diterjah semula okey!.. hehehe..

Sekarang nie mood farah tengah swings sikit.. sebab dalam kepala dok pikir nak pi bercuti jer nie..ala cuti2 dalam Malaysia jer pun.. tapi tak kisah la kan..yg penting pi BERCUTI kan.. otak dah tepu dah nie sebab lama sangat tak pi melancongmelencong..ahhhaa..

Okey meh la nak share dengan hampa tempat yg farah nak pi bercuti selama 3H2M nanti...

Kami akan stay selama 1mlm di Bayou Lagoon Resort, Melaka + jenjalan kat sana sekali.. plan nak bawak Emir pi Taming Sari, naik cruise..naik kapal besar.. naik beca cantik.. masuk Kota A'Famosa.. and malam tue nak pi tengok show di Old West Town..hehehe..


dan 1mlm lagi InsyaAllah kami akan stay di Grand Lexis, Port Dickson..kat sini tak dak plan apa pun just nak lepak2 kat bilik jer sambil mandi kolam yg ada kat dalam bilik tue... hehehe

Okey...hari nie meh nak buat kuiz suka-suki..sapa2 yg dapat meneka dengan betul ada HADIAH yg menanti hampa..

just jawab kat ruang komen jer okey

Soalannya adalah...

1. #Cuti-CutiMalaysiaFarah ini adalah sempena Wedding Anniversary Farah yang ke berapa???

2. Hotel yg mana satu menjadi pilihan kami untuk 'candle light dinner' sempena wedding Anniversary tue nanti..Adakah Hotel di Melaka @ Hotel di Port Dickson???? 



Mcmne senang tak???senang jer kan...kalau hampa dah lama ikut blog farah nie mesti boleh jawab kan!!!!

Tarikh tutup adalah pada 02.11.2014 

Selamat Mencuba..Bye>__<



Love,
Farah

You Might Also Like

33 comments

  1. jwpan no 1 :anniversary ke 12

    jwpan no 2 : grand lexis di Port Dickson

    slamat cuti2 farah...rindu kenangan cuti2 grand lexis ...slamat berendam smp lebam dlm private pool :)

    BalasPadam
  2. nanti akak cuba yer...In Shaa Allah... Grand Lexis tu best ok...

    BalasPadam
  3. nk jawab plss..hihi
    no 1 = anniversary ke 12
    no 2 = hotel Bayou Lagoon Resort, Melaka

    BalasPadam
  4. Alahai fara serius xthu yg keberapa.tp yg hotel tu jawapan dia dh tentu grand lexisla kan..xpela..suka2 je nk jawab yg kedua aje..hahahaha

    BalasPadam
  5. Jawab kat sini je ke?
    Nak try nasib ni..hehee..

    Jawapan:
    1) Anniversary yang ke 12 tahun (Tahniah Farah!)
    2) Kat Grand Lexis, PD

    Semoga ada luck..hehe..

    BalasPadam
  6. 1. yg ke 12
    2. Hotel di Melaka


    p/s nni main tembak je ni ;-)

    BalasPadam
  7. Jom cuba-cuba jawab..
    Anniversary yg ke 12 (2/11/02)
    Hotel di Port Dickson :)

    BalasPadam
  8. yang pertama tu jawapan dia dah 12 tahun!
    yang kedua pula confuse sebab dua-dua hotel ada sebut, maka saya pilih keduanya
    kalau saya tu rasanya yang no2 lah, no 1 confirm betul =)

    BalasPadam
  9. Lma x nmp sis keudara d blog..lya x pndai nak teka la sis.tpi try eror je la ya..jwpn soalan 1.anivesary yg ke 3 not soalan 2.mkn mlm kat hotel d port dickson

    BalasPadam
  10. Hotel di melaka! Anniversary ke berapa ye? hurmm...x surelah, ke-6 maybe :)

    BalasPadam
  11. nak jawab..hehe..tapi tak taw betoi ka dak..kalau dak,jgn maqah noh kak.. hehe

    1. #Cuti-CutiMalaysiaFarah ini adalah sempena Wedding Anniversary Farah yang ke berapa??? = yg ke-12


    2. Hotel yg mana satu menjadi pilihan kami untuk 'candle light dinner' sempena wedding Anniversary tue nanti..Adakah Hotel di Melaka @ Hotel di Port Dickson???? = Hotel Melaka kot..

    BalasPadam
  12. 1. #Cuti-CutiMalaysiaFarah ini adalah sempena Wedding Anniversary Farah yang ke berapa???

    Jawapan : Wedding Anniversary kak Farah yang ke-12

    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    2. Hotel yg mana satu menjadi pilihan kami untuk 'candle light dinner' sempena wedding Anniversary tue nanti..Adakah Hotel di Melaka @ Hotel di Port Dickson????

    Jawapan : Hotel di Port Dickson

    Kompiden betul nih.. Hehe.. ^__^
    Rosmiza Ali Official Blog™

    BalasPadam
  13. welcome to melaka, farah ye.
    waterpark bayou lagoon sgt best.
    aida da gi and da ada post pasal tu pun kat blog.

    BalasPadam
  14. 1) Wedding anniversary yang ke 12
    2) Kat Melaka kot. Sebab ada Hard Rock kat situ ☺

    BalasPadam
  15. Tapi Bayou lagoon ni memang best sebab pernah stay sana. Tak tau bila nak repeat lagi.

    BalasPadam
  16. Tahniah farah... semoga kekal hingga ke pintu syurga... :)

    Anniversary ke 12 kannn... :D and of coz la celebrate kat Grand Lexis romantik giteww :D

    BalasPadam
  17. Salam singgah sini Farah...nak join ni...hehe...

    BalasPadam
  18. Salam Farah....Diana nak cuba2 ni jawap yer...
    1)# Anniversary Farah yang ke-12 pada 2 November nanti...

    2)# Candle Light kat hotel Grand Lexis Port Dickson

    BalasPadam
  19. Eyza nak cuba nasib.. mana la tau kan, bole menang.. hihihi..

    1. #Cuti-CutiMalaysiaFarah ini adalah sempena Wedding Anniversary Farah yang ke berapa???

    - Wedding Anniversary Farah yang ke 12 tahun.

    2. Hotel yg mana satu menjadi pilihan kami untuk 'candle light dinner' sempena wedding Anniversary tue nanti..Adakah Hotel di Melaka @ Hotel di Port Dickson????

    - Mesti la hotel Grand Lexis, Port Dickson sebab suasana kat situ yang lebih romantik dan sesuai untuk bersantai bersama yang tersayang.

    Ok? Apapun Selamat Ulangtahun Perkahwinan untuk Farah dan Husband.. Moga kekal hingga ke Syurga... dan bahagia selalu... Amin..

    BalasPadam
  20. .. anniversary ke 12th.. selamat ulang tahun farah.. lame jugak ye dah mendirikan rumah tangga.. ingat baru 3/4 tahun.. sori sebab kita baru kenal kan.. :)

    .. mestilah dekat melaka sebab ade naik cruise.. agak jelah :)

    BalasPadam
  21. AKAK.. miss you kak. sy pun da lama x singgah blog akak. take care :)

    BalasPadam
  22. Syok yer percutian anniversary korang yeyyyy...bayour lagoon tu mmg lama dh nak pi ada dlm groupon promosi sekali ngan grand lexis tu pun murah kan promo dia..happy anniversary my dear farah cantik...alahaiii rindu nak baca blog u lagi...happy holiday my dear...nanti update gambar percutian menarik dlm ig hehehhe

    1. Anniversary yang ke 3 eh farah alamakkk kalo salah naya hehehe
    2. Sambut kt Grand lexis kot...ampun kalo salah hahahah

    BalasPadam
  23. nak cuba jawab
    1-yg ke 12
    2-rasa2nya kat Grand Lexis, Port Dickson.

    BalasPadam
  24. nad ank jawab..
    1) Wedding anniversary farah yang ke 12..
    2) Candle light dinner farah akan pilih Grand Lexis, Port Dickson. sebab nya nak dududk ej dalam bilik..kihkih

    BalasPadam
  25. Nak cuba...

    Jawapan :

    1) Anniversary ke 12 tahun

    2) Bayou Lagoon Resort Melaka

    BalasPadam
  26. Jawapannya...

    1) 12 tahun
    2) pd

    BalasPadam
  27. alaaaa... xsempat nak teka huhu

    BalasPadam
  28. alamak..dah terlewat singgah sini..terlepaslaa..

    BalasPadam
  29. alaaaa...dah terlepasss..sorriiii farah..

    BalasPadam
  30. selamat menyambut ulang tahun perkahwinan.... semoga berbahagia selalu...

    BalasPadam
  31. Xsempat nk join sama.. Hukhukhuk

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||