Wordless Wednesday #54 ~ Review Citer Annabelle

09:41



Assalamualaikum..
Okey straight to the point jer lah..bagi aku citer Annabelle nie
tak seram langsung!..jalan citer slow!..sangat membosankan!..hantu pun macam nak tak nak jer keluar!.setakat dok main acah2 jer..plot citer yg sangat meleret2!..Eh pendek kata tak ada la part yg betul2 boleh membuatkan aku terpeluk laki sendiri...muahahaha...
*selamat laki aku malam tue kan..kah..kah..kah...

Yg lagi tak boleh blah...ending citer nie pun aku dah boleh agak dah yg aunty negro tue yg akan mati..tup2.. betuiiiiiii u all.. hahaha...Ermmmm tah apa-apa tah..tak suspen langsung!


Oh ya.. FYI citer Annabelle nie akan ada Part II tau nanti.. selalunya aku nie aku kalau ada Part II mesti tak sabar nak tunggu.. tapi untuk citer Annabelle Part II nie nanti rasanya aku malas kot nak pi tengok..tunggu dvd jer la..huhuhu...kuciwa sangat..Aku kasik 2/5 bintang...For me..'The Conjuring' is still the best horror movie ever!!! 

Okey dah itu jer la nak bebel..Bye! =D




You Might Also Like

33 comments

  1. salams singgah pagi....anak2 akak sibuk ajak prg tgk annabelle...tp tak ada masa nk prg tgk:)

    BalasPadam
  2. citer ni .. aduuhh..
    mmg seram... selalunya citer hantu siang2 xde hantu.
    citer ni siang malam ada hantu.
    penat tutup mata dgn tangan smpai popcorn pun x abis makan.
    huhuhu

    BalasPadam
  3. alaa.. 2/5 je ke.. ok nnt I nak try tengok pulak.. might be dis coming weekend..

    BalasPadam
  4. takut nak tengok cerite hantu.. mesti berdebar2..

    BalasPadam
  5. Farah...akak memang tak layan citer seram ni..klu abg nak tgk mesti nyorok balik kosi :)

    BalasPadam
  6. hikhik..alahaiii..tak siyokk la camtu..klu tgk ciiter antu mesti la nk yg seram..ni klu main acah2 je danish pun xtakut..kekeke

    BalasPadam
  7. Alamak lama tak layan movie...pernah baca review citer ni kt blogger org lain...katanya seram...tp farah kata tak seram plak...hihi...ish nak beli cd la tgk sendiri...cm ne plak julia review hehehhe

    BalasPadam
  8. oo yeke?? x nak la tgk hehe

    BalasPadam
  9. Baru nak tengok citer ni..sebab conjuring seram..

    BalasPadam
  10. Apa pun dah menonton oklah Farah
    Kalau tak pergi tak tahulah pulak macam kakak ni.

    BalasPadam
  11. La ye ke. Anak akk baru ajak pi tgk citer ni. Klw x best x mau tgk lah. Buang duit sajok.

    BalasPadam
  12. La ye ke. Anak akk baru ajak pi tgk citer ni. Klw x best x mau tgk lah. Buang duit sajok.

    BalasPadam
  13. Tak best ke kak? Ada yang buat review kata horor sangat.. Saya tak dapat gi premiere screening ari tu coz tak sihat.. So tak tau apa rate citer ni.. Huhu..
    Rosmiza Ali Official Blog™

    BalasPadam
  14. ramai gak blogger cakap cerita ni biasa2 jek.. alise pon dah lama x layan movie..

    BalasPadam
  15. dah lama tak tengok wayang huhu

    BalasPadam
  16. ramai juga bagi komen tak best annabelle ni

    BalasPadam
  17. Apa nyer yang wordless? :D hehehe... farah nie...
    eeee tak suka citer2 hantu camnie...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Acik idah..nie bagi farah dah kira Wordless la sebab en3 pendek jer tue.. kalau tak wordless mau lagi panjang kot..kih..kih..kih...

      Padam
  18. conjouring pun aku tak penah tgk .. tatau nk komen cam ne ... gamak nye mmg tak pi cr DVD larrr hahhhaha

    BalasPadam
  19. Assalamualaikum dan singgah petang Farah...suka tengok cerita seram tapi banyak tutup mata dari tak..macam mana nak faham jalan cerita dia...hehe...

    BalasPadam
  20. Tak berani nak tgk citer seram.

    BalasPadam
  21. perghh berani farah gi tgk citer hantu...lieya mmg awal2 surender angkat tangan nak tgk...kang ade yg tak turun bawah pagi masak bekal anak kang hahahahaha...tgk dari promo mcm seram ajek farah...tapi bace review farah ni rupenye indah khabar dari rupe laa maknenyer....

    BalasPadam
  22. Conjouring akk belum tgok lagi..nampk sgt ketinggalan jugak..hahaha..
    tp anabelle ni anak2 akk dh swh cari dvd bila dh habs kat wayang...tp dh katanya xseram..mcm xbeli je la ek..huhu

    BalasPadam
  23. Tak seram kerrr. Ramai ckp seramm gilooo. Huhu rsanya conjuring lg best kot hahah. Tp anabelle ni smbungan conjuring rsenye kan

    BalasPadam
  24. Bunda ni penakut...tanah kubur kat tv pun tak pernah tengok..

    BalasPadam
  25. saya pun dengar ramai kata tak best
    the conjuring yang best
    tapi tak berani eden nak nengok =)

    BalasPadam
  26. untung yang berada dekat boleh dapat tengok filem percuma
    saya tak sempat tgk lagi

    BalasPadam
  27. Lya x da kekuatan nak tgk crita2 mcm ni

    BalasPadam
  28. Oh really ke tak best?aida baru cakap ngan husband nak tengok..hehee..so cancel je lah..bagi Aqil tengok je lah nanti..hehee

    BalasPadam
  29. Walaupun xseram tetap xnak tgk

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||