Berapa Harga Penginapan di Bayou Lagoon Resort,Melaka & Grand Lexis,Port Dickson?

09:48


Assalamualaikum...

Entri nie khas buat u all yang bertanya tentang berapa harga penginapan farah di Bayou Lagoon Resort Melaka dan Grand Lexis Port Dickson tempoh hari...Ok meh tengok harganya kat nie bawah yer.. >__<

Bayou Lagoon Resort, Melaka
Room Type | 3-Bedroom Apartment
RM498.00nett/night 
(Included Waterpark for 6 persons) | (unlimited access)
For more info sila layari http://www.bayoulagoon.com.my



Grand Lexis, Port Dickson
Room Type | Grand Pool Villa-Above The Sea
RM1046.90nett/night
For more info sila layari http://www.grandlexispd.com


Harap info ini dapat membantu u all membuat perancangan bajet  untuk bercuti di sana nanti... Bye! =D


Eh jangan lupa terjah semua story vacation farah di sana yer :-



psst:- rezeki kami sebab ada orang sponsor..heee

Love,
Farah

You Might Also Like

31 comments

  1. kat groupon ada murah.. murah pun tak murah mana lah.. hehhe...

    BalasPadam
  2. terbaik tempat nie
    sesuai la dgn harga

    BalasPadam
  3. aritu try usha2 grand lexis kt booking. com. tp harganya murah sket drpd yg farah beritahu ni...seminggu pastu buka lg...perrghhh da melambung semula ;-)

    BalasPadam
  4. good sharing =)
    mahal jgk kan grand lexis ni...tp bebaloi la jgk sbb kt ade private pool. blh berendam 24 jam dgn anak2 =)

    BalasPadam
  5. alhamdulillah farah..rezeki anniversary kan ;)

    BalasPadam
  6. masa saya pegi tu rezeki menang contest jek 3h2m di grand lexis..kalau tak memang tak merasa le..hahaha..

    BalasPadam
  7. best tempat ni..Pnah pegi skli jer grand lexis ni dulu..in shaa Allah ada rezeki terpijak nnt boleh pegi lg kot..

    apapun happy belated anniversary sis.

    BalasPadam
  8. mmg rezeki la dpt dok grand lexis org sponsor...akk dlu dpt rege murah gk sbb ada promo time tu utk pemegang jcard tp skarang dh tkde

    BalasPadam
  9. tempat yg nampak mewah...berbaloi dgn harganya

    BalasPadam
  10. Syoknya.. bila la nak dpt ke sana..

    BalasPadam
  11. bagus bila tulis blog.. dpt bantu mereka yg nakkan info..

    BalasPadam
  12. nice sharing farah....dpt ramai yg amik info ni...mane tau nak bawak family bercuti sempena cuti sekolah nieh....

    lieya penah stay grand lexis tu...mmg syiok...mandi pun leh bogel2 sebab private pool kakaakakakakaak

    BalasPadam
  13. grand lexis memang best...pemandangan pon cantik...kalau dapat atas laut pon best...

    BalasPadam
  14. teringin nak dok grand lexis yang ada private pool tu tp tgok harga kt groupon pun nk dekta 600..kuciwa...hahahah

    BalasPadam
  15. cantiknya grand lexis tu..:)

    BalasPadam
  16. Thanks for the info farah.

    BalasPadam
  17. Tgk rega tu seram lak rasa tapi kalau stay ramai untung lah ye

    BalasPadam
  18. wah..boleh thn jgak hrganya!

    BalasPadam
  19. tu dia .................. mahai nye .. boleh dok 4 hari klu kat hotel 4 bintang .....
    tp sesekali kan ...

    BalasPadam
  20. boleh tahan mahal jugak harganya kene buat search thru agoda la nanti

    BalasPadam
  21. 4 angka harge die.. tak mampu.. hihi..

    BalasPadam
  22. Salam kenal mrs secretary...

    Singgah sini n terus folow...sy pernah duk lexis je..nk duk grand lexis xbrape nak mampu...huhu...

    BalasPadam
  23. Wahh. Bestnya ada org sponsor. Nampak selesa :)

    BalasPadam
  24. Fuhh mhlnya ermmm x mampu lgi kot :))

    BalasPadam
  25. Assalamualaikum dan Salam Kenal juga :D

    Oh ada orang sponsor.. alhamdulillah bagus la kan... seronok nyerr :D

    BalasPadam
  26. Fuh tgk harga sebenar mmg mengancam jiwaaaaaaaaa duit poket...bayour lagoon dan lexis selalu buat promo dalam groupon...weeeee...bagus farah ambil tahu harga semasa...leh kami buat perbandingan

    BalasPadam
  27. Follow kak Farah. Tempat ni dekat je ngan rumah Dilla tapi lum berkesempatan nak bawa anak-anak ke sini

    BalasPadam
  28. mahai sgt ni, 10kali pikir pun blm tentu buat kptusan nak pergi... hihii

    BalasPadam
  29. X mampu la nak pi dua dua tu. Kalau dh 2 malam brp harga dah. Untung klw ad yg sponsor

    BalasPadam
  30. rezeki orang sponsor ye
    kalau sendiri pergi, memang tak lepas kami farah wei =)

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||