REVIEW HARGA PRODUK DAN TESTIMONI COMPLEXION 6 INJECTION

09:40

*Sticky Post
Scroll down for new entry

Assalamualaikum
Setiap wanita pasti mengimpikan kulit yang cantik dan cerah berseri kan.. kalau kulit tak cerah pun *macam i la tuh! *tutupmuka.. tapi sekurang-kurangnya pasti mahu kulit sentiasa kelihatan sihat dan cantik tanpa sebarang cela betul tak??? tambahan lagi bila umur dah masuk 30 tahun nie lagi la kena ada extra penjagaannya..jangan pulak nanti kisah 'Suami Mah dengan Janda anak 3'  tue berlaku pada kita pulak.kih..kih..kih..


So hari nie meh sini farah nak kongsikan satu produk hebat yang telah terbukti memberikan kesan yang sangat bagus untuk mencerahkan dan mengebukan kulit..produk nie memang tengah hot dan laris macam pisang goreng panas.. Ramai yang sudah mencuba produk ini dan dah jatuh cinta dengan kehebatannya.. pssttt artis pun banyak guna produk ini okey...>__<

Produk yang farah maksudkan itu adalah...
Harga complexion 6 injection
COMPLEXION-6 | Multivitamin Theraphy / Whitening Dripping

Kandungan
  • Lipoic Thioctic Acid
  • Vitamin B-Complex
  • Vitamin B12
  • Ascorbic Acid/VitaminC
  • Ginkgo Biloba Extract
  • Tranexamic Acid
Manfaat COMPLEXION-6
  • Menjana semula sel-sel kulit mati
  • Memutihkan kulit secara menyeluruh
  • Meningkatkan metabolisme dan melancarkan peredaran darah
  • Mencerahkan dan melembapkan kulit dan
  • Mencegah penyakit jantung dan gangguan neurologi
  • Meningkatkan Glutathione sebagai antioksidan dalam badan.
  • Anti-Penuaan
  • Antioksidan
  • Memutihkan dan mencerahkan kulit.
  • Menghasilkan kolagen untuk meningkatkan keanjalan kulit
  • Mengurangkan pigmentasi yang disebabkan oleh sinaran UV matahari
  • Mengurangkan garis-garis halus dan kedutan di sekitar kawasan muka
  • Menyekat pembentukan jerawat
  • Pengecutan liang dan meningkatkan kerumitan kulit
  • Mengurangkan Risiko Hepatitis dan menormalkan fungsi hati
  • Menghilangkan kedut, jerawat, beg mata dan kulit kusam.
  • Merangsang pertumbuhan semula epidermis kulit untuk licin, lebih lembut dan lebih berseri.
  • Menggalakkan pembentukan salur darah baru dan saraf dengan itu membawa kepada meningkatkan respirasi sel.
  • Mengimbangkan hormon terutama wanita menghampiri menopaus, mengawal tempoh dan mengurangkan kesakitan menstruasi. Sebagai rawatan alternatif untuk Terapi Penggantian Hormon (HRT).
  • Menormalkan pengeluaran hormon itu mencerahkan pigmentasi dan jeragat yang disebabkan oleh ketidakseimbangan hormon.
Testimonial

Zoommm! "Doc ckp product u memang bgs ada quality"
Dah keluar majalah tau produk nie.. >__<
FDA has recently certified our manufacturer on the PICs / cGMP qualification. It is a mandatory certificate that enforced by the FDA for a manufacturer to keep their production line.
So that is it, Complexion-6 is promise you an excellent quality~
!

So macam mana...teruja tak nak kulit CANTIK??? Kalau nak meh rapat2 nak bagi tahu....harga 1box cuma RM980 sahaja untuk 4xtreatment..harga terbaik untuk kulit yang gebu..sangat berbaloi betul tak???

Jom cepat dapatkan produk COMPLEXION-6 ini sekarang sebelum kehabisan stok:-
Contact:-
Worldskinlab

+6019-6495398




Love,
Farah 

You Might Also Like

15 comments

  1. harga asalnya boleh tahan jugak ya Farah..:)

    BalasPadam
  2. menarik..harga pun menarik..hehe

    BalasPadam
  3. Wah2,,,memang menarik ni...Farah dah consume ke....nanti share testimonial eh....

    BalasPadam
  4. pheeewwww mahalnye ... huhuhu
    tak sabo nk tgk farah plak .... ni br nk baca suami kak mah tu ...

    BalasPadam
  5. Teruja tengok kulit cantik, cun melecun

    BalasPadam
  6. Wahh. Boleh cantik dengan dapat harga murah lagi. Hehe

    BalasPadam
  7. fuhhh..lap peluh jap..blh tahan jugak harganya..

    BalasPadam
  8. uiiii...pejam celik pejam celik tgk harganya ;-)
    tggu testimoni farah laa ye

    BalasPadam
  9. Boleh tahan ye harga dia farah, tp review farah ni bagus tau...keistimewaan dia boleh mengurangkan sakit jantung...best...farah guna tak? Kalu guna nanti review eh nak tgk kesannya mcm mana kt farah

    BalasPadam
  10. Waahhh... putih berseri la farah pasnie yerr... ok tengok farah dulu laa... :D

    BalasPadam
  11. Macam menarik jer. Harga pon boleh tahan.

    BalasPadam
  12. tak pernah dengar jenama ni
    tapi memang menarik nampaknya

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||