Hadiah Pemenang Simple GA Sempena #FarahEdy12thWeddingAnniversary Telah Selamat DiPos!!!

12:31




Assalamualaikum...
Hari nie farah dah pos tau hadiah untuk semua pemenang Simple GA Sempena #FarahEdy12thWeddingAnniversary tempoh hari....Nanti kalau dah terima or tak terima ke please inform farah balik kat FB Page yer.. >__<

Ok lah.. Jom nak pi shopping kat Gama pulak nie.. 
ada sale..sale..sale... 
Bye! *kiss


Love,
Farah

You Might Also Like

22 comments

  1. Alhamdulillah segalanya telah dipermudahkan...Salam Jumaat Farah...

    BalasPadam
  2. wahh..besarnye..apakah?hihi
    tahniah sume ;)

    BalasPadam
  3. Tahniah buat semua pemenang..Tahniah farah menganjurkan GA

    BalasPadam
  4. Wah.. x sabar ni.. :)

    BalasPadam
  5. menunggu dengan sabar hehehe :)

    BalasPadam
  6. Ok boss. Nti dh dpt akk roger. Anyway tqvm.

    BalasPadam
  7. wow dapat hadiah..tukang tengok je sbb tak dapat hehehe

    BalasPadam
  8. Bestnyaaa. Tahniah yg menang ;)

    BalasPadam
  9. Bestnyaaa. Tahniah yg menang ;)

    BalasPadam
  10. Untung siapa jawab dengan betul...hahhaha dh la julia jawab pun salah ari tu..maaf kan ju eh...len kali anjur GA lg...nak sure jawab betui kekekkeke...untung peminat farah ni dpt hadiah GA dh...wewittttttttt

    BalasPadam
  11. tahniah2...seronok pemenang farah...masing2 tertunggu2 parcel dgn penoh kesabaran heheeheheh

    murah rezeki farah rajin anjur giveaway....

    BalasPadam
  12. tahniah kpd semua yg berjaya...

    BalasPadam
  13. Wahh tahniah smua yg menang

    BalasPadam
  14. Farah..
    eyza dah dapat.. cantik frame tu.. kiut.. tq yer..

    BalasPadam
  15. saya dah dapat farah!
    terima kasih! suka sangat =)

    BalasPadam
  16. Dah terima dah pun... TQVM farah... :D

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||