Senarai Pemenang Simple GA Sempena #FarahEdyWeddingAnniversary..

14:19



Assalamualaikum...
Haiiii kesayangan semua...lama betul farah tak update blog kan...bukan tak dak story tau tapi mood malas nak update sebab line internet slow macam siput vavisss..huhuhu...

Tapi untuk tidak membuatkan kesayangan semua ternanti-nantikan keputusan bagi Simple GA Sempena #FarahEdyWeddingAnniversary yg diadakan baru2 nie...maka hari nie meh la farah nak umumkan jawapan dan siapakah pemenang yang bertuah yg berjaya menjawab dengan betul okey..

Jawapannya adalah seperti berikut:-

1st:-
~Wedding Anniversary Farah yg ke-12~

2nd-
~Candle light dinner di Hotel Grand Lexis, Port Dickson~


Total ada 11 orang yang telah berjaya menjawab dengan betul dan mereka adalah....*drumroll...jeng..jeng..jeng..
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
v










Sekali lagi tahniah kepada anda semua kerana telah berjaya menjawab dengan betul..Sila hantar details u all kat SINI k.. TQ..Muahhhh

Yang tak berjaya tue jangan sedih2 k..nanti ada rezeki lebih farah buat lagi simple GA macamni lagi yer.. Bye!



Love,
Farah

You Might Also Like

31 comments

  1. betul ke jawapan saya? hehe
    mekacih farah =)

    BalasPadam
  2. alhamdulillah...nanti akk bg details..cpt2 update entry anniversary

    BalasPadam
  3. ala..nape saya terlepas GA ni..mesti time saya g holiday hari tu..huhuh

    BalasPadam
  4. Tahniah buat semua pemenang:)

    BalasPadam
  5. eh, mcm xthu je psl ga ni..pape pn tahniah pd yg bjaya :)

    BalasPadam
  6. ooo. kita jawab melaka kan.. hehe

    em tahniah sape yang menang..

    BalasPadam
  7. Yeay! Menang jugak! Laju2 hantar details! ^_^
    RosmizaAliDotCom

    BalasPadam
  8. alaaa tak dapat..hehe..tahniah..

    BalasPadam
  9. Salam singgah pagi Farah...maaf baru dapat online...Alhamdulillah nama Diana ada juga dan tahniah kepada yang berjaya juga...

    BalasPadam
  10. terimakasih tuan rumah..maaf baru sempat datang

    BalasPadam
  11. Tq Farah.. kita dah pm detail tau.. :)

    BalasPadam
  12. tahniah buat sume pemenang ;)))

    BalasPadam
  13. tahniah buat semua yang menang :)

    BalasPadam
  14. hahahha dah agak dah julia jawab salah hahahhaha takpe asalkan mencuba kan...tahniah kepada pemenang

    BalasPadam
  15. Tahniah semua...
    Detail dh pm :)

    BalasPadam
  16. Alhamdulillah..hihih..menang jugak..thank u Farah..hehe

    BalasPadam
  17. tahniah...terlepas join segmen farah ni

    BalasPadam
  18. Yeeyyyy kita menangg...!!! yahooo! :D

    BalasPadam
  19. Assalamualaikum.. hai salam kenal,
    Waahh.. ada contest rupanya di sini.. Tahniah u olls.. ;) Happy Anniversary Farah

    BalasPadam
  20. Tahnia kepada yang berjaya...terlepas lah kira kalau dari awal nak juga join..hehehe

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||