Review | 40-Page Personalised Photobook From Photobook Malaysia RM0.00!

14:07


Assalamualaikum..

Yeayyy!!! akhirnya sampai sudah Photobook Muhammad Emir Daniyal yang pertama!!! 

FYI, masa groupon buat promo RM0.00 (40-Page Personalised Photobook From Photobook Malaysia) nie Farah dapat grab 2 voucher tau...tapi yg dah redeem baru satu voucher jer.. yg satu lagi nanti2 la redeem..sebab malas betul nak buat kerja edit..meng-edit nie..padahal bukannya susah mana pun..just add gambar dalam templates yang disediakan jer.. Emmm tapi biasalah kan nak buat benda remeh-temeh macam nie pun mood kena ada mariiii dulu..agagagaa..

Okey lah meh nak review tentang Photobook yang baru farah terima nie yer..=D


Photobook Theme

"Happy 2nd Birthday Emir!!!"



Product Specifications & Features

Product: 6” x 6” Mini Square Softcover | RM0.00

No. of pages: 40
Paper: 190gsm Photo Lustre Paper (no paper upgrade option)
Shipping fees 
Delivery to Peninsular Malaysia: RM8


Tengok dari packaging nampak macam simple jer kan..


Tapiiiiii bila tengok isi kat dalamnya...Wowwwwwwww jatuh cinta terus! kualiti dia memang sangat2 superb!..pada mulanya farah dok imagine mesti kualiti photobook yang farah tempah nie so-so jer...sebab yer la benda free jer kan..memang tak expect la kualiti dia bagus..tapi rupanya sangkaan farah meleset sama sekali..kualitinya sangat2 hebat! terkesima sekejap.. hahaha

FYI, bukan sahaja materialnya yg sangat berkualiti...malah kualiti color pun memang sangat2 menepati tahap piawaian farah.. color dia sangat sharp dan cantik! setiap helaian yang diselak membuatkan farah rasa tak puas untuk menatap semua gambar2 yang ada..


Overall, farah sangat2 berpuas hati..baik dari segi kualiti dan juga tempoh masa penghantaran...order baru 3 hari jer dan siap..Fuh! memang tip-top lah service yg diberikan oleh Photobook Malaysia!! thumbs up!


psst..tadi farah kata nak tunggu mood mariiii dulu kan baru nak tempah lagi.. sekarang mood itu sudah mariiiii..heeee


Love,
Farah


You Might Also Like

44 comments

  1. wahhhh untungnyerrr... cantik pulak tu.. :)

    BalasPadam
  2. best nyerrr...

    kalu amik gmbr dgn kamera yg bgs of coz mmg cun banget laa gmbr dlm photobook...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe.. macihhhh dear.. farah kamera biasa jer.. huhuhu

      Padam
  3. Wah...Cantiknya..Nak jugak...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks dear.. buat la satu..mmg puas hati..=D

      Padam
  4. Yup.. quality photobook by Photobook Malaysia nih mmg superb... dah buat 3 photobooks & print photos dengan depa...

    sempat grab jugak promo groupon nih.. satu ID sendiri satu lagi ID mr.hasben..ada 4 photobook buleh buat nih.... sekarang belum sampai seru lagi nak buat.. sib baik voucher nih valid sampai april tahun depan...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wohhhooooo jeLos kot.. boleh dpt 4 tuh!!! =D

      Padam
  5. Wahh...terbaik la servis Photobook ni...selalu gak nmpak kt Groupon tp tak pernah nak grab pun lepas ni kena juga la grab

    BalasPadam
    Balasan
    1. Lepas nie kalau ada promo lg jgn lupa grab tau..puas hati sgt..=D

      Padam
  6. Kan2..mmg pyas hati..cik mah pun dah wat..xsbr nm tunggu siap

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yeayyy...nnti share tau.. nak tgk..heee =D

      Padam
  7. wah unik macam buku ehhh , :)

    BalasPadam
  8. Photobook worlidwide mmg bagus tau customerservice diorg pun bgs sgt....ai pun ade review jg ari tu

    BalasPadam
  9. wow! this is super awesome! Teringin nak buat photobook tuk dua beradik tu huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks anim..cpt2 la buat.. mmg terbaik. .=D

      Padam
  10. cantik...mmg cantik..dh redeem 2 yg free..puas hati sgt2 kan farah..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yer btl tue dalila.. memang puas hati!!! Highly recommended!!! =D

      Padam
  11. wah cantiknya.. saya nak cuba buat juga la.. :) thanks for sharing .

    BalasPadam
    Balasan
    1. Most welcome dear.. cpt2 buat nnti share tau nak tgk..=D

      Padam
  12. suka dengan photobook.. tp x pernah try nak grab lg.. adehh.. penuh dah memori dalam fon ni..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Try la buat satu dear..confirm u nak lagi dan lagi..dan lagi..=D

      Padam
  13. Cantiknye. Baguslah. Klu nk buat ni mst mahal jgk rsanye .untungnyeee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Btl.. sbb tue la bila ada promo kena terus grab..=D

      Padam
  14. wahh.. lawa...cantik sangat nih

    BalasPadam
  15. nak grab jugak la lps ni.tp kalo gambar dr hp cantik x

    BalasPadam
    Balasan
    1. Grab jgn tak grab.. try edit guna photoshop tgk..insyaAllah mesti ok nanti...=D

      Padam
  16. blm ada family nak abadikan camtu ... cantik

    BalasPadam
    Balasan
    1. Eh sapa kata tak boleh.. bolehehehe jer dear.. try la buat satu..=D

      Padam
  17. edit2 tu kena buat sendiri ke photobook yg buatkan?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kita yg buat.. tp templates dh ada siap.. kita add gambar masuk jer ikut design yg kita nak.. =D

      Padam
  18. saya biasa juga order kat situ
    senang sikit tak adalah hilang, maksudnya ada hardcopy
    tapi nak edit tu yang azab...hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul..Betul..Betul. . Tapi lepas tue boleh la tersenyum dgn hasilnya..=D

      Padam
  19. cantiknyaa...kenangan untuk anak akak

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks dear.. kenangan utk emir lah..=D

      Padam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||