Review Produk | Hilangkan Eyebag/Dark Circle Dengan BEAUTEE MASK - Murah Tapi Kualiti Terbaik!

10:36


Assalamualaikum..
Lately nie mata farah rasa sembab sangat.. nak kata tak cukup tido tak jugak.. tapi maybe faktor ketuaan or maybe farah terlalu lama sangat dok renung handphone...handphone dengan farah tak boleh berenggang lama..kejap2 mesti nak tengok jer kekdahnya..maybe sebab tue la kot mata sampai naik sembab!

Kalau dulu sebelum ada Emir rajin la jugak jaga kesihatan mata dengan letak bahan2 semulajadi like tomato or timun.. tapi sekarang dah jadi pemalas sangat nak apply benda tue semua..rasa leceh nak kena potong2 bagai...=D

Sekarang nie nak mudah dan cepat farah guna jer BEAUTEE EYE MASK...tak susah pun nak apply..koyak plastik then terus tempek kat mata...senang tak?? senang jer kan..

Benefits Menggunakan Beautee Eye Mask nie..
  • Melembabkan dan Menghaluskan kulit mata
  • Mengurangkan garis halus sekitar mata
  • Menegangkan kulit sekitar mata
  • Menjaga kekenyalan dan Kelembapan kulit
  • Menghilangkan lingkaran hitam 
  • Mencerahkan kulit 
  • Membantu mengurangkan kantong mata dan pembengkakan

Cara Menggunakan Beautee Eye Mask
Bersihkan muka dan kemudian letakkan Beautee Eye Mask di bahagian mata selama 20 hingga 30 minit.. Kemudian bilas..

FYI, Farah betul-betul dah jatuh cinta dengan Beautee Eye Mask nie..memang best!!! masa farah apply kat mata rasa sejuk macam ice menthol.. hehehe..kalau sebelum nie mata asyik nak tertutup jer tapi lepas apply mask nie terus rasa fresh sangat.. no letih2 and no sembab lagi dah.. 

Harga??? Eh murah jer babe..cuma RM5.00/pcs sahaja!!! Murah kan.. tapi u all jangan risau walaupun semua produk yang farah share dengan u all murah tapi kualitinya memang terbaik!!! Trust me! kalau produk Beautee nie tak bagus tak dak la sampai dapat Anugerah Asia Pacific Super Health Brand 2010/2011 dan Asia Pacific Top Excellence Brand!

Selain daripada BEAUTEE Eye Mask nie ada banyak lagi mask yang best2..meh chekadaut:-



Kebanyakan mask BEAUTEE nie farah dah cuba cuma masa tue tak terpikir nak buat testimoni.. tapi jangan risau nanti farah akan share testomoni untuk mask2 yang lain pulak na.. tapi if u all dah tak sabar nak cuba boleh jer pm farah kat SINI! 


See, No more eyebag a.k.a mata panda.. heee >__<  
Bye!!!


Love,
Farah

You Might Also Like

25 comments

  1. Murah tak semestinya tak baik dan mahal tak semestinya baik Farah
    Ikut kesesuaian kulit.

    BalasPadam
  2. uiiii murah sesangat da tu farah.... yg penting 'kebagusannya' tuuu

    BalasPadam
  3. menarik ..... mmg murah plak tu

    BalasPadam
  4. Bolehla cuba ni..akk pesen bawah mata mmg hitam..huhj

    BalasPadam
  5. Belu kt mana nih farah??nk try jugakkk

    BalasPadam
  6. RM5 je farah...murah yer...suka tgk muka farah xd eyebeg dah...wewewe suka la cm nak cuba je weeeeeeeee

    BalasPadam
  7. Murahnyer...padanlah mata farah cantik takder eyebag..

    BalasPadam
  8. Kalau dah ada anak2 ni mmg xdan nak membelai diri sendiri.. tp boleh try gak ni...

    BalasPadam
  9. mama pun ada masalah mata panda ni.. nanti nak try lah..

    BalasPadam
  10. Bagus ni utk lya yg sememangnya mmpunyai eyebag

    BalasPadam
  11. Nampak menarik. IM antara org yang patut pakai benda ni. Hehe

    BalasPadam
  12. KY pun pesen mata lebam..susah nk hilangkan.
    nak cuba lah..fara ke yg jual..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yer akak..boleh order farah.. kt mana nk order ada farah share kt atas..;)

      Padam
  13. mata saya mmg ada kantong mata ... teruja lak nak cuba .

    BalasPadam
  14. Wah... Bestnya.. Boleh cuba gak ni...

    BalasPadam
  15. wah.. macam best je.. macam menarik je.. boleh try..

    BalasPadam
  16. mak carilah .dlu kt mlaka sllu buat promosi.tp skng dah xnmpk da ehehe

    BalasPadam
  17. wahh...ada ya...dh la murah regenya..:)
    terbaik la

    BalasPadam
  18. cam best aje bunyinya farah
    nanti nak cubalah

    BalasPadam
  19. rm5 dan kualiti bagus..memang orang akan grab..wahhh..ayu kak farah ni

    BalasPadam
  20. Tanpa NamaMac 27, 2015

    Kak farah,dlam satu paket tu ada brapa? Satu ja?

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||