School Holiday Program Muhammad Emir Daniyal @ Little Caliphs Bandar Puteri Jaya, Sg.Petani

08:30


Assalamualaikum..
Alhamdulillah tamat sudah sesi orentasi Muhammad Emir Daniyal di Little Caliphs, Bandar Puteri Jaya, Sg.Petani - (07.12.2014 - 29.12.2014)
So far Farah sangat berpuas hati dengan progress Emir setakat nie.. ada la sedikit perkembangan pada Emir yang Farah nampak.. antaranya Emir dah pandai beri salam dan jawab salam..dah pandai buka kasut sendiri.. pandai pakai seluar sendiri..mulut pulak tak berhenti dok potpet2 walaupun cakap masih ada pelatnya lagi.. then dah tahu masa bila nak guna perkataan Allah..Bismillah..Amin.. hahaha..Eh ok lah tue kan untuk budak yg baru berusia 2 tahun 6 bulan..Syukur Alhamdulillah...hehehe..
Ok lah, tak mau melalut panjang2... meh Farah nak share dengan u all gelagat Emir sepanjang school holiday program di Little Caliphs..sebelum tue, terima kasih yer teacher sebab selalu berkongsi aktiviti2 Emir di sana.. suka sangat dapat tengok apa Emir buat kat school setiap hari...macam comel jer..  >_<

Jom Chekadaut!!!


Lucu tengok!!! semua orang tutup mata tapi Emir?? haissss... hahahaha


Ni pun lucu jugak.. orang baru dok baca doa, Emir dah amin!!..agagaga










Lepas nie boleh buat Aiskrim goreng kat Mama pulak yer sayang!!! 








Alololo.... comeynya contengan Emir!!! hehehe






Habis dah!.. ini saja la antara gambar2 yang sempat farah cilok di FB Little Caliphs Bandar Puteri Jaya..Sesi persekolahan Emir akan mula balik pada 04.01.2015 nanti.. Yeayy!!


Love,
Farah 

You Might Also Like

41 comments

  1. selamat pagi
    bagusnya kecerian begini

    BalasPadam
  2. olololooo.. comelnya emir.......

    BalasPadam
  3. hehe..mcm2 gelagat anak2 ni ya...membuatkan tersenyum sendiri membacanya..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul tue akak.. mmg mcm tue la Farah setiap kali tengok gambar Emir kat school dia..tersengih sorang2 ..hehehe

      Padam
  4. Comel jer memasing. Best lah emir dpt gi school ☺

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks akak.. best la dapat ramai kawan..=D

      Padam
  5. double thumbs up utk emir! lps ni dah boleh jadi imam utk mama & papa plak ya... ;-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. InsyaAllah..mudah-mudahan macam tue la..=D

      Padam
  6. Tahniah sis.anak dh msk sekolah ;-)

    BalasPadam
  7. Assalamualaikum kak farah..wah bestnya. tak sabar tunggu Adam besar. nak tengok dia belajar dan ada kawan sekolah. heheheh cute ahh Emir!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wsalam sheila..sabar..akan sampai masa itu..hehehe

      Padam
  8. wah, saya plak yg teruja tgk...!!! ni yg tak sabar nk tggu alisha sek ni.. hihii

    *farah punya link b;log mmg dah ada dkt bl;oglist saya pun.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe.. mesti teruja punya la nanti...=D
      Thanks dear.. InsyaAllah farah pun tgh nk update bloglist dalam masa yg terdekat nie..nanti farah masukkan blog awak yer..

      Padam
  9. Comelnya.. Emir dah pandai banyak benda.. Good boy! ^_^
    RosmizaAliDotCom™

    BalasPadam
  10. bagus program macam ni untuk budak budak :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yes btl tue.. tak dak la budak2 kekok nak pi school kan..=D

      Padam
  11. mesti Emir seronok sgt dapat kawan baru kat sana...

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang suka la dia dpt ramai kawan..=D

      Padam
  12. kelakar laa emir ni.. hshhahaa..siap pandang kamera padahal semorg pejam mata.. eheheh.. seronok nya biudak sekolah zaman skrg..mcm2 aktiviti diorg buat kan..dulu zaman kite tadika, blaja apa je laa sangat..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha.. itu la pasal.. emir kantoi sudah!!! Btl tue dear zaman kita tadika dulu mana advance mcm nie lagi... untung la budak2 skrg kan yg lahir zaman teknologi..=D

      Padam
  13. bestnyerrr tengok emir dengan kawan-kawan. Cepat besar dah Emir ye ... tapi masih maintain comel hehe.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sekejap jer kan Emir besar.. farah pun macam nak percaya dgn tak jer nie..hehehe...thanks anim..=D

      Padam
  14. comelnye semua semua. dua tahun dah pandai buat semua tu kira okey sangatlah. hehe. moga jadi anak yg baik emir :D

    BalasPadam
  15. Thanks dear doakan emir..*muahciked

    BalasPadam
  16. Wahhhh gudboy emir.Budak skng memang cepat pandai. belajar elok2 k :)

    BalasPadam
  17. bagusnya.. macam macam aktiviti yang ada untuk orang kan :)

    BalasPadam
  18. Berapa eh bayaran utk sebulan

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kat entri sblm nie ada share psl fee..tapi tak pe meh nk bg tahu awak.. caj sebulan $230.. =D

      Padam
  19. wahh..ok la tu farah utk permulaan..tu pun dh pandai mcm2..siap buat ais krim goreng..aunty ila pun xpenah buat lg emir dh buat..hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe...yer la kan.. kita pun tak pernah buat ais krim goreng lagi.. anak dah advance dulu dah..=D

      Padam
  20. banyak aktiviti ye farah
    tu yang buat emir pun sonok aje tu =)
    siao buat aiskrim goreng lagi tu!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Itu la yana...zaman kita mana la ada belajar buat aiskrim goreng nie kan.. airkrim malaysia ada la..hehehe

      Padam
  21. famous little
    caliph skarang ni.. sama sini dok promote dia hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe..nie akak promote free jer tau..based on akak buat survey dan sebab tue la LC menjadi pilihan akak..=D

      Padam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||