Bersuka-Ria Bawa Anak-Anak Mandi Kolam di Swiss-In Hotel, Sg.Petani

15:29


Assalamualaikum..
Bersuka-Ria Bawa Anak-Anak Mandi Kolam di Swiss-In Hotel, Sg.Petani| Beberapa hari sebelum pergi bercuti ke Medan, Farah ada bawak anak2 mandi-manda kat sini.. actually dah lama sangat kot tak datang mandi kat sini.. sejak2 pihak hotel letakkan syarat baru iaitu walk-in guest yang datang nak mandi kat sini harus dan wajib beli Hi-Tea Buffet mereka yg berharga RM28/pax terlebih dahulu then baru boleh mandi kolam..so kalau itu syaratnya memang tak la kan....sebab kita datang bukan nak makan pun.. just nak bagi anak2 seronok mandi jer.. bayangkan la kalau sorang dah kena caj RM28..kalau kami datang secara berjemaah???? pfftt...

Tapi nasib baik GM hotel yang buat rule macam tue dah resign.. so back to normal balik la cajnya..if walk-in guest yang nak masuk mandi kt sini just bayar RM15 jer utk adult dan RM10 utk budak2.. so okey la kan..logik la sikit.. InsyaAllah lepas nie kerap la kami datang mandi kat sini..heeeeee

 Wefie bersama anak2 tersayang..

Melangkah masuk jer terus ternampak petak dam haji nie.. wahhhhh nie benda baru nih.. last time datang memang tak dak lagi.. hehehe.. bagus2 ada pembaharuan.. =D


 Petang tue Farah tak mandi.. so jadi juruphotog jer la..


Datang sini dengan my siblings.. Adik Ikmal Farah la yang dok melayan Emir mandi.. Husband tak datang sebab dia sakit kepala.. so dia membuta kat rumah la..huhuhu


 Mula2 Emir takut nak naik gelongsor air nie.. tapi lama2 okey dah..

Meh layan video anak2 main gelongsor air


 Abg Irfan sibuk suruh Mama Farah snap-kan gambar dia..okey boleh jer irfan..mana boleh Mama Farah tolak request anak sedara kesayangan Mama nie kan...hehehe


Meh layan video Emir berenang ke berjalan nie???


 Suasana petang di Swiss Inn Sg.Petani yang tenang dan mendamaikan..


 Dah habis mandi..anak2 sambung main kat sini pulak.. 


Tapi main cara depa la.. bukannya main dam haji..depa bantai main susun pasu pulak..agagaga..layankan jer la.. 

Meh layan video Emir main susun pasu.. 

Honestly, dari apa yang Farah nampak...suasana Swiss Inn Hotel sekarang nie dah banyak berubah.. dulu tak secantik macam sekarang nie.. maybe masa tue pihak management tak kreatif lagi kot..hehehe..sekarang memang salute lah.. semua dah cantik.. i like 1juta kali.. 

FYI, Swiss Inn Hotel nie ada tersimpan banyak memori di antara Farah & husband.. sebab dulu Farah pernah kerja kat sini tau.. dan kat sini jugak la tempat Farah dan husband bertemu dan kami jatuh cinta..amboiiii ayat jatuh cinta sangat kan..hahahah.. Eh! tapi betul la dulu Farah & husband sama2 kerja sini dan akhirnya bertemu jodoh..Adoiii tertiba teringat balik zaman bercinta dulu...lalalala..Ermmm nak buat throwback tak kisah cinta kami??? lalalala...tak payah la kot.. kih..kih..kih...Ok Bai! >__<



Love,
Farah

You Might Also Like

30 comments

  1. perghhh,,, ada pulak rule macam tu.. nasib la GM tu dah resign.. klu tak iols lastik idung dia.. nak kaya tak bertempat.. hahahaha.. termarah pulak.. kikikii

    BalasPadam
  2. amboi...bukan main seronok lagi emir ye

    BalasPadam
  3. view kat situ memang cantik pun,Farah..Makanan pun sedap...Pernah la 2 3 kali makan bufet masa bulan puasa kat situ...

    BalasPadam
  4. wah..bestnya..:)

    klik iklan farah..:)

    BalasPadam
  5. ni kiranya sambil layan anak mandi, sambil mengimbau cinta kenangan silamla nih?? hehee......

    kolam nampak besar & best... boleh la try kalau bila2 singgah kat sp...

    BalasPadam
  6. Seronok melayan budak2 kan.. tak sabar tggu pearlisha besar blh bawak dia kesana kesini hehehe.

    BalasPadam
  7. Swiss in cantik yer pool dia farah...seronok kan bawa anak mandi pool ngan saudara mara...aduyaiii sian hubby farah pening kepala tak dpt join emir mandi pool...mmg cantik sungguh la deco2 swiss in ni...

    BalasPadam
  8. alaaa farah, throwback la.. nk baca... hihiii... mcm romantik je keje sama tmpat ni... hihii

    BalasPadam
  9. Assalam farah,
    haah laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    buat la throwback uols :)

    BalasPadam
  10. seronoknyaa main air ^ ^

    BalasPadam
  11. kisah cinta kita sama lah farah...hehe...
    aku dulu pun kenal dgn husband sbb sama2 kerja hotel...

    BalasPadam
  12. GM tu terdesak kot nak cari rm ... tiabi je main dam ikut suka hati . bebudak tak faham lagi cara mainnya ... ehem , citer la , citer la ...

    BalasPadam
  13. wahh siap ada rule mcmtu. nasib baik dah berenti GM nya. Seronoknya dia mandi. Eka pon suka mandi2 kolam gini berendam smapai itam hehehehehe

    BalasPadam
  14. seronok anak dpt main air kan farah...tu laa ape laa rule yg mule2 tu...gile betul..nampak sgt mmg gile keuntungan gm yg dulu.... lieya tak setujugak mcm tu...baik buat camnie....nampak laa mcm mesra pelanggan sikit....

    BalasPadam
  15. Amboi, seronoknya Emir mandi manda.. ^__^
    RosmizaAliDotCom™

    BalasPadam
  16. teruk betul GM lame tu.. marketing strategi mencekik darah.. marah betul fifi.. geram je..

    tapi.. hotel ni cantik..

    BalasPadam
  17. Lama tak pergi Swiss Inn SP... Lain dah yer ^-^

    BalasPadam
  18. Ni yg x blh tahan ni klau jumpa kolam renang hihi

    BalasPadam
  19. Memori indah terpahat di sini itu yg kalau boleh nak selalu jejak sini ye Farah..

    BalasPadam
  20. Budak2 dengan kolam renang memang la seronok kan....kita yang dah dewasa ni pun memang seronok...

    BalasPadam
  21. amboiii throwback kisah chenta dulu2 ye. takpela kak, kenangan tu yang buat akak lagi syg pada suami kan? tak gitu?

    BalasPadam
  22. Banyak kenangan rupanya di Swinn In ni.. Sweet memory lagi tu.

    BalasPadam
  23. Oo..ade kenangan rupenye kt cni..hihi..bsr swimming pool ni..berbaloi la ngan harga tu..tp klu kene bli pakej hi tea tu memang xpatut la..nasib GM tu dh benti..

    BalasPadam
  24. Tempat jatuh lagikan dikenang apatah lagi tempat bercinta dan dapat jodoh kan..hehee

    BalasPadam
  25. budak-budak memang suka mandi kolam..gitulah anak-anak akak

    BalasPadam
  26. Dapat main air sapa tak seronok kan ☺

    BalasPadam
  27. ooooo ada udang di sebalik cerita ya...kira mengimbau memori lama la yek... ;-)

    BalasPadam
  28. dam tu yang cam best aje nampak beso gitu kan
    kalau bab air ni, bebudak aje lebih excited
    biasa mak budak cam kita happy dok tengok kelatah anak-anak aje =)

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||