Happy 59th Birthday Mama!!!

11:05


Assalamualaikum..
Happy 59th Birthday Mama!!! | 15.01.2015 yang lepas genap usia Mama Farah yg ke 59thn.. So setiap tahun Farah dan adik2 pasti akan memberikan kejutan buat Mama.. semua nie sebagai tanda ingatan kami buat Mama tersayang..

Tahun nie Farah tengok surprise guna props balloons memang tengah in kan...so idea nie la yang Farah plan untuk surprise-kan Mama...Ok dari segi persiapan...malam sebelum kejadian gigih lah Farah mencari orang yang boleh buat balloons helium dalam 7-8pcs.. farah pernah survey pakej surprise macamni.. agak pricey la jugak.. so sebab tue lah Farah decide buat sendiri jer..alaaa bukan susah pun...rajin dengan tak jer..heeee

So dipendekkan cerita.. kejutan untuk Mama Farah nie berjalan dengan lancar! Syukur Alhamdulillah.. Happy Birthday yang ke-59tahun Mama.. Semoga Mama sentiasa diberikan kesihatan yang baik dan bahagia bersama2 kami semua.. We all love you so..so..so. much Mama.. >__<

Ok sekarang meh la layan gambar2 pulak yer...malas nak bercerita panjang hari nie.. hati masih tertinggal kat Medan!!! agagaga,, 

Ok masa nie dok tunggu tepi rumah..Farah dah plan dengan adik Ikmal suruh bawa Mama keluar dari rumah..kononnya Farah suruh Adik Mal kata dompet dia hilang..so nak ajak Mama ikut dia pi cari lah.. semuanya bagi membolehkan kami masuk ke dalam rumah..hehehe - yang kesiannya sepanjang jalan adik ikmal kena bebel dengan Mama sebab careless sangat sampai dompet boleh hilang..hehehe..tahan telinga jer la dia...tapi Mama marah sekejap jer.. lepas tahu kena surprise dia dah tak marah lagi dah..hehehe


Comel tak Mama Farah dengan props balloons nie.hehehe

tak cukup korum lagi nie..sebab ada yg kerja.. tapi okey la kami yg ada nie wakilkan jer adik-beradik yang lain..=D

Chocolate Indulgence Secret Recipe..

Happy 59th Birthday Mom!
15.01.2015

psst:- kalau nak tengok video Mama Farah kena surprise boleh tengok kat instagram @theonlyfarah


Love,
Farah

You Might Also Like

24 comments

  1. hepi bestday buat mama farah..:)

    BalasPadam
  2. semoaga mama farah panjang umur murah rezki
    hari lahir mak akk on 21st januari..

    BalasPadam
  3. happy belated busday utk mama farah...mil akak pn busday bln januari gk 8/1

    BalasPadam
  4. happy belated birthday tuk mama farah...moga mama farah diberi kesihatan yg baik...

    BalasPadam
  5. Assalam farah,
    aloloooooooooooooooooooo nomeinya ur mom
    nak tumpang wish yer :)
    epy belated b'day makcik :)

    BalasPadam
  6. mesti seronok sgt mama farah...

    BalasPadam
  7. happy birthday to ur mom farah..mgoa terus sihat disamping anak2 tersayang

    BalasPadam
  8. hppy belated birthday aunt.hehehe.smga diberi kesihatan yg baik amin

    BalasPadam
  9. Happy belated birthday to mama farah...farahhhhhhhhh i suka cara u...suka sgt buat seprise best2 kt ur mum...u bg i idea la utk sambut besday suami nanti...hehehhehe nak tempah ballon2 gak la cm best kan ada ballon2 gitu...lg tripple happy...sure mama farah rasa sebak cm nak nangis kan...untung mak farah ada anak2 pandai ambil hati....:D

    BalasPadam
  10. penat2 je mama marah.. hihi.. rupenye nak kene suprise..

    BalasPadam
  11. Happy belated birthday ^-^

    BalasPadam
  12. Wahh slmt ulg thn klahiran buat mama sis

    BalasPadam
  13. Happy belated birthday mama....mmuah....

    BalasPadam
  14. Happy belated birthday buat mama kak Farah...

    BalasPadam
  15. Suwittttttnye ank2 mama..happy besday utk mama farah..date same ngan darwish la..hihi

    BalasPadam
  16. Mesti terharu dapat suprise..so sweet.. :)

    BalasPadam
  17. baiknya buat kejutan untuk mak..semoga panjang umur murah rezeki anak beranak ya...

    BalasPadam
  18. Happy belated birthday untuk mama farah.

    BalasPadam
  19. happy belated birthday mak cik ;-)

    BalasPadam
  20. happy belated birthday ye untuk mama farah
    mesti dia excited dapat surprise cam tu =)

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||