New Year's Eve 2015 Bertemakan Wild Wild West @ Park Avenue Hotel Sg.Petani

10:33


Assalamualaikum...
New Year's Eve 2015 @ Park Avenue Hotel Sg.Petani | Pada 31.12.2014, Farah sekali lagi dijemput oleh pihak Park Avenue  Hotel untuk bersama2 meraikan kedatangan Tahun Baru 2015. Tapi sambutan kali ini sedikit berbeza dengan tahun sebelumnya kerana sambutan kali ini dibuat secara sederhana demi menghormati mereka yang terjejas akibat banjir...malam itu kami just makan2 sambil dihiburkan oleh in house band sahaja..tiada tembakan bunga api seperti tahun2 sebelum ini..=D

Tema mereka tahun nie adalah 'Wild Wild West'..kagum betul Farah tengok restaurant mereka telah di-transform menjadi seperti pekan cowboy yang sangat menarik! 

Sepatutnya kami kena lah follow the tema kan.. tapi apa kan daya Farah dapat jemputan pun dah last minit.. so yang mana sempat jer la pakai.. hehehe

Di depan pintu masuk cowboy town!

Nasib baik la ada topi kobai yang Farah beli untuk Emir masa pi bercuti di Melaka tempoh hari.. so berguna jugak lah time macam nie.. 

Memandangkan topi koboi ada satu jer so bergilir2 la kami pakai.. Mama pun tak nak kalah...nak bergaya jugekkkkk! 

Lepas Mama pakai Irfan pulak pakai..agagaga.. sharing is caring kan..=D

As usual juadah yang disediakan sangat enak dan menyelerakan serta menepati citarasa Farah.. lebih2 lagi menu char keow teow dan celup2!!! Fuh memang marvelous lah!! Farah berani gerenti u all pasti tak akan kecewa dengan juadah yang disediakan oleh Park Avenue Hotel ini kerana mereka sentiasa memastikan hanya juadah yang thorbaikkk disediakan untuk kita..

Sambil menjamu selera..kami turut dihiburkan dengan dendangan lagu2 yang best oleh in house band Park Avenue Hotel - The SALOON -

Hotel Califonia by The Saloon

Meh kita layan lagu Filipino pulak!!!

Malam tue jugak ada buat surprise birthday untuk one of  the guest.. heeee...siap ada tiup2 lilin tau and nyanyi ramai2 lagu 'happy birthday'.. hehehe..

My familia.. =D

Acara kemuncak pada malam tue of coz la sesi lucky draw..actually farah tak expect pun akan bawa balik 1st prize lucky draw.. yer la kita datang pun atas jemputan sebagai blogger..so memang la tak harap apa2 pun.. tapi maybe dah menjadi rezeki Farah kot malam tue Farah bawa balik Table Fan brand ELBA dan voucher 2D1N stay di bilik suite inclusive breakfast.. Ya Allah memang rezeki sangat!!!! memang betul2 tak sangka okeh!!!  Syukur Alhamdulillah.. =D

Btw a very special thanks to pihak Park Avenue Hotel kerana sekali lagi sudi menjemput Farah untuk review event yang dianjurkan..bagi Farah walaupun event ini disambut secara sederhana tapi ianya tetap happening dan meninggalkan satu memori yang indah..Overall Farah sekeluarga sangat berpuas hati dengan juadah2 yang disediakan.. begitu juga layanan mesra yang diberikan oleh staff yang segak bergaya dengan outfit cowboy malam itu !!! Keep it up okey...>__<

Bagi yang baru mengenali Park Avenue Hotel, Farah Highly Recommended if u all ada plan nak buat dinner ke.. nak buat conference ke atau apa sahaja event boleh la buat di sini.. tiada hotel di Sg.Petani yang dapat memberikan service yang terbaik kepada anda selain Hotel Park Avenue.. Trust me okeh! anything u all boleh contact this person ya.. Bye!!


Ms.Nurul Huda
Sales Executive 
+60164192926

Love, 
Farah


You Might Also Like

58 comments

  1. wah..untungnya farah..tahniah..:)

    BalasPadam
  2. wahhh tahniah ....
    syok tu dpt lucky drwa ...dah mkn free kan dpt plak hadiah

    BalasPadam
  3. wowww meriah!!! ehhh kenapa tulisan kabur ni..jenuh mata ai nak baca :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. yer ke.. ermmm tgk mcm okey jer..huhuhu

      Padam
  4. tahniah...nampak suasana pun mmg happening la Farah...

    BalasPadam
  5. Wah rezeki tahun baru ... alhamdulillah

    BalasPadam
  6. bestnya. dijemput oleh pihak hotel...bertuah sungguh farah hari tu ya....

    BalasPadam
  7. bestnya dapat table fan tu.... =D lama dah tak g dinner opis.. sobbb...

    Jom cuci mata di blog saya "untuk modern mom"

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe.. sama la.. berguna jugak table fan tue utk farah..boleh letak di blik bacaan..=D

      Padam
  8. wah rezeki tahun baru.. terbaek la kan..

    BalasPadam
  9. lucky nya! i tak pernah dapat anything from lucky draw hahaha

    sincerely,
    Najlaa 'Aqilah

    BalasPadam
    Balasan
    1. akak pun tak selalu lucky dear.. maybe yg pun rezeki jer..=D

      Padam
  10. betul hotel nih memang terbaik..

    BalasPadam
  11. untung farah...best tu.... menu pun sedap2..lieya ni biase laa menu makanan tgk dulu ekekeekekek.....syok semuanye...yg penting semua enjoy kan ari tu....bertuah pun bertuah hah..siap dpt adiah lagi..tahniah2.....

    lawo rambut farah suke tgk...lebat berkilat....

    hepi new year & salam maulidur rasul farah n family....

    BalasPadam
  12. ada terfikir jg nk try wat suprise kt hotel ni...mmm tggu la bln 3 nnt... nnt sy contact nurul huda tu, ckp farah yg rekomen ;-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Surprise??? jeng..jeng..jeng... tak pe nanti mintak Nurul kasik harga baikkkkk punya!!! =D

      Padam
  13. p/s

    SOMETHING FOR YOU, HERE:

    http://aniesandyou.blogspot.com/2015/01/perhatian-kepada-blogger2-berikut.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wahhhhh!!! apakah itu sikalanggg jugak i pi terjah!!! =D

      Padam
  14. Rezeki kak farah dapat first prize. Makanan dia nampak superb. kalau pergi SP, boleh lah stay situ. hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. yer btl..memang rezeki akak.. hehehe.. datang tau hotel dia best!!!.. =D

      Padam
  15. wahhhh makanan tu..sedapnyaaa...

    BalasPadam
  16. wahh. tahniahh :D rezeki betul tuu

    BalasPadam
  17. farah ni memnag jenis rezeki mudah lah =)
    kata orang cina, tangan ong! hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah rezeki farah kot yana...=D

      Padam
  18. waduhhh...sedapnya makan-makan...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang sedap la akak.. tambah2 celup2 tue ha...=D

      Padam
  19. amboii.sakaann dapat lucky draw lagi tuu.. rezeki rezeki.. heee

    BalasPadam
  20. happy new year kak. lama tak masuk blog akak :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. happy new year eka!! akak pun baru tadi teringat nk singgah kat blog eka..tunggu tau..jap lagi akak singgah..=D

      Padam
  21. Tgk gmbr mknanya pun memg nmpk sdp Sgt...tahniah ya sis murah rezki

    BalasPadam
  22. Tgk gmbr mknanya pun memg nmpk sdp Sgt...tahniah ya sis murah rezki

    BalasPadam
  23. Bestnya Farah.. memang rezeki tak disangka-sangka.. Tahniah..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks dear...yer mmg rezeki yg tak disangka2...hehehe...=D

      Padam
  24. penah ikut mak kursus kat sini..
    numpang free hehe.. macam tu skali dia ubah suai ikut tema hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ooo dh ada experience stay sini..so cmne best tak.. hehehe

      Padam
  25. Bestnya...Meriah. Happy new year farah.

    BalasPadam
  26. Seronoknya sambut new year eve kak Farah.. ^_^
    RosmizaAliDotCom™

    BalasPadam
  27. wah.. untungnye.. seronoknye.. lepas ni boleh review bilik suite situ..

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||