Percutian Farah ke Medan, Indonesia 2015 | Itinerary 3H2M ke Medan, Indonesia

12:50


Assalamualaikum...
Percutian Farah ke Medan, Indonesia 2015 - Itinerary 3H2M ke Medan, Indonesia | Seperti yang u all semua sedia maklum.. last week Farah dan family pergi bercuti selama 3H2M di Medan, Indonesia...tak sabar rasanya nak share dengan u all pasal percutian #FarahkeMedan yg awesome tuh!.. tapi as usual lah...gambar2 masih belum di-transfer ke lappy lagi..huhuhu.. sebab selepas balik dari bercuti i'm suuuuper busy! banyak kerja ofis yang pending nak kena settlekan dulu..dah settle semua baru lah tenang nak ber-travelogue kan.. so Farah harap u all bersabar la yer.. InsyaAllah Farah akan kongsikan travelogue #FarahkeMedan nie bermula minggu depan ok.. promise! *kenyitmata  

So hari nie meh layan dulu itinerary yang Farah dah buat sebelum ke Medan tempoh hari.. Farah memang begini..Farah selalunya akan sediakan itinerary sebelum pergi bercuti..sebab benda yang kita nampak macam remeh nie la yang akan memudahkan kita untuk mengatur masa dan memastikan kita tidak tertinggal tempat2 menarik yang perlu kita lawati..lagipun Farah tak ambik full pakej dengan travel agent sana.. sebabnya???? nanti Farah share na..

Ok sekarang meh checkadaut itinerary #FarahkeMedan-3H2M nie yer..Oh ya jika ditanya pendapat Farah berapa hari yang bagus kalau nak pergi bercuti ke Medan..jawapan Farah better u all pergi 4H3M..sebab apa nanti Farah share di entri yang lain jugak yer..=D


For mobile user sila klik pada itinerary table untuk paparan yg lebih jelas..=D

Nah tempek sekeping gambar Muhammad Emir Daniyal.. cantik woooo pool kat International Cottage Danau Toba nie.. so tunggu tau...minggu depan lah yer kita bercerita dengan lebih details...Ok Bai!...=D


Love,
Farah


[Entri Berkaitan -CLICK LINK]

You Might Also Like

23 comments

  1. Lama akak x singgah sini...wah berjalan jauh nampaknya adik akak ni ha...

    BalasPadam
  2. Kena buat perancangan supaya tak lah kelam kabut sampai di sana nanti ... :D

    BalasPadam
  3. Wah,,bestnya pi medan..dak comel ni dah besar la...

    BalasPadam
  4. Good job farah, julia suka cara farah buat tentatif sendiri...very well manage...mmg betul kalau bercuti better pi 4 hari 3 malam baru puas hati...sebab 2 hari adalah hari pergerakan pergi dan balik...so byk buang masa kt situ...seronok yer emir pi medan...medan salah satu tiket harga AA yg sangat murah berbanding bandung dan bali...good job emir, ambil pengalaman ni berjalan puas2 tau...tak sabar tggu next entry nak tgk kecantikan medan

    BalasPadam
  5. wahhh siap buat itinerary lagi, terbaik!

    BalasPadam
  6. fuyooo kakakkkkk. ni memang terbaik itenery ni. nanie suka.. thanks for the details :)

    BalasPadam
  7. good3... ^_^ jangan lupa share cerita ceriti medan ye.. ^_^

    BalasPadam
  8. Wah seronoknya kak Farah.. Pi Medan.

    BalasPadam
  9. wah alhmdulillah murah rezeki yer dapat jalan2 p medan

    BalasPadam
  10. Wahhhh...siyoknyeeee danau tobaa...xsabau nk bace entry medan farah..

    BalasPadam
  11. Wahhh detailnya jadual perjalanan... boleh tiru nih... nak ke Medan nak ke Medan... yeayyyy.... orang cakap Medan penuh ngan rasuah yer? betul ker?

    BalasPadam
  12. wah..bestnya g bercuti..:)

    BalasPadam
  13. ni semua kak farah plan sndri ke?? bgusnyeeee

    BalasPadam
  14. Wahh..siap ada tentatif ya..bagus kak farah ni..masa mmg sangat berharga bila p bercuti ni kan..kena spend betul-betul..nice!

    BalasPadam
  15. memang terbaik itinerary farah.. siap dengan mase..

    BalasPadam
  16. Akk teringin nk pergi medan...xthula dpt x gi..huhu..bln 8 nk pergi jogja..

    BalasPadam
  17. akakpun kalau bercuti akan buat tentatif macam ni jugak, siap kira-kira bajet lagi..hihi, biar teratur, tapi kekadang miss gak

    BalasPadam
  18. Penuh aktiviti. Bestnya jalan².

    BalasPadam
  19. mcm kak ipar sy...g mana2 mesti buat itinerary ;-) even cuti dlm malaysia pun

    BalasPadam
  20. punya dah lama tak ke sini
    tak tahu pula farah ke medan =)

    BalasPadam
  21. utk 3h2m tu berapa kos ye?

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh refer link nie yer..=D
      http://www.farahglanz.com/2015/04/kira-kira-bajet-terpaling-bajet.html

      Padam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||