Philips AVENT Royal Bottle & Soother Limited Edition Set For Muhammad Emir Daniyal

12:11


Assalamualaikum....

Philips AVENT Royal Bottle & Soother Limited Edition Set For Muhammad Emir Daniyal | Comel tak design botol AVENT yang terbaru nie???? Eh!betul ke terbaru mehh??? ke Farah jer yang baru tahu pasal koleksi nie..agagaga...arghhh tak kisah la kan.. yang penting Farah memang berkenan sangat dengan corak crown yang ada kat tengah2 botol susu nie.. terus fefeeling yang koleksi royal nie memang dibuat khas untuk Emir...sebab nama Emir kan membawa maksud 'prince'.. so memang kena sangat la kan.. crown + prince = Muhammad Emir Daniyal..hahaha..


Set Philips AVENT Royal Limited Edition nie ada 1x 9oz feeding bottle dan 2x soothers 6-18m..tapi kannn..Emir sekarang dah tak hisap puting lagi dah..huhuhu...so Farah ingat kalau ada sapa2 yang berminat nak beli soothers nie let me know okey.. Farah nak jual dengan harga kasih sayang ja...ok macam biasa kalau berminat meh cepat pm Farah kat SINI.. Bye! >__<


Love,
Farah

You Might Also Like

23 comments

  1. wah...avent tu comel pulak nampak...bertuahla emir dapat koleksi terbaru dari avent kan..

    BalasPadam
  2. Comel la botol baby ni so cute

    BalasPadam
  3. alolo..omeynya..tapi belum ade anak lagi

    BalasPadam
  4. he he he, Ash tak pakai sootherlah abang Emir... tapi kannn...aunty fawwa pun terberkenan tengoknya ni... psst psst nanti kita what's app yer... hik hik hik...

    BalasPadam
  5. anak kite pon x isap soothers =)

    BalasPadam
  6. mmg cantik la ..limited edition tu ....
    seb baik icha ak isap puting brand tu klu tak mau ai beli u

    BalasPadam
  7. Dah lama ada farah. Tapi cepat sold out.

    BalasPadam
  8. mmg limited edition nie.. tak jupe kat mana2...

    BalasPadam
  9. limited edition mmg cantik2.sama mcm tomme tippe

    BalasPadam
  10. blum jadi mommy lagi ... heee

    BalasPadam
  11. Alamak...sweetnya tapi my iman x reti pakai avent yang ni..biasa beli yang pes natural tu ape pon memang cutelah ada corak2 macam ni. HIHIHI...anak2 saya memang x pakai puting so dapat puting pon kite dok kasi kat orang or kite jual balik gak...

    BalasPadam
  12. dah lama x pegang botol susu ni... :)

    BalasPadam
  13. Nampak macho la set ni farah...kenan tgk...sure emir suka pakai nanti...yeyyy emir dah jd geng QI tak pakai puting dah...barulah macho man hehehhe

    BalasPadam
  14. cantik la set ni.. tapi anak kite tak pakai avent.. pakai fiffy je..

    BalasPadam
  15. cantik..menarik..tapi belum jadi mommy lagi..hehe

    BalasPadam
  16. Akak banyak guna barang Medela dulu, tp Avent ni antara barangan baby yang berkualiti tinggi

    BalasPadam
  17. dgr nama avent ni semua dah tahu camne kualitinya kan..

    BalasPadam
  18. comellah botol dia kan
    saya tak penah cuba jenama ni

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||