Review | Acrylic Makeup Container

11:44


Assalamualaikum...
Haiiiii...hari nie Farah nak review satu produk yg best utk u all..produk apa meh tengok kat bawah!!

Taraaaaa...Acrylic Makeup Container!!! 
Farah memang dah lama dok cari makeup container jenis macam nie..nampak ala2 crystal gitu kan... tapi itu la dok survey harga online sebelum nie..mak aiiii boleh buat i tersedak okeh!! harga bagi satu container nie mencecah sampai ratusan ringgit!! so memang tak lah.. terpaksa lah Farah pendam jer perasaan yg pada mulanya memang tergedik sangat dah nak beli..sob..sob..sobs...

Tapi...At last jumpa jugak supplier yg jual benda nie dengan harga murah sikit daripada harga pasaran..tak sampai seratus pun u all!!! Yeayyy *lompat bintang.. 

Farah beli 2 bijik.. satu untuk Farah satu lagi adik Farah punya.. benda baik harus lah sharing.. baru lah caring.. hehehe..

Kenapa farah nak sangat makeup container nie.Ermmm rasanya tak perlu Farah bagi tahu pun u all boleh tengok sendiri kot.. nampak tak?..ter-sangat la cacamarba kan...huhuhu..sakit mata tengok!! hubs Farah lagi la.. selalu dok membebel kata barang2 makeup Farah nampak bersepah lah..nampak serabut lah..Adoiiiiiii!!!


Tapiiii sekarang tidak lagi okeh!!! ngeeee...Nampak tak hasilnya?????? tersusun cantik dan kemas jer kan...baru la tak sakit mata tengok..Nak mencari barang makeup pun senang.. idak ler tercari2 mana letak lipstick..mana letak blusher..and etc..hahaha

Hah benda apa yg nak sumbat.. sumbat jer.. tak risau sebab compartment dia banyak..bukan setakat boleh simpan barang makeup jer.. nak simpan brooch ke..jam ke.. no hal lah.. sumbat jer semua.. hehehe.. 

Berminat nak beli Acrylic Makeup Container nie jugak???? Okey meh cepat2 pm farah kat SINI.. harga jangan risau...boleh kautim!! heee  Bye!! >__<


Love, 
Farah



You Might Also Like

48 comments

  1. ermmm. entry ni buat nanie nak belikan hadiah sister nanie la. sbb dia ni freelance makeup. jadi barang sepah2.

    thanks for the idea :)

    BalasPadam
  2. wahhhhh. banyaknye barang make up akk.memang tersusun sangatlah ada benda tu. nampak kemas. nak cari barang pon senang gini. :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Itu la.. sbb tue lah akak beli.. baru la tak bersepah sana sini brg makeup akak..=D

      Padam
  3. Cantik dan kemas..nak satu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh dear..pm farah kt FB page yer..=D

      Padam
  4. cantiknya..kemas..tu lanad tengok pun harga container makeup ni beratus..huhu..tu nad beli bekas baisa je..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kannn.. mmg mahal.. tp nasib baik akak dpt beli dgn harga yg murah sikit.. padahal benda sebijik sama.. tak tahu la kenapa harga org lain jual kemain mahal sgt..=D

      Padam
  5. Assalamualaikum kak farah, wahh lawanya. nasib baik sheila jenis tak reti bermake up. kalau tidak, mau skrg juga sheila pm tanya harga. hehee lawa la kak, senang sikit nak cari barang make up lepas ni :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wsalam sheila..org perempuan dan makeup mana boleh berpisah kan..hehehe

      Padam
  6. Wow! Kemas.. best2! Nantilah.. Kala ada rezeki lebih boleh beli.. ^_^
    RosmizaAliDotCom™

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks dear.. kalau nk pm jer akak k..=D

      Padam
  7. wahhh...cantiknyaaa....nak jugak la ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nak ek..meh cepat pm kt FB page farah.. link dh bagi kan..hehehe

      Padam
  8. sangat kemas guna container tu..memang cantiklah nampak

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yer btl tue.. mmg sangat best dpt beli seketoi benda alah nie...heee

      Padam
  9. Byknya Brg makeup sis..barula nmpk kemas n tratur gitu hhe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak byk mana pun lya... yg basic2 jer pun..hehehe

      Padam
  10. sangat kemas lah . suka tgk ... saya punya brg kosmetik pun bersepah . yg kecil2 saya simpan jer dalam beg ...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sama la kita.. sblm beli container nie mmg ikut dan jer la letak barang makeup..tak skrg tak lagi..hehehe

      Padam
  11. Hehehe...akk suka sgt benda2 yg blh kita organise barang.tp akl nk beli bila dpt dok umh sndiri nti.kot fara jual lagi akl beli dgn fara jela nnti ye

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe.. okok.. nnti apa2 roger ja..=D

      Padam
  12. suka acrylic organizer jugak! nampak modern!

    sincerely,
    Najlaa 'Aqilah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kannnn..hehehe.. akak pn dh jatuh cinta nie.. nnti nak tambah koleksi lagi...nk beli container utk letak cotton bud pulak...=D

      Padam
  13. cantiknya..kemas dan tersusun kedudukannya,kan..

    BalasPadam
  14. http://madey09.blogspot.com/2015/01/shalawat-nabi-muhammad-saw_2.html

    BalasPadam
  15. Bagus bnd ani. Tak de lah brg makeup kita merata rata lagi hehehe

    BalasPadam
  16. mmg bgs makeup container ni..dh lame tgk2..tapi kite ni bkn jenis yg bemekap sgt..brg2 mekap pun xbyk..klu x memang laju2 dh pm..hihi..nmpk lebih kemas la fara..

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe..farah pun makeup tak dak la banyak mana pun.. cuma suka dgn container nie.. nampak menarik.. itu yg beli.. =D

      Padam
  17. bagus ni..jap lagi nak pi check it out la

    BalasPadam
  18. utk simpan brg2 yg besar x de ke? ;-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ada byk saiz.. barang apa yg besar sangat tuh lalingggggggg....hehehe =D

      Padam
  19. cantik
    saya dulu kerja dengan bahagian buat benda menggunakan acrylic ni
    bahan dia tu yang mahal, lepas tu nak buat lagi
    lagilah kalau guna tangan, memang mahal sangat!

    BalasPadam
  20. Oooo ya ka yana.. ptt la org jual mahal yer.. sampai ratus2..hehehe...tp farah dpt murah jer.. benda yg sama jugak..hehehe

    BalasPadam
  21. mahalnyee bekas cemni nak jual sratus lebey.. syukur jumpa yang lebih murah.. hehe bagus da tersusun. kalo dak nanti pi amek eyeliner buat lipstick hehe ok gurau jeee

    BalasPadam
  22. Menarik tu. Buat kaki² mekap, boleh lah beli ☺

    BalasPadam
    Balasan
    1. Eh tak make pun boleh jer akak..boleh jugak simpan benda2 lain selain make up.. heee =D

      Padam
  23. bagus ni kan.. kite pun tengah duk cari ni

    BalasPadam
  24. Nak beli kat mane ni sis ? Brape hatga yer ? 😊

    BalasPadam
  25. Bole tahu harga ? Kat mane nk beli..yg murah2...

    BalasPadam
    Balasan
    1. sorry i dah lost contact dgn supplier..tp kalau u berminat nak beli boleh try tgk dekat lazada ok..;)

      Padam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||