Must-Try Steamboat Grill Buffet @ D 'Fiesha Corner

12:11


Assalamualaikum
Minggu lepas hubs Farah kursus di Hotel Seri Malaysia..mengada-ngada betul rumah dekat pun nak jugak stay dekat hotel..lepas tue mula la dok kalut suruh kita pi teman dia dekat sana..aishhh tak boleh nak berenggang sikit ke cik abg oiiii.. nak jugak usung bantai peluk nie ek...muahahaha...

Okok.. dah kebetulan Farah pun ada kursus jugak kat area sana.. so why not temankan hubs tido kan..kesian pulak kat dia kena tido sorang2.. hehehe..Malam tue hubs tak dak kelas.. so terus ajak hubs keluar dating..hehehe.. Eh bukan senang tau nak dapat peluang dating berdua nie..kih..kih..kih.. 

so kami decide nak try Steamboat Grill Buffet D'Fiesha Corner yang tengah hot di Bertam Putra nie....sekali bila pi sana baru tahu rupanya owner D'Fiesha Corner nie adalah Kak Fiesha yang kami sama2 terkena kes travel agent penipu tue...hehehe *hai kak fiesha!
   
Sampai sana around pukul 8.30mlm.. tapi mak aiiii ramainya orang..baru plan nak dok luar..tapi memandangkan semua dah full..so terpaksa lah dok kat dalam..actually okey jugak dok kat dalam pun..sebab dekat dengan buffet.. nak tawaf buffet patplohkali pun tak dak hal la kan..hehehe..


Serius banyak betul pilihan yang ada kat sini..u all pilih jer yang mana suka..semua items tue fresh2 okey..memang terbaik lah.. macam nie lah yang kita harapkan dari peniaga..sentiasa menjaga kualiti business/produk mereka...layanan staff pun mesra..tambah2 lagi akak Fiesha kita..hehehe

See! nyum2.. sedappppppp..semuanya cukup rasa.. Steamboat Grill Buffet kat sini memang TERBAIK!.. memang kena sangat dengan taste kami berdua..

Dessert aiskrim okey..kelasss lah kak Fiesha!

Malam tue cik abg jadi chef.. thank you sayang..muahciked =D

 Bini jadi tukang makan jer..hehehe =D


I really recommend u all to come over here...tapi better book awal2 sebelum datang..sebab tempat nie sentiasa penuh.. =D

Harganya pun sangat worth it.. aishhhhhhhhhh lepas nie boleh la mai makan selalu..heeeee Bye!



Love, 
Farah


You Might Also Like

20 comments

  1. wow...bestnya...lama dah tak pekena steamboat...

    BalasPadam
  2. nice sharing.. blogwalking here..

    # visit me on shukranzahari.blogspot.com
    # HAPPY BLOGGING

    BalasPadam
  3. lama kot tak makan steambot..malasnya sbb nak kena masak2..hihihi

    BalasPadam
  4. yeay yeayyyy...nnt mai sp farah nk belanja mkn kt sini kan? kan? ;-)

    BalasPadam
  5. Dari hari tu lagi dok teringin makan kat sini... tapi, asai balik kampung ja.. ada projek lain ngan family.. kali ni balik kampung kena mai jugak ni.. :)

    BalasPadam
  6. Selalu masak steamboat kat office ^_^

    BalasPadam
  7. rambang mata nak memilih bila nampak banyak gitu ...

    BalasPadam
  8. Wah steamboat nyum2 sdpnya

    BalasPadam
  9. Assalam farah,
    waaaaaaaaaaaaaaaaa
    nak kena terjah ni :)

    BalasPadam
  10. serius ke tu harganya?murahhnya kak....nakkk...hehe

    BalasPadam
  11. Kecur ailio. Tapi jauh lah pulak ☺

    BalasPadam
  12. betul ke buffet camtu rege dia? mak ai
    ni kalau dekat , mau ari2 p ni

    BalasPadam
  13. Murahnye! Kt kl ni mmg xdpt la harga cmtu..mcm2 plak tu ade..haihhhh..lame dh tak bersteamboat

    BalasPadam
  14. Tq for the share....hr ni bru nk pergi...tu yg terjah entry ni, nk cr price, sekali dpt ngn phone num, tq tuan blog...call kul 8...kul 10 nnti bri ada kosong..,huwaaa...demi birthday gurl, kita relakan jua...

    PS : salam perkenalan...

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||