OGAWA Aura Mate Personal Air Purifier

08:30


Assalamualaikum...

OGAWA Aura Mate Personal Air Purifier - dah lama Farah dok cari air purifier yang mudah alih (mobile) macam nie.... at last dapat juga beli...Apa yang menariknya tentang air purifier yang Farah beli nie adalah color dan juga reka bentuknya yang moden dan sememangnya kena sangat dengan citarasa Farah...=D

Yang bestnya lagi, OGAWA Aura Mate Personal Air Purifier nie juga boleh digunakan bersama dengan minyak wangi aromatherapy tau..kiranya fungsinya 2 in 1 lah yer..membersihkan persekitaran kita dan dalam masa yg sama mengharumkan sekali.. weee suka..suka..

FYI, Air Purifier nie berfungsi untuk menyahaktifkan habuk..asap..kuman..or bau-bauan yang kurang sedap sekaligus memastikan udara di persekitaran kita sentiasa bersih dah segar..Kalau u all yg ada masalah sinusitis pun patut ada satu air purifier kat rumah.. so idak ler pagi2 bangun dok soksek-soksek jer..macam Farah la tue..huhuhu....Farah memang ada masalah sinusitis yang agak serius tau.. tapi sejak adanya OGAWA Air Purifier nie kat sebelah katil Farah, Alhamdulillah masalah sinusitis Farah dah semakin pulih! no more soksek-soksek lagi dah..

Untuk air purifier yang macam Farah beli nie, sesuai untuk ruang yang kecil/sederhana sahaja tau..like nak letak kat atas meja komputer ke..tepi katil ke...or kereta ke..memang sesuai la air purifier jenis mobile macam nie...tapi kalau u all nak guna di ruang yang lebih besar, pastikan u all beli air purifier yang lebih besar dan sesuai dengan keluasan persekitaran ruang u all yer...

Ok, sebelum u all tanya kat mana nak beli Air Purifier nie..meh Farah bagi tahu siap2..Farah beli benda nie kat Lazada..Harganya berbeza tau ikut color.. kalau color hijau dan grey harganya RM45 setiap satu...yang color merah macam Farah beli nie pula harganya RM57...tak tahu la kenapa warna merah lebih mahal..sebab color dia cun kot!!!hehehe...tapi selepas ditolak voucher yang Farah ada..Farah just bayar RM32 sahaja!!!! murah kan...memang rugi la kalau tak grab satu...hehehe..

Nah Farah bagi link sekali kot2 lah u all pun berminat nak beli jugak air purifier macam yang Farah beli nie or lain2 air purifier ka boleh refer link kat bawah na....Bye!


[CLICK]






Love,
Farah

You Might Also Like

18 comments

  1. Asalam sis, lma x bw cne.cntik la msti Wangi sesuai letak kat bilik

    BalasPadam
  2. alamak.. macam menarik jer! huhu. nak juga

    BalasPadam
  3. wangi smpi ke sini farah haahhaha

    BalasPadam
  4. murah aku ingat klu ogawa nye mesti mahal beratus... nk beli satu nk letak kat opis abru nanti

    BalasPadam
  5. berminat la... thanks sediakan link terus sopink menda alah tu.. hihihi..

    BalasPadam
  6. cutenya air purifier kak Farah...hehe

    BalasPadam
  7. Kt groupon ari tu pun ada offer jugak

    BalasPadam
  8. menarik! macam dah tertarik nak beli je..hehe

    BalasPadam
  9. Cutenya. Rasa macam nak beli lah ☺

    BalasPadam
  10. klik link farah bagi konon nak grap
    dah habis...wahaha!

    BalasPadam
  11. Umah mertua ade..dpt free ms beli mesin urut ogawa..memang terbaik kan farah 2 in 1..

    BalasPadam
  12. benda ni ada filter tau brg2 yg prlukan maintenance tak??

    BalasPadam
    Balasan
    1. yer btl..filter dia mmg kena tukar kalau dah tak ok..tapi so far yang i tak tukar lagi..hehehe..nnti lah kalau dah tukar, i share lagi k..=D

      Padam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||