Review K-Colly Sweet 17 | Betul Ke Kesan Seawal 3Hari???

09:55



Assalamualaikum..
Baru-baru nie adik Farah dapat bonus..
bonus sebulan gaji pulak tuh!
Gaji dia dah lah banyak..
so semakin berkepuk-kepuk la duit dia..*jelesssss
Tertiba malam tue dapat Whatsapp dari adik Farah..
tanya 'kak ang nak kcolly tak?
Eh macam tahu2 tahu jer 
yg kakak dia nie rentung lepas balik dari Medan!agagaga
"Awat ang nak belanja aku ke?? ayat pasang umpan!
sekali umpan mengena bila dia kata nak belanja..Yeayy!
Ayen..meh sini rapat2 aku nak muahciked sikit..hehehe

So start 1.2.2015 i dah start ber-kcolly la.. 
cara makan just kemam dalam mulut jer...
ambil 2kali sehari.. 
pagi 1/2 scoop..malam 1/2 scoop.. 
rasa kcolly nie sedap.. tapi manis betul..
tapi boleh jer nak telan..
macam makan sugus pun yer jugak..hehehe

Ermm masuk hari nie dah 11hari dah..
tapi result masih tak ketara sangat pun.. 
sebab yer la kulit yang sedia ada nie pun
memang dah gelap kan..hahaha 
so maybe take time la sikit..
kita nie kalau ambik apa2 supplement kena sabar... 
and kena banyak pantang jugak..

Tapi yang paling tak best-nya..
kena pantang coffee!! 
Adoiii pantang tue yang paling berat sekali kot... 
sebab Farah nie 'hantu' kopi..
nak-nak.. cappuccino.. 
perghh heavan kot kalau dapat secawan.. 

Tapi tak kisah lah..
memang Farah tak pantang sangat pun..
Belasah ikut suka hati jer.. 
kalau kesan lambat pun lambat ler.. 
yang pasti coffee dah Farah terpisah tiada...agagaga 

So far selama dah 11hari consume kcolly nie
yang Farah perasan kulit terasa sedikit halus lah!
diulang...sedikit lah..
Ermmm itu jer la kot buat masa nie..
yang lain-lain masih dok belek-belek jugak nie.. 
tapi nan-adoooo... hahaha 

Kesimpulannya kesan seawal 3 Hari tue..
mungkin tak kot!
for me la yer.. orang lain tak tahu la kan..
So sabarrr.. 
kalau ada perkembangan Farah share lagi.. 
Ok..Bye!


Picture nie diambil selepas 7 hari ber-kcolly!


Love,
Farah




You Might Also Like

30 comments

  1. wahh..lepas ni meletopla adik akk nih...hahahaha

    BalasPadam
  2. tak semua orang perubahan tu sama farah..mybe ada sesetengah orang kena take time jugak dengan pengambilan produk2 ni...lama kot tak minum kopi..pantang..hahahaha

    BalasPadam
  3. Kalau langgar pantang pun masih ada perubahan kira dah baik tu Farah.
    Cuma ambil masa lebihlah sebab tak mahu berpantang.

    BalasPadam
  4. bila nk cerita ke medan tu

    BalasPadam
  5. penah ase naki beli dulu then baca 1 review yg mengatakan x de kesan terus x jadi..huhu

    BalasPadam
  6. wahhh mesti produk bagus nie..

    BalasPadam
  7. Wow! Pasti cantik la pasni.
    Aida maintain dgn 1 produk aje.
    Ok ok la alhamdulillah.

    BalasPadam
  8. Macam² produk skang ni. Ikut krserasian jugak kan. Tapi nak kena pantang tu yg payah sket ☺

    BalasPadam
  9. Saya dah try 4 botol kcolly hahaha.:-) tapi skrg jmpa produk tuttt''' kesan dlm satu botol jer kiki ketara sgt perubahan,saya xperasan tpi org sekelilling dan suami yg npk perubahan..nak taw??jom follow blog saya,saya sharing2..

    BalasPadam
  10. no commet . blogwalking je .. #klik nuffnang #visit me on shukranzahari.blogspot.com ..happy blogging

    BalasPadam
  11. Syok yer farah adik belanja...ada bonus sebulan gaji...heheheh ju baru merasa sebulan bonus tu yunk tpppp dh alir pada kereta huwaaaaaaa....oh kena pantang coffee eh wowwww pasni comey2 lg farah...yeyyyy

    BalasPadam
  12. ni produk hot skng ni.Makcik tasha pon amik kcolly ni.tp mmg cepat effct dia.

    BalasPadam
  13. supplement ni kesan atas org.lain org lain kesannya.saya pun mcm farah..kalo ambk supplement nk tgk kesan tu ambik masa skit...sabar la ye farah

    BalasPadam
  14. ingatkan apa la tadi...ingatkan nama tempat ke..tempat makan ke...upanya supplement...

    BalasPadam
  15. salam singgah dan follow :)

    BalasPadam
  16. kami nk tggu jg keputusannya ;-)

    BalasPadam
  17. Salam kak Farah..akawan wanie pun ada ambil supplement k-colly nie..nampak jugakla kesannya tu..nanti updates ye.. :)

    BalasPadam
  18. supplement yg bagus ambil masa nak nampak kesan . wah ! utglah adik belanja ...

    BalasPadam
  19. Singgah sini
    Assalamualaikum dan Salam Sejahtera
    Jemput join segmen saya yg terbaru ni ye..

    Segmen Mencari Bloglist blogahbar

    Senarai Peserta

    Mari sama2 kita berblogwalking kenali rakan blogger anda..

    BalasPadam
  20. aku tunggu entry medan ko nok...
    sebab rindu pak roy...hahaha...

    BalasPadam
  21. saya supplement utk putih ni tak berapa nak suka sgt sbb kena pantang. tp sy guna bio essence tanaka white memang seminggu nampak cerah tp tu la kat muka je kan

    BalasPadam
  22. Hmm macam nak mencuba gak ni. HEHEHE, my niece makan gak ni tapi dia memang dah dasar putih mana nak nampaknya, bila tanya dia awat makan suppliment ni dia cakap nak maintain muda..huhuhu tapi dia memang masih muda pon baru nak masuk 22 kot...hmm x boleh tgk on their result sebab xnampak tapi dia rasa kulit dia makin mulus gitu.
    **excited waiting the result Farah ni =)**

    BalasPadam
  23. saya tak bolehlah tak ada coffee
    mau demam dibuatnya...hehe

    BalasPadam
  24. Murah rezeki adik belanje kakak..btl fara..amik suplemen ni mmg kene sabar..bkn sume org kulit sama kan..so depends..tp klu bab kene pantang coffee tu mmg ila pun payah jgk..skang pun tgh consume something n kene pantang kafein jgk..tp kekadg terbabas jgk ;p

    BalasPadam
  25. I start consume kcolly since last month tp xdpt ape2 kesan and tambahan muka sya dipenuhi jerawat.saya stopkan pengambilan kcolly utk kurangkan jerawat di wajah.sbl ni saya x pnh ade mslh skin seteruk ni,tp skg saya tpksa thn malu dgn wajah bjerawat

    BalasPadam
  26. I didnt get any improvement after consume this supplement since last month. Skg muka saya di tumbuhi jerawat diseluruh wajah.before ni kulit muka saya jarang ade mslh jerawat teruk cmni..saya tpksa stop consume utk elak pertumbuhan jerawat yg lg teruk

    BalasPadam
    Balasan
    1. takut juga kalau berlaku macam tu. tapi, confirm ke k-colly yang dibeli tu ori. mungkin sbb tak ori la jadi macam tu. lepas tu ikut tak pantang larangnya? ada minum air 3 litter tak time ambil tu.

      Padam
    2. saya consume kcolly daa 3 botol Dah . stakat ni takde laa kesan negative . Semuanya positif je . Cuma kena minum air banyak la biar kesan tu cepat sikit .

      Padam
  27. Saya makan kcolly muka naik jerawat jgk siap bernanah before ni muka pyh naik jrawat. Rasa mcm nk stop jugak utk elak muka lagi teruk. 😭 kcolly tu sy dh scan code dia mmg ori. Mgkin supplement ni xsesuai dgn saya kot. 😔

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||