REVIEW PRODUK | Inner Neck Easy Solat (INES) by Asma Zuber

08:30


**48hrs Sticky Post**
**Please scroll down for new entry**


Assalamualaikum..
REVIEW PRODUK | Inner Neck Easy Solat (INES) by Asma Zuber- Sekarang nie berlambak-lambak inner neck yang dijual kat pasaran..tapi adakah inner neck yang dijual tue benar-benar menepati citarasa u all? I'm sure kalau ada pun mesti akan ada jugak sedikit kekurangan pada Inner Neck yang dijual tue...Contohnya mungkin dari segi saiz inner neck tue yg terlalu kecil/besar, singkat/pendek, tidak melekap dengan elok dan sebagainya..

So hari nie meh Farah nak kongsikan satu Inner Neck yang suuuper best dan pasti akan memenuhi citarasa u all iaitu Inner Neck Easy Solat (INES) by Asma Zuber. FYI, kelebihan Inner Neck INES ini bukan sekadar menutup aurat kita dengan sempurna...tetapi ia jugak berfungsi sebagai Anti Tembam-Anti Cekik-Anti Lorot-Anti Dedah..

Keistimewaan yg terdapat pada inner neck ini pastinya melengkapkan lagi penampilan kita yang ingin tampil cantik dan bergaya di dalam mengenakan hijab. dan yang paling bagusnya lagi, Inner Neck INES ini adalah menutup dagu! Wow! memang terbaik lah..boleh lah kita pakai semasa bersolat jugak betul tak..

Ok sekarang meh tengok dengan lebih dekat lagi keistimewaan Inner Neck INES by Asma Zuber nie..


Inner Neck INES nie memang sedap dan selesa dipakai. Cutting inner ini telah direka khas untuk menyembunyikan pipi yg bambam dan sekaligus menjadikan muka kita tampak lebih kecil dan bujur sirih..Awwww i like!

Kenapa INNER NECK EASY SOLAT (INES) nie suuuuuper best???

MATERIAL : Cotton Lycra 

CIRI-CIRI INNER NECK INES
#Lapik dagu untuk V-shape wajah
#Getah elastic untuk menetapkan kedudukan inner
#Labuh hadapan menutup dada
#Labuh belakang masih menutupi walaupun berambut panjang
#Sangat selesa kain tidak panas


PILIHAN WARNA : Bergantung kepada permintaan dan stok yang ada



Ini lah hasilnya..cantik tak??? Inner Neck INES nie memang sangat sesuai untuk semua jenis gaya berhijab! nak pakai dengan shawl pun cantik.. nak pakai dengan tudung instant tok ti pun cantik...

Pendek kata Inner Neck INES nie memang sangat sesuai digayakan dengan semua jenis tudung dan pastinya u all akan tampil lebih menyerlah dan berkeyakinan..

Ini pula antara feedback positif yang diterima oleh pelanggan2 yang telah mencuba dan berpuas hati dengan kualiti Inner Neck INES by Asma-Zuber..


Selain yang jenis plain...Inner Neck INES by Asma Zuber nie jugak ada yang jenis bercorak tau..cantik jugak..Inner Neck bercorak nie sangat sesuai digayakan bersama plain hijab...sudah pasti u all akan lebih tampil trendy gitu kan..


Biasanya harga Inner Neck INES (plain) ini dijual dengan harga RM20/sehelai.. Tapi hari ini khas untuk pembaca blog Farah dapatkan offer 3 Helai Inner Neck INES dengan harga RM55 SAHAJA!!! Perghh MURAH sangat kan...Ruginya kalau tak grab!

Boleh contact Puan Asma Zuber dekat sini:-

Email : asma_zuber@gmail.com
PM/WA : +60193990205

Jangan lupa mention PROMOCODE:FARAH berserta warna pilih untuk dapatkan harga istimewa tersebut..(T&C apply) 

psst:- Thanks to my adik ipar kerana sudi jadi model untuk produk review Farah ini..=D


Love, 
Farah

You Might Also Like

20 comments

  1. cantik farah..tapi dah lama akak tk pakai inner neck ni,sbb skrg lebih selesa pakai tudung sarung je..tapi mana taukan nanti raya nak melaram.boleh la try.thanks sharing farah

    BalasPadam
  2. Selesa sbenarnya pakai inner ne,npk kemas je dan cantik'insyaAllah nanti sya try promote kt kwan2 ye..tq for sharing.:-)

    BalasPadam
  3. Selalu beli inner neck ni memang akak problem sikit...kadang tak selesa kadang tu pakai tercekik dan kadang tu pendek. Tapi nampaknya inner ni memenuhi citarasa,

    BalasPadam
  4. wauu...yang nu memang lain dari yang lain..first time wanie jumpa yang ada getah di belakang...nice,good idea...

    BalasPadam
  5. wahh..ade inner neck yg printed la..ssh nk cari..bole sorok pipi tu yg best tu..best review farah ;)

    BalasPadam
  6. cantik dan kemas..
    akk prefer inner neck yang magic sebab muka akk bulat kalau pakai inner yang melekap tu..hehehe

    BalasPadam
  7. nampak kemas dan mudah dipakai . sarungn je dan cover dgn shawl pun nice ni .

    BalasPadam
  8. Inner neck ni menepati syariat tau farah...cun mcm2 warna, julia pakai inner magic...byk koleksi inner magic je sekarang...siapa belum ada inner ni better beli dari farah murah plak tu 3 helai

    BalasPadam
  9. cantik...yg penting selesa bila dipakai

    BalasPadam
  10. lain hari tak boleh apa ke?
    cam best aje tu

    BalasPadam
  11. saya byk anak rambut jd saya nk cari inner tudung yg melekap di dahi. inner ni melekap di dahi x?

    BalasPadam
    Balasan
    1. inner nie melekap di dahi tapi janga risau inner nie memang sangat selesa dipakai.. ;)

      Padam
  12. Salam, masih ada lagi ke stok inner ni?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hai dear...awk boleh pm contact yg saya share kt atas yer.. :)

      Padam
  13. Assalamualaikum farah, saya berminat nak cuba inner ni.. Boleh contact no asma zuber tu ke? T kasih

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wsalam dear.. yer awak boleh contact Pn Asma Zuber.. no dia ada saya share kat atas...tq =D

      Padam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||