Yeayyy...Sampai ke 'Bandung' Sudah!

17:14



Assalamualaikum...
Kat entri tadi ramai yang ingat Farah pi Bandung..hehehe...saja gimik jer lebih..Farah bukan pi Bandung pun.. pi makan nasi pecel jer.. kedai tue kami panggil 'Kedai Bandung' sebab owner dia memang orang Indon.. hehehe..kat sini salah satu tempat makan favourite Farah.. sambal pecel dia perghhhh meletops u all.. pedass yg amat tapi surrrr...hehehe.. =D

Location | KOMTAR | PENANG | 4th Floor |

Love,
Farah

You Might Also Like

22 comments

  1. Assalamualaikum kak farah ... whah macam sedap je. heheh ingat betul2 sampai bandung. ngeeee

    BalasPadam
  2. Lor igt pi bandung betul betul

    BalasPadam
  3. Pandai farah kenakan org ya😊

    BalasPadam
  4. haha ingatkan btul2 dah sampai bandung, btw makanan tu nmpak sedap

    murnimohdyusof.blogspot.com

    BalasPadam
  5. keh3.. sekejap sangat farah ke bandung.. kita pon suka sebab sambal pedas.. :)

    BalasPadam
  6. Kena pergi ni.....dh lama x ronda komtar

    BalasPadam
  7. HAHAHA, ingat lepas ke Medan terus lanjut ke bandung pula Farah. HEHEHE, owh lama gila x turun Penang, my father dah x kenal sedara kat sana so abah ku x nak pi sana =(

    BalasPadam
  8. Pandai farah kenakan julia hahhahahha punya x sabar nak baca entry bandung hahahhahah tp nanti betul2 kan farah ke bandung kan kankan hehhehe

    BalasPadam
  9. wahh wahhh makan mewahh ni..

    BalasPadam
  10. aduyaiiiii.. baru nak kirim brownies bandung. ni..

    sedapnyeee

    BalasPadam
  11. hahaha..thx belanja Zaza makan kat kedai ni haritu Farah..

    BalasPadam
  12. farah kat penang kerrr

    BalasPadam
  13. Wahhh...rindu bandung baca entry fara ni

    BalasPadam
  14. ingatkan yelah farra ke Bandung..

    BalasPadam
  15. errr... nnt kita mkn kt bandung ya hahaha

    BalasPadam
  16. kalau pecel.. penyet.. memang power.. pedas nak mam.. tapi nak jugak makan..

    BalasPadam
  17. Assalam farah
    hat kedai kat lorong2 blakang tu kaaaaa????????

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wsalam dear...yer betul..kat kedai belakang tue la..hehehe

      Padam
  18. ingatkan ke bandung plak
    hehe...
    nampak menyelerakan tu

    BalasPadam
  19. Pergghhh..terbaekkk..ciss..ingtkan fara btl2 gi bandung td..hahaha

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||