40 CPUV Nuffnang Yang Masih On-Going

09:43

                            

Assalamualaikum...
Dah lama Farah tak update pasal CPUV Nuffnang kan.. okey hari nie meh la nak update sekaligus semua CPUV yang masih rancak menari2 di blog Farah..>__<

Setakat hari nie masih ada 40 CPUV yang masih berstatus On-Going...waima amount-nya idak lerrr kebabommm sangat tapi ada jugak peningkatan $$$$ setiap hari..*cpuvtakmandullagi..hehehe..Syukur Alhamdulillah ini lah rezeki dalam berblogging..

Btw thanks yer Nuffnang...InsyaAllah hujung bulan nie nak cash out dah..hehehe..kepada kesayangans semua kalau sudi jangan lupa macam biasa aaaaa!! *kiss.. Bye!

Record :- 5th Jan - 25th Mac 2015 = Total 68CPUV for Mrs.Secretary Blog

Love, 
Farah

You Might Also Like

20 comments

  1. uih..banyaknya yang on going tu farah...tahniah

    BalasPadam
  2. Wah, banyak tu. Tahniah :)

    BalasPadam
  3. Assalammualaikum... farah,

    tahniah yer farah.. moga terus berblog dan berkongsi ... sharing is caring...

    mselim3

    BalasPadam
  4. wah..berderet2..best2 ..congrats!!!

    BalasPadam
  5. wow 40 on going..gilos byk

    BalasPadam
  6. wow..tahniah..banyaknya..:)


    klik iklan farah..:)

    BalasPadam
  7. waaaauu banyaknye tahniahtahniah

    BalasPadam
  8. Tahniah..tahniah..murah rezeki farah

    BalasPadam
  9. mak oii...tu dia beratuq panjang CPUV ..akak pun ada dekat 30++ status ongoing....pesal banyak sgt eh...klik iklan Farah kat sini

    BalasPadam
  10. Murah rezeki farah...julia tak cek lg nuff...lama tak jenguk dia...by the way seronok lihat kawan2 masuk rezeki mencurah2...keep blogging dear

    BalasPadam
  11. fullamak dia punya list...berderet tu
    tahniah ye =)

    BalasPadam
  12. tu diaaaa..... menyerang bertubi2! ;-)

    BalasPadam
  13. Wahhh...byknye farah..tahniah..

    BalasPadam
  14. Assalam farah,
    waaaaaaaaaa
    bertingkek3
    tahniah3
    tapi iols pelik dengan CPUV iols laaa
    dia macam tak menari langsung
    teruih credited
    memang cenggitu kaaaaaaaaaaa????????
    maklumla iols blog picisan he3
    tips3 please :)

    BalasPadam
  15. Wahh.. Banyaknya cpuv

    BalasPadam
  16. betul.. cpuv banyak.. tp amount malu2 gitu.. tp alhamdulillah.. ade jgk dri xde kn,.

    BalasPadam
  17. perghh banyak gileeerrr!!

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||