BAYARAN DIVIDEN SAHAM BANK RAKYAT BAGI TAHUN KEWANGAN BERAKHIR 31 DISEMBER 2014

20:39



Assalamualaikum..
Berita yang dinanti-nantikan...=D

23 Mac 2015 - YB Dato' Sri Hasan Malek, Menteri Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Kepenggunaan mengumumkan Pembayaran Dividen Tunai Bank Rakyat adalah sebanyak 15% bagi tahun kewangan berakhir 31 Disember 2014

psst:-baru check i-rakyat...bonus dh masuk..Yeayy! 


Love,
Farah

You Might Also Like

28 comments

  1. nk kena p update buku bank ni

    BalasPadam
  2. tak berpeluang beli saham bank rakyat ... huhuhu
    tahniah farah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Macam mana nk beli saham..

      Padam
    2. Macam mana nk beli saham..

      Padam
    3. KUALA LUMPUR, 16 April - Tawaran Tambahan Saham RM5,000.... Bank Kerjasama Rakyat (Bank Rakyat) menawarkan tambahan langganan saham maksimum bernilai RM5,000 kepada anggota yang hadir mesyuarat agung tahunan (AGM) bank koperasi itu pada hari ini.

      Pengumuman itu dibuat Menteri Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Kepenggunaan, Datuk Seri Hamzah Zainudin dalam ucapan perasmian Mesyuarat Agung Tahunan (AGM) 2016 Bank Rakyat di sini, hari ini.

      Beliau berkata, berdasarkan rekod sedia ada, anggota yang hadir memiliki jumlah saham kurang daripada RM2,000.

      "Siapa yang hadir mesyuarat tahun ini kita beri mereka tawaran khas iaitu tambahan hingga RM5,000 saham.

      Tawaran istimewa ini khusus untuk anggota koperasi yang hadir sahaja dan kita buka peluang ini selama dua minggu dari sekarang," katanya.

      Padam
  3. ala nak pi update buku la nanti

    BalasPadam
  4. Tahniah..Bank rakyat antara bank terbaik

    BalasPadam
  5. Alhamdulillah syukur tapi tak tengk lagi.

    BalasPadam
  6. Tanpa NamaMac 26, 2015

    Tahun ni bonus staff berapa bulan?

    BalasPadam
  7. akak pun baru je dapat bonus...tp x usik2 pun lagi...guna duit gaji je dulu.....

    BalasPadam
  8. saya tak ada akaun dekat bank rakyat
    boleh check juga ke? hehe

    BalasPadam
  9. yeayyy...bleh g yasmin ;-) hahahahaha

    BalasPadam
  10. Byk jgk tu dividen yg dorg bg..

    BalasPadam
  11. alhamdulillah.. rezeki sangat kan..

    BalasPadam
  12. Tanpa NamaMei 23, 2015

    Bagai mana dn bila sy dpt dividen saham bank rakyat sy iya?

    BalasPadam
  13. Assalamualaikum...puan dividen ni hanya untuk org yg beli saham bank rakyat sahaja ke?yang saving biasa tiap2 bulan dpt juga tak puan?

    BalasPadam
    Balasan
    1. wsalam.. dividen nie hanya untuk yg ada beli saham bank rakyat sahaja.. yang saving biasa tak tak dapat.. tq

      Padam
  14. Balasan
    1. InsyaAllah sama2 kita tunggu ok.. ;)

      Padam
  15. Saya pun tgh tunggu dividen ni . thn lepas dpt lebih dari rm6k. Mintak2 janganlah turun drp tahun lepas .

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dah masuk ke eh bonus 2015??

      Padam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||