Order Eyeliner Maharani Di WOWShopping!

15:32


Assalamualaikum...
Last week Farah ada order satu barang nie dekat WOWShopping.. u all pernah dengar tak??? Alaaaa WOWShopping nie lebih kurang sama macam Astro GoShop tue..tapi yang ini under Media Prima TV3.. macam2 ada tau..termasuk la eyeliner favorite Farah..kebetulan dekat sini harga eyeliner tue murah sikit daripada tempat yang Farah selalu beli.. so terus order jer lah..dapat berjimat sikit..sekarang kena jimat-cermat.. nanti 1st April dah nak start GST..huhuhu

Okey..Proses penghantaran WOWShopping nie mengambil masa lebih kurang 7 hari waktu bekerja.. Ermmm agak slow sikit kan service mereka..Farah harap lepas nie mereka dapat improve lagi dari segi tempoh masa penghantaran..kalau boleh tue, paling lewat dalam masa 3 hari waktu bekerja customer dah dapat barang ..so baru lah customer suka.. heeee

Balik dari lunch tadi terkejut tengok ada kotak besar kat atas meja... dok pikir..ehhh kotak apa pulak yang besar sangat nie..sebab selain daripada eyeliner, Farah memang tak ada order barang lain dalam tempoh masa terdekat nie.. so apa lagi dengan rakusnya terus buka..mana la tahu kot2 lah ada yang nak buat surprise dekat Farah kennn..agagaa..perasannn sangat!

Sekali bila buka, laaaa rupa-rupanya memang eyeliner yang Farah order...hahahah... Ini memang lawak!!!! gila kot, punya la besauuu kotaknyerrrrrr... padahal isi dalam kecik kenittt jer pun!!!! aduhaiiii la WOWShopping buat berdegup jantung i jer tauuu.. hahaha....

One of my favorite eyeliner selain M.A.C... kualiti eyeliner nie setanding jenama terkenal okey.. hitam pekat dan smooth jer nak lukis...pendek kata memang senang lah nak apply..if u all nak mata ala-ala arabian boleh la cuba eyeliner brand Maharani nie..memang superb!!!...Farah dah banyak kali guna dah..Harga cuma RM14 sahaja termasuk postage..murah kan.. lepas nie bolehlah order lagi dengan WOWshopping!  >_<


Love,
Farah


You Might Also Like

15 comments

  1. murahnya...lepas ni mata lebih cantik la kan

    BalasPadam
  2. salams fara, menariknyaaa:)

    BalasPadam
  3. Akk suka beli eyeliner tapi tak pakai pun. Membazir je kan. X reti la nak pakai

    BalasPadam
  4. wow..murahnya..:)

    klik iklan farah..:)

    BalasPadam
  5. Salam farah..belum lagi pernah try beli dari go shop atau prima ni, tapi nampaknya bermanfaat

    BalasPadam
  6. wah wah kiter pakai avon je huhu

    BalasPadam
  7. 1st time dengar wow shopping ☺

    BalasPadam
  8. uik...first time dengar ni....akak guna clak loreal je...x pnh cuba ni lagi...

    BalasPadam
  9. Besarnya kotak dia...hehhehe kelakar la wow shooping ni...pertama kali dengar wow shooping ok sat lg nak terjah...julia pun suka makeup2...

    BalasPadam
  10. yelah, besau betul
    kalau saya pun suspend. hehe

    BalasPadam
  11. hahahaha...mcm ada 100 eyeliner dlm tu

    BalasPadam
  12. Woww...murah gilosss..klu dh skali postage rm14 eye liner tu rm8 je la ye?fara slalu bli bape?mmg harga cmtu ke kt wowshopping tu?xpenah tgk kt tv..biase tgk goshop je..

    BalasPadam
  13. Assalam farah,
    haah la
    buat gempak ja kan3
    kotak super datuk nenek mak bapak busat tuuuuuuuuuuuuuu he3

    BalasPadam
  14. murahnya.. patut la mata farah cantik je..

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||