Terima Kasih Blogger Anies!!!

11:15


Assalamualaikum..
Terima kasih Anies di atas pemberian ini...banyak betul yang Anies bagi.. Emir pun sukaaa..dia pakai baju yang anies bagi sampai tak nak tanggal..hehehe..

Anies...if ada yg terkurang sepanjang anies di rumah Farah minta maaf yer..nanti kalau datang sp lagi, jangan segan jangan silu datang tido rumah Farah lagi na..>_<


Inilah yang bestnya tentang blogging kan..dari maya membawa ke realiti..semoga ikatan ukhuwah yang terjalin di antara kita ini sentiasa berkekalan yer anies.. =D

psst:-Anies last2 Farah yang terlupa nak bagi ole2 Medan untuk Anies...huhuhu..so sekarang please pm your address na..nak pos!! hehehe..Okey Bye! >_<

Love, 
Farah

You Might Also Like

26 comments

  1. Alhamdulillah ... ukhwah alam maya akhirnya membawa ke realiti. Moga persahabatan kekal abadi. Cantik baju Emir yang kaler oren tu hehehe :D

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah...rezeki ☺

    BalasPadam
  3. Msti emir suka bju2 pmberian aunty anies tu

    BalasPadam
  4. banyaknye dpt hadiah.. tahniah kak Farah..

    BalasPadam
  5. Wahhh..tahniah..Rezeki tu...

    BalasPadam
  6. alhamdulillah .. rezeki

    BalasPadam
  7. Alhamdulillah...syiok berkswan alam maya camni kan sis

    BalasPadam
  8. Kita je yang x jumpa lagi di dunia realiti kan Farah...nanti akak naik penang akak roldger..adik akak dah duk sana dah...kerja kat LKIM penang...selalu la kami naik pi jenguk dia kat sana...

    BalasPadam
  9. Syukur ya Allah...rezeki emir dan mama emir...julia tgk dari jauh pun dah tumpang gembira sgt2...nak jumpa farah..mmmuahhh

    BalasPadam
  10. wah banyaknya dapat emir!
    tapi memang betullah kan farah
    relationship dunia blogger ni memang diluar jangkaan

    BalasPadam
  11. sama2

    (sambil tutup muka ;-)

    BalasPadam
  12. WAAA BANYAKNYA HADIAH UNTUK EMIR . . . hehehe rindu kak farah . . muni dh tukar link blog . nak aktif blog balik mcm2 dlu . . if kak farah nak tgk pic baby muni meh la jenguk blog baru muni :) www.mysara89.blosgpot.com. muahhhzzz.

    BalasPadam
  13. http://mysara89.blogspot.com/

    BalasPadam
  14. murah rezeki farah...tu syok kan farah...dari alam maya membawa ke alam nyata...makin kuat ukhwah yg terjalin....in sha Allah...

    byk gak isi bag tu nampaknye farah...seronok le anak bujang dpt baju baru ...

    BalasPadam
  15. banyak tuuuuu.. ^_^ untung farah

    BalasPadam
  16. Byknyeeeee hadiah utk emir..tu la..bestkan wlupun bekwn dlm alam maya ni je..klu dh jumpe tu dunia ni mcm kite yg punye..hihi..seronok..

    BalasPadam
  17. Assalam farah,
    waaaaaaaaaaa rezeki3
    baju ijau tu sama dengan my boboboy punya
    nanti boleh pakai sama2
    boria he3 :)

    BalasPadam
  18. Wahhh...Anies pi rumah Farah ke. Silaturrahaim maya ke alam nyata.

    BalasPadam
  19. wah.. makin up ukhwah.. alhamdulillah.. best bile tetamu dtg rumah..

    BalasPadam
  20. amboi Anies, tak ajak pun na..haha

    BalasPadam
  21. hehehe syoknyaaaa.. nak lepak2 gak.. next time bleh ajak CT skali.. wooo akak duduk SP ke.. slalu gak la ke sana.. p kedai kek kat avenue tu..

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||