Wordless Wednesday #57 | Ultraman Live In Genting 2015

09:03


Assalamualaikum..
Yeayyyy!!!Tak sabar nak bawa Muhammad Emir Daniyal jumpa The Ultramanssssssss... 
Save the date | 29.03.2015 | Live In Genting!!!! 


Love,
Farah

You Might Also Like

12 comments

  1. wah..mesti emir suka kan jumpa ultraman,.,

    BalasPadam
  2. fuhh ni kalo dayyan dpt gi ni sure hepi gileee ...dah le dayyan tu hantu otomen...

    nanti farah amik gambar byk2 tau...lieya tumpang tunjuk dari blog farah jek laa kat dayyan ekekekeekek

    BalasPadam
  3. anak2 dah tak minat ultraman .... zaman dah berakhir ....

    BalasPadam
  4. sure emir tk sbr nk tgk ultraman tu

    BalasPadam
  5. wahhh emir nak pergi tengok ultraman di genting...nanti emir belajar teknik-teknik fire ek?

    BalasPadam
  6. wah.. emir nak naik genting? bestnye emir nak tgk ultraman..

    BalasPadam
  7. keh.. teringat pulak ada 1 video ultraman tapi nyanyi lagu patriotik

    BalasPadam
  8. wow..bestnya..aish tentu suka nih jugak..

    BalasPadam
  9. aritu ada planning juga ke sini
    afif suka ultraman, tapi cancel last minute
    hopefully emir sukalah ye

    BalasPadam
  10. Wahhh...suke la emir tuu..

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||