Wordless Wednesday #58 | Milestones Muhammad Emir Daniyal 2y9m

12:03


Assalamualaikum,
Hari nie just nak wordless jer lah..nanti bila free sikit, baru Farah akan story panjang lebar pasal budak tecik manjer nie okeyy.. sekarang meh layan dulu koleksi video Muhammad Emir Daniyal yang semakin banyak akaiii nie..>__< 


Dah pandai merajuk! marah sikit merajuk..merajuk sampai tutup muka dengan bantal.. tak pun lari naik atas cari Papa dia.. huhhhh manja sangat dengan Papa dia..


kuat menyakat.. selalu yang akan jadi mangsa adalah Abg Irfan dan Iris.. kesian depa...hahaha

pandai buat lawak la kononnya.. tapi lebih kepada kelolooo jer tengok..agagaa

yang ini pun sama.. kalau tak kena dengan taste dia, macamni la reaction dia.. =D

Cakap banyak... walaupun masih lagi pelat-pelat lagi...

kuat main.. sekarang semua benda dia nak main termasuk kejar ayam sewaktu di rumah orang batak hari tue..agagaga


suka menconteng...semua tempat kalau boleh dia nak conteng especially di dinding..ggrrr


Tapi setiap telatah dan ragam yang Muhammad Emir Daniyal buat nie membuatkan Farah sentiasa tersenyum...bahagia rasa dapat melihat semua perkembangan dia..actually banyak lagi nak update pasal budak tecik manjer nie..tapi besok-besok jer la kita sambung lagi k.. Bye!



Love, 
Farah



You Might Also Like

14 comments

  1. thumbs up, kita serupa simpan koleksi video anak...ha ha ha..becar dah emir aunty ni... muacks muacks muacks...rindunya pada emir...

    BalasPadam
  2. dah besar dah dia sekarang ni kan..hehe..makin encem..

    BalasPadam
  3. Sronok tgk prkmbgn ank2 ni..

    BalasPadam
  4. selamat berkenalan Emir Dyanial....alahai, teringat anak2 aunty yg dworang tu masa depa sebaya emir...bijak..bijak

    BalasPadam
  5. sorry aunty salah eja nama..Emir Daniyal

    BalasPadam
  6. amboi...makin besar makin banyak yang dia pandai eh...psst...x lupa makin ensem

    BalasPadam
  7. nama pun anak kan farah
    apa sahaja mereka buat ni tetap menghiburkan hati kita =)

    BalasPadam
  8. dpn kite ckp sopan santun budak ticit ni... sekali kena dgn abg irfan....hah...amik dia... ;-)

    BalasPadam
  9. Seronok tgk byk betul video koleksi emir hehehhehe...itulah farah makin hari makin rindu tgk keletah dia masa kecik2 kan...nanti dah besar mesti diorang tahu byk kenangan mama dia simpan leh tgk hehhe

    BalasPadam
  10. Bestnye..byknye koleksi video emir..mcm2 teletah..siap buli org yg lg bsr dr die lg..hihi..kenangan ni fara..bile emir dh bsr blh tunjuk..bab merajuk tu nnt tunjuk kt wife emir..haha

    BalasPadam
  11. Assalam farah,
    laaaaaaaaaaaa
    tensennya
    awat iols tak leh nampak gambor emir
    sob3

    BalasPadam
  12. sekejap je emir besar kan..

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||