Percutian Farah ke Medan, Indonesia 2015 | Part 8 - Contact Travel Agent Muslim di Medan (Recommended)

14:45


Group 'FarahkeMedan'..
No.3 dari kanan tue la Pak Regar yang sangat sporting dah best!!

Assalamualaikum...
Percutian Farah ke Medan, Indonesia 2015 | Part 8 - Contact Travel Agent Muslim di Medan (Recommended)- Memandangkan ramai yang dok pm dan jugak email Farah nak tahu tentang travel agent yang Farah deal semasa di Medan hari tue, so hari nie meh la Farah share dengan u all yer..sorry na lambat sikit share pasal contact no pak supir nie..*sebab i  tersangat la busy..=D

Okey if u all plan nak bercuti ke Medan, u all boleh guna travel agent yg Farah ambik nie.. nama dia Pak Roy.. memang terbaik..senang nak deal dengan dia...harga dia pun reasonable...dan kalau nak lagi best..u all request sekali pak supir yg bernama Pak Regar.. dia pak supir yang paling superb!!!..Pak Regar nie boleh buat kita tak kering gusi dengan dia...so idak ler boring sangat dok berjam2 dalam kereta kan.. tapi itu la kalau nak guna service Pak Regar..mesti kena lebih dari 10orang.. sebab Pak Regar bawak transport jenis Isuzu-Elf sahaja.. huhuhu..tapi InsyaAllah kalau bukan Pak Regar pun.. semua pak supir under Pak Roy nie semuanya bagus2..tak percaya cerr google tengok....hehehe...

Kalau u all tak nak pening2 u all boleh amik full pakej dengan Pak Roy.. senang semuanya akan diuruskan oleh Pak Roy.. tapi kalau u all nak rasa nikmat bercuti ke tempat orang boleh buat macam Farah..cmne??? pi godek2 kat entri sebelum nie na..jangan malas..sebab tak kan nak citer berulang2 kali kan..heee

Sebarang pertanyaan please contact Pak Roy 

+628126567621

+6281269891610


Oh ya..banyak jugak travel agent lain yang dok spam dekat inbox Farah dengan contact no mereka.. tapi soooooo sorry yer.. memang Farah tak akan publish.. sebab Farah punya style, Farah tak akan share sesuatu yang Farah tak tahu or tak ada pengalaman dealing dengan mereka..hehehe.. sebab tak nak la nanti kalau service mereka tak bagus...blog Farah yang akan kena tempiasnya..huhuhu..so maafkan i yer... Ok bai...=D



Love,

Farah


[Entri Berkaitan -CLICK LINK]

You Might Also Like

17 comments

  1. harap satu hari nanti dapatlah jejak kaki ke sana...bookmark dulu

    BalasPadam
  2. punyalah lama x singgah sini...kena korek ni cerita farah bercuti ke medan..thanks share!

    BalasPadam
  3. mmg ramai da yg recommended pak roy ni kalau ke medan.. ;-)

    BalasPadam
  4. Assalam farah
    memang ramai blogger rekemen pak roy ni kan3
    tapi iols ritu pi ngan supir laen
    & memang not recommended he3

    BalasPadam
  5. boleh jadikan tips untuk sha yg tak pernah lagi ke bandung ni. thanks ;)

    BalasPadam
  6. hai kak farah... lama nya tak datang sini... tak sempat nak catch up cerita travel kak farah ni. kena godek balik slow2 .. :)

    BalasPadam
  7. Salam mesra..

    Jemput join Segmen Bloglist Mei-Jun CN yer : http://www.cekgunorazimah.com/2015/03/segmen-bloglist-mei-jun-2015-by-cn.html

    BalasPadam
  8. Boleh simpan nombor kot2 nak pergi Medan pulak lepas nih...

    BalasPadam
  9. akak dah amik nombor tau..nak pi Medan plak nanti...citer jakarta pun x settle2 lagi...huhu

    BalasPadam
  10. waaah best dapat jejalan ke indon. syurga beli belah. doakan saya jua ada rezeki bawa anak2 makan angin ke indon

    BalasPadam
  11. Good job farah share nombor contact, sure ramai yang nak ambil perkhidmatan Pak Roy, julia dah save siap2...kot2 nak pi nanti ngan big family boleh call dia booking TQ farah great review...

    BalasPadam
  12. wah.. bagusnye.. senang kalau nak cari supir.. dekat sini ade besar2 no supir..

    BalasPadam
  13. Kalau highly recommended, memang patut kita share.

    BalasPadam
  14. suke style farah..bahaya klu kite biarkan dorg ber'iklan' kat cni..klu ade yg rekemen tu lain laaa..takut kes tipu je..

    BalasPadam
  15. mmg kalo jalan kat sana kena book supir eh ? kalo jalan sendiri mcm naik teksi ke bus transport sistem cm ne ? hihi CT curious.. slalu bace kalo trip ke indonesia mesti kena ada supir.. iols is x penah smpai sana ahaaak..

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||