Seminar Aspirasi Setiausaha di USM Penang...

08:58

Assalamualaikum...
Ya Allah rasa kekok pulak bila dah lama tak menaip kat sini.. sedih pun yer jugak.. sebab tak dapat nak beri komitmen kat blog kesayangan...kalau Farah cakap busy..u all mesti kata alaaaaaaa...alasan yg sama jer setiap kali.. tapi sememangnya itulah hakikatnya..Farah terrrramat busy sebab kena handle program melibatkan timbalan menteri kementerian Farah..tambahan sekarang dah dekat nak pilihanraya di Permatang Pauh..so lagi la banyak program2 ad-hock yang nak tak nak tetap jugak kena hadap...huhuhu.. 

dan...bila terlampau busy nie mula la stress.. bila stress terus membawa ke demam..kalau Farah jer yang demam okey lagi..nie tak... disebabkan kita demam...anak pun turut berjangkit demam.. dah jadi ibarat sudah jatuh ditimpa tangga la pulak kekdahnya.. huhuhu...kesian jugak dekat husb malam tue.. bergilir2 jerlum kepala mak dengan anak dengan kain basah.. appreciate sangat2 dengan apa yang hubs buat...huhuhu..Thanks cayangggg!! *muahciked

Sekarang pun tak boleh nak update banyak2 nie.. sebab baru jer dapat task baru lagi.. kena handle kejohanan sukan wilayah utara la pulak!!! adoiiii penat program lepas pun tak habis lagi dan dapat task baru.. Ermmm apa nak buat 'Saya Yang Menurut Perintah".. eh sapa kata keja gomen goyang kaki????????? u all silap okey.. maybe duluuuuuuuu yer la.. tapi sekarang jangan kata nak goyang kaki....nak garuuu kaki pun dah tak sempat..uwaaaaaaa...

Wahh ini dah macam sesi melepaskan stress kerja dekat blog dah nie..hahaha.. idak ler stress sangat pun sebenarnya...saja propa lebih..hehehe..Eh nak citer sikit.. baru2 nie Farah ada join Kursus Aspirasi Setiausaha di USM..panel asal sepatutnya Ustazah Bahiyah dengan laling dia.. tapi entah macam mana last minit tukar Ustazah Isfadiah pulak..i is okey jer...sebab sebelum nie dah pernah join dah kursus Ustazah Bahiyah.. so idak ler terkilan sangat... bagi Farah, Ustazah Isfadiah nie pun best jugak.. manja dan kecik molek jer orangnya.. dalam tv nampak besarrr jerrr..tipu betul la tv nie kan.. =D

Panel yang kedua of coz la Mr.Fizo Omar... mula tue tue Farah ingat Fizo Omar datang sebagai pengacara... tapi rupanya dia panel jugak.. dia bagi talk tentang penampilan diri.. not bad jugak cara penyampaian dia.. walaupun slot dia sebelah petang tapi tak boring langsung.. terbeliak jer bijik mata dok kelipokkk2 sampai habis.. Ermmm sebab presentation dia kah atau sebab dia tue hensem kah??..agagagaga...tapi ikhlas memang best la!!! berbaloi jabatan bayar i pi kursus nie...semua info-info yang panel kongsikan memang power!!!

Input tentang kursus tue tak banyak yang boleh Farah share..sebab masa pi kursus nie Farah tak berapa sihat..so malas nak snap2 gambar banyak2.. yang mana ada jer la ek tempek kt sini..kualiti gambar pun tak berapa okey sebab ambik guna hp..tak kisah la kan.. janji ada..okey jom layannnnnnnn!...=D











Love,
Farah

You Might Also Like

14 comments

  1. terbaiklah farah..syoknya klu bos cik nor pn hantar g kursus mcm nie..:)

    BalasPadam
  2. Fuiyooo...Fizo tu. Suka tgk dia. Handsome...hehehe...

    Take your time dear. Dahulukan mana yg penting.

    BalasPadam
  3. auwww..cuwid sgtt gmbr ngan fizo..nak jugakkkkk..hahaha

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum kak farah. bestnya sheila suka dengar ceramah ustazah ni. lembut sangat setiap kata2nya. hehehhee

    BalasPadam
  5. hihihi cabaran bekerja =) yg tak kerja macam CT ni cabarannya lain pula.. usm induk ke usm engineering ni ? kalo yg engineering sbelah rumah CT je hehe.. tp last tuesday ada event yg boria n apetah kat usm pulau.. ada teman mak p sana..

    BalasPadam
  6. salam & salam sejahtera,
    sila singgah blog saya @ http://mygoldempire.blogspot.com
    terima kasih.

    p/s: MrsSecretary, cheq tumpang lalu na :)

    BalasPadam
  7. Hehe sama la kita...kalau time banyak kerja mesti update blog pun ke laut....

    BalasPadam
  8. yg kat sebelah fizo tu.. 'mawar' juga kan? ;-)

    p/s da pegi cafe mak mertua fizo?

    BalasPadam
  9. wahh...best leh bergambar ngan retis hiksss

    BalasPadam
  10. YE LAA farah...lame dah tak berupdate nie...ingat lieya je update blog rompong2....tapi tulaaaa busy kan nak buat camne...kene utama kan kerja hakiki dulu....takpe nanti farah dah ok kembali aktif balik key....

    BalasPadam
  11. wah bergambar dengan Fizo Omar :-)

    BalasPadam
  12. sempat bergambo dengan bang fizo ek..

    BalasPadam
  13. blogwalking here,,,best nya dpt gi ceramah ni,,,suka ustazah ni & fizo

    BalasPadam
  14. Assalam farah,
    besalaaaaa
    kalo bz kojer mestila kena utamakan yang penting dolu kan3
    kalo sapa yang tak paham tu maksudnya mati akai he3 :P

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||