Blog Sebagai Pendapatan Sampingan | Cek Nuffnang Ke-3

11:52


Assalamualaikum,
Bulan lepas Farah ada cash out earning Nuffnang untuk kali ke-3.. kali ini tempoh tabungan adalah dari 30 September 2014-31 Mac 2015.. cek dari Nuffnang pun dah selamat sampai dan sudah selamat ditunaikan!..hehehe..

Jika nak diikutkan, tak nak cash out lagi.. nak kumpul bagi banyak2 dulu..tapi memandangkan duit paid campaign Nuffnang yg Farah dapat hari tue dah masuk so kena cash out jugak la.. hehehe..Buat masa nie Farah memang setia dengan Nuffnang jer la..lagipun tujuan asal Farah berblog pun sebab minat.. tapi bila ada rezeki untuk tambah pendapatan dari blog memang Farah tak menolak! =D

Selain income dari Nuffnang.. Farah jugak ada ambik review untuk mereka yang berminat nak Farah review produk/perkhidmatan mereka..tapi Farah pilih jugak la produk/perkhidmatan yg nak direview tue..yang mana bersesuaian jer Farah akan kongsikan...bukan nak demand...tapi kalau benda tue tak sesuai or tak bagus macamne nak kongsikan yer dak.. 

kita nie kalau buat review kena ikhlas..jangan sebab nak duit jer, sedangkan produk/perkhidmatan yg direview itu tak berkualiti pun.. itu dah dikira menipu pembaca betul tak..hehehe.. so itu bukan cara Farah okey.. jika sesuatu produk/perkhidmatan yang Farah setuju untuk review tue, means benda tue memang betul2 bagus la pada pendapat dan pengalaman Farah..

Setakat nie syukur Alhamdulillah, Farah sangat berbangga dengan pencapaian blog sendiri.. walaupun income tak dak la sehebat blogger-blogger lain.. tapi ianya tetap memberi suntikan semangat untuk Farah terus berblog.. cewahhhh!.. so if ada yang berminat nak Farah review produk/perkhidmatan anda, boleh email or pm Farah yer..harga boleh dirunding..tapi jangan risau..tak mahal aih..contact details boleh tengok di profile ok! >__<

Eh ok la tak boleh nak panjang2 nie... nanti bos marah.. kih..kih..kih..nanti Farah sambung lagi okey..Bye!


Love,
Farah

You Might Also Like

20 comments

  1. murah rezeki farah...aamiin

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah rezeki Farah tu, akak doakan semoga Farah terus dimurahkan rezeki yer...

    BalasPadam
  3. Tahniah....duit shopping dah masuk :)

    BalasPadam
  4. tahniah....mst besarkan nilai tu?

    BalasPadam
  5. wahh tahniah! kali ke-3 dah ni :D

    BalasPadam
  6. gud job farah..semoga murah rezeki & income berkepuk2.. boleh belanja.. kannn.. ^_^

    BalasPadam
  7. masyukkk..rezeki dr berblog kn

    BalasPadam
  8. uiiii awal lagi da dpt duit raya ni ;-)

    BalasPadam
  9. menarik ...dan tahniah dear

    BalasPadam
  10. waaaa...
    boleh beli baju raya tu :)

    BalasPadam
  11. Tahniah. Rezeki blogging.

    BalasPadam
  12. tahniah farah..bagus la farah jujur..xpkir duit je..semoga blog farah terus suksess..

    BalasPadam
  13. Tahniah fara..banje pasembuq satu...hehehehe

    BalasPadam
  14. wah bestnya..saya still bertatih utk iklan nuffnag tu..x paham2..huhu

    BalasPadam
  15. tahniah Farah..moga terus maju jaya!

    BalasPadam
  16. Assalam farah,
    alhamdulillah
    rezeki :)

    BalasPadam
  17. Alhamdulillah!!murah rezeki farah..

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||