Best ke Jurassic World???????

10:56


Assalamualaikum...
1st time bawa Muhammad Emir Daniyal & Muhammad Dzaquan Irfan pi tengok wayang..so far Irfan okey jer..dia dah pandai layan..tapi Emir....Oh God!!!!!!!..awal2 jer dia boleh duduk diam..or bila part ada dinosaur...tapi bila part org dok cakap2.. mula la dia buat perangai.. nak berdiri la..nak turun dari tempat duduk la.. dok gelak kuat2 la..ramas popcorn kuat2 la..sibuk nak bercakap la...eh banyak lagi la akal dia...

aduhaiii maybe dia bosan gamaknya..tapi nasib baik lah Farah awal2 lagi dah pakat dengan hubs kalau Emir buat hal kena cepat2 bawak dia keluar.. sebab tak nak la orang lain tak selesa kerana kita..huhuhu..kesian jugak kat hubs tak sempat tengok citer nie sampai habis.. tak pe sayang nanti i teman u pi tengok pulak ok...hehehe...#muahciked

Best ke citer Jurassic World nie??? 
Bagi Farah citer nie not bad la..best jugak dan tak bosan walaupun plot citer dia simple jer..cuma bagi pendapat Farah unsur2 suspend dalam citer terlalu kurang kot..patutnya cerita sebegini kena la lebihkan lagi unsur2 suspend yang boleh membuatkan jantung kita berdebar2..ini tak, jalan citer dia terlalu simple...T-Rex kacukan yang digambarkan sebagai yang paling ganas pun tak menonjol sangat..huhuhu...tapi movie nie still menarik untuk ditonton..

paling suka tengok part ikan paus dinosaur nie nak makan ikan jaws tue..dan FYI paus dinosaur nie la hero sebenar citer nie..hahaha...macam mana pulak tiba2 boleh jadi hero..haaa kena la pi tengok..hahaha..

dan satu lagi yang best pasal citer nie sebab pelakon utama citer nie handsome gila kot..agagaga.. Ok Bye!

Overall Farah bagi 4/5 bintang! >__<

Love, 
Farah

You Might Also Like

18 comments

  1. wah..sukalah emir masuk panggung ye..dah besar anak teruna sorang ni..

    BalasPadam
  2. oh plot citer dia mendatar je ek...itulah julia pun suka menonton cerita yg ada unsur teka teki...suspend yg buat jantung nak terkeluar...itulah kepuasan yang kita nakkan...emir bosan ye...hehhehe takpe nanti next time emir teman mommy and daddy tgk sama2 ye

    BalasPadam
  3. Anim kurang sikit citer dinosaur ni .. sebab tak puas tengok manusia asyik menang je tak pernah kena makan hahahaha

    BalasPadam
  4. wah.. boleh masuk ke budak? ni yang bawak yooyin masuk ni.. kalau tak tak tertengok laa cite ni..teringin nak tengok

    BalasPadam
  5. Farah..cheq x tgk lagi. WUWUWUWU...pakwe cheq dengan battalions cheq depa dah pi tgk last sunday...cheq nak tgk esok. HAHAHA.
    Anak2 cek cakap best, banyak terkejut2 tgk. HIHIHI

    BalasPadam
  6. jeles nyer...
    aida gak x dpt tgk.
    mr.asben ajak last wiken.
    but ada hal lain.
    lusa da puasa. anak2 mesti x nak gi.
    rugi !!!

    BalasPadam
  7. Assalam farah,
    he3
    wa
    uols dah buat experimen emir g wayang yer
    he3
    iols takdak bran lagik nak bawak my boboboy
    takuit kang iols pulop bertukor jadi mak dinosor dalam wayang tu he3

    BalasPadam
  8. anak2 kalau bawa masuk pawagam memang tak reti duduk diam..

    BalasPadam
  9. sekali pun tak penah bawa anak tgk wayang hehehe

    BalasPadam
  10. Lama gillllerrrr tak tgk movie kat wayang...huhu

    BalasPadam
  11. hehee..dh tgk jugak citer ni.. boleh tahan jugak la
    tp mmg unsur2 suspend u kurang sikit.. dlm pd kita dok berdebar sikit, tba2 ada jer scene lawak..hahahaaa

    BalasPadam
  12. dah tgkkk..tp kite tgk online je..blh tahan la..

    BalasPadam
  13. Dh ada bby ni mmng xdpt la nk melayan wayang. Hehe

    BalasPadam
  14. wah buffet ramadan :-)

    BalasPadam
  15. kwn sy ckp, cerita ni sesuai utk bdk2 je ;-) apa2 pn sy ttp suka sentuhan drpd steven spielberg...

    BalasPadam
  16. Jeles2 xspat p lg tengok citer ni

    BalasPadam
  17. Win gila ayat nie 'pelakon utama citer nie handsome gila kot..' x dapat lg tgk cite nie..

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||