Blog Sebagai Pendapatan Sampingan | 3 Rezeki Ramadhan

09:25


Assalamualaikum.....
Saja nak share pasal nie.. bukan dengan niat nak riak ke apa tau..just nak share..asalnya Farah berblog hanya sekadar suka2 jer..tapi tak sangka pulak yg blog picisan macam Farah nie pun berpeluang menjana pendapatan hasil dari blog...walaupun pendapatan yang Farah dapat nie tak la sekencang apa yang blogger2 otai dapat..hehehe..tapi bagi Farah ini pun dah cukup bersyukur..

3 rezeki ramadhan yang Farah baru terima nie datangnya dari Advertorial - Dutch Lady Campaign RMx,000.00 - Program Affiliate RMx00.00 (walaupun terpaksa tunggu lama..hahaha) dan - Token Taiwan Tourism. RMx0.00.. jumlah yang diterima tak perlu la kot Farah share..cukup la kalau Farah katakan Farah sangat berbangga dengan pencapaian blog sendiri kerana mampu menjana pendapatan 4 angka hasil dari berblog...dan yang bestnya lagi kesemua payment nie dah masuk dalam bulan ramadhan.. syukur..syukur..syukur..dapat la jugak menampung perbelanjaan kami sekeluarga menjelang Syawal nanti..=D

Selain tue iklan Nuffnang jugak sedang rancak menari2 kat blog Farah..ikutnya dah boleh cash out..tapi tak nak..nak kumpul lagi..boleh buat top up belanja nak pi holiday next year..hehehe...kalau u all sudi meh la klik2 sat..hehehe..
Kadang2 apa yang kita dapat nie la menjadikan kita lebih bersemangat lagi untuk berblogging...kalau boleh tue setiap hari paling cikai nak update sekurang2nya 1 entri dan nak blogwalking kat blog kawan2..rindu nak baca kisah u all semua.... InsyaAllah..Farah akan cuba yang termampu ok...chaiyok!!! =D

Love, 
Farah

You Might Also Like

28 comments

  1. alhamdulillah..tahniah farah..:)

    BalasPadam
  2. congrats farah...kak mieja tumpang berbangga:)

    BalasPadam
  3. Betul2. setuju sangat . kadang2 tu malas sgt nak update blog. tetiba bukak menang GA la , nuff pny tabung ada fufluss. terus semangt! hahaha. Tahniah . rezeki . Alhamdulillah. Ain click2 dah . Semoga terus dimurahkan rezeki

    BalasPadam
  4. Alhamdulillah semua itu rezeki kan farah. Yang penting kena pasang niat yang baik selalu supaya terus aktif dan maju berblog :)

    BalasPadam
  5. Tahniah Farah...itu la kepuasan dlm berblog kan...byk ke sikit janji puas hati...all the best

    BalasPadam
  6. Tahniah Farah..banyak tu...
    dah lama Nuffnang tak singgah ke blog ku :)

    BalasPadam
  7. tahniah..... seronokkkan...

    BalasPadam
  8. alhamdulillah...banyak tu kalau 4k..wat masa ni cuma cpuv jelah..campaign tu takdelah dpat lagi..

    BalasPadam
  9. tahniah farah.. rezeki.. Banyak tu 4 angka.. doakan yoorin pon boleh capai target mcm tu..hehee

    BalasPadam
  10. Wow...advertorial DL tu tu...banyaknya. Tahniah.

    BalasPadam
  11. alhamdulilah, tahniah farah, seronok tau tengok farah melangkah jauh ke hadapan dalam bidang berblog...keep it up always dear...mmmuahhhh!

    BalasPadam
  12. wow...banyaknya kosong dalam DL tu
    rezeki farah kan...apapun tahniah ye

    BalasPadam
  13. kemain lebattttttttttt tahniah!!!!

    BalasPadam
  14. alhamdulillah...rezeki tu...

    BalasPadam
  15. Masyukkk kn..rezeki berblog

    BalasPadam
  16. Assalam farah
    waaaaaaaaaaaaa
    masyuk3
    alhamdulillah rezeki
    semoga bertambah murah rezeki uols AMIN :)

    BalasPadam
  17. assalam kak. mcmne boleh dpt adventirol tu ye kak? nanie teringin da dpt dan blajar cmne ley dpt tu?

    BalasPadam
    Balasan
    1. salam..ye nak tahu jugak..boleh tambah side income as a student ni...heheh

      Padam
  18. Alhamdulillah, tahniah yer. Besar gak income tu. All the best yer ^-^

    BalasPadam
  19. Alhamdulillah rezeki tu farah. Semoga semakin bertambah

    BalasPadam
  20. Alhamdulilah rezeki ramadan... Tahniah kak farah

    BalasPadam
  21. rezeki kak farah tu...alhamdulillah...

    BalasPadam
  22. boleh la kongsi tips sikit

    BalasPadam
  23. alhamdulillah rezeki Farrah laa tu.. apa pun tahniah tau..

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||