Happy 3rd Birthday Muhammad Emir Daniyal

12:47


Assalamualaikum...
Pada 27.06.2015 (Sabtu) yang lepas, genap sudah umur Muhammad Emir Daniyal 3 tahun.. Ya Allah cepat betul masa berlalu kan..sekejapan jer anak teruna Farah nie dah besar..=D

Memandangkan birthday Emir jatuh pada bulan puasa so tak dapat la nak celebrate macam sebelum nie..cukup lah sekadar celebrate dengan family jer..malam sebelum tue lepas berbuka, terus pi kedai kek untuk tempah kek otomen..Emir request nak kek otomen zero.. ok kita layankan jer permintaan birthday boy! 

Ini la rupanya kek otomen zero Emir..Farah tempah kek berperisa vanila & strawberry dan hiasan dia pula guna fresh cream..baru la sedap sikit..tak rasa muak sangat...

Birthday boy yg tak sabar dah nak potong kek..jenuh dok 'kepong' kek tue dari dia.. huhuhu

Sempena birthday Emir, Farah masak la special sikit..menu- siakap 3 rasa..sup ketam dan gulai udang...air pula bandung + aiskrim soda.. heee..

Dengar jer azan cepat2 nyalakan lilin.. semua dah tak sabar nak berbuka...hehehe

Nampak tak gelagat Muhammad Emir Daniyal kat pic 1&2.. tertiba jer dia malu2 meow masa kami semua dok nyanyi lagu birthday..hehehe..


To:-Muhammad Emir Daniyal, today is the day when u’re born.the day that I thanks to God because u were born with those sweet smile and lovely face.Today when you turn 3 years old, three things happen to you — you become three times as cute, smart and fun. Happy 3rd birthday! #muahciked



Love,
Farah

You Might Also Like

25 comments

  1. happy birthday emir..semakin membesar,semakin menggembirakan mak ngan ayah kan..semoga terus membesar menjadi anak yang soleh dan membanggakan mak ayah ye..

    BalasPadam
  2. happy birthday emir..wah menu2 dapnyenye..sama plak entry ada menu ketam

    BalasPadam
  3. happy birthday emir... makanan tu alahaii.. dapppp nya lah

    BalasPadam
  4. Happy birthday Emir...Be a good boy for your mummy and daddy..

    BalasPadam
  5. ala emir...malu2 meow pulak ;-)

    BalasPadam
  6. happy belated birthday emir!
    moga panjang umur n dimurahkan rezeki
    jadi budak baik ye =)

    BalasPadam
  7. amboii..pandai dia request nak kek otomen eaaa... happy birthday emir...

    BalasPadam
  8. Selamat ulang tahun kelahiran emir
    Semoga menjadi anak yang soleh

    BalasPadam
  9. Happy birthday emir!!!!
    Semoga mmbesar sbg anak yg soleh

    BalasPadam
  10. happy belated birthday syg. jg mama tau jgn noty2 ye.

    kiss kan utk sy kak. hehe

    BalasPadam
  11. Happy birthday Emir...

    hope to see you ~~~ ^_^

    BalasPadam
  12. Happy bufday emir.. Semoga menjadi anak yg soleh..

    BalasPadam
  13. happy birthday emir..moga membsr jd ank yg soleh ;))))

    BalasPadam
  14. hepi besday emir..
    wahhh mama masak sedap tu gulai ketam hoiiiiiiii hehehe
    semoga jadi muslim yg terbaik dunia akhirat

    BalasPadam
  15. happy belated birthday anak soleh ni..moga membesar dgn sihat

    BalasPadam
  16. Happy Belated Birthday Muhammad Emir Daniyal !
    #bloggerutara

    BalasPadam
  17. Assalam Farah,
    Happy belated birtday emir
    moga sentiasa dalam rahmat & lindungan Allah
    AMIN

    BalasPadam
  18. hepi belated besday emir

    BalasPadam
  19. happy belated besday...semoga jadi anak yg soleh kpd ibu bapa

    BalasPadam
  20. happy belated besday buat emir... semoga menjadi anak.yg soleh buat ibu bapa

    BalasPadam
  21. Happy belated bday emir

    BalasPadam
  22. Happy belated birthday yer Emir...

    BalasPadam
  23. Happy belated birthday yer Emir...

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||