Salam Ramadhan Al Mubarak

11:55




Assalamualaikum...
Alhamdulillah masih lagi diberi peluang untuk merasai nikmat bulan Ramadhan pada tahun nie..dan kalau boleh tahun nie pun nak maintain seperti tahun lepas.. tak nak membazir tak tentu hala membeli juadah kat bazar ramadhan..kalau tahun lepas semua juadah berbuka boleh jer masak sendiri..harap2 tahun nie pun begitu..semalam plan nak pergi solat terawih..tapi last2 husb jer yang pergi sebab Muhammad Emir Daniyal buat hal.. so terpaksa la Farah dok dengan Emir jer kat rumah.. huhuhu..

*selingan*
Siapa berminat nak review Buffet Ramadhan di Hotel Park Avenue????

sebab tahun nie sekali lagi Farah sekeluarga dijemput oleh pihak Hotel Park Avenue untuk review Buffet Ramadhan mereka pada 19.06.2015 iaitu esok!...selain Farah mereka jugak mintak Farah mencari 3 orang lagi blogger untuk turut serta..boleh bawa family bersama..syarat dia senang jer, u all mesti lah dapat memberikan komitmen untuk review buffet ramadhan nie dalam tempoh 3 hari di blog u all..itu jer syarat dia..mudah jer kan..sebab pihak hotel nak kita promosi buffet ramadhan mereka..so tugas kita kena la up entri cepat2..hehehe..
So kalau u all berminat meh cepat PM farah di SINI selewat-lewatnya hari nie...sebab pihak hotel nak reserved seat utk kita...pm cepat tau.. boleh kita iftar together2.. >__< 
Love,
Farah

You Might Also Like

18 comments

  1. Selamat berpuasa Farah
    Kalau hotel tu dekat mau gak pi :)

    BalasPadam
  2. alah jauh hotel nye kt sg petani hehe...kalo kt kl bole la gk..hehe...salam ramadhan utk farah sefamily & slamat mkn kt hotel

    BalasPadam
  3. Assalam farah,
    naaaaaaakkkk
    tapi iols tak leh klik link uols laaaaaaa
    cencaner niii????
    penang -sp dekat sajor he3

    BalasPadam
  4. Salam ramadhan juga utk sis skeluarga

    BalasPadam
  5. Salam ramadhan kak..alahaii puasa ni stop p event sana sini dulu

    BalasPadam
  6. kalau dekat, nak juga join farah :)
    apapun, selamat berbuka di sana ye farah.
    nanti review. dpt aida menjamu mata :)

    BalasPadam
  7. weee nak join untuk berbuka dekat park evenue boleh tak ?? hehehe :p
    rindu kak farah :)

    BalasPadam
  8. salam ramadhan farah..wahhh..bestnye..kalau lah dekat..hurmmm

    BalasPadam
  9. syoknya kak.. kalo lar dekat boleh join menjoin hehe

    BalasPadam
  10. salam ramadahan all

    BalasPadam
  11. Asslmkm kak.. Lamanya x singgah sini. Rindu nak bca entry akk.
    Salam ramadhan. Seronoknya klau dpt review tu kn.. Hihi

    BalasPadam
  12. bestnya..terlambat jejak plak..huhu
    Salam Ramadhan ;)

    BalasPadam
  13. kalu jalan kaki je ke SP tu...sy laa yg akan jadi org pertama pergi har har har..

    selamat berpuasa farah...

    BalasPadam
  14. Salam ramadan kak farah

    BalasPadam
  15. Salam Ramadhan Farah..bestnya dapat wat review..

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||