DEKORASI RUANG TANGGA | HIASAN PHOTO CANVAS

14:36


Assalamualaikum..
Dah berbulan photo canvas yang Farah tempah kat Airis Wall Deco nie siap.. tapi baru sekarang ada mood nak gantung...tue pun sebab nak raya kot..kalau tak memang dok tersimpan lagi la kat dalam stor..agagaga...






Ermmm berseri la sikit kan ruang tangga rumah Farah nie..baru la semangat nak raya..hehehe..Farah memang puas hati sangat tempah photo canvas nie kat Airis Wall Deco..harga dia tak la mahal sangat..dari segi kualiti pun ok..

Baru2 nie Airis Wall Deco ada buat promosi sempena ramadhan.. so apa lagi cepat2 Farah tempah lagi 2 set untuk print gambar raya nanti..hehehe...tunggu na bila dah siap Farah update lagi na.. Ok Bai! 

Love,
Farah

You Might Also Like

18 comments

  1. Berseri2 dah ruang tu ha kan...meriah la raya...cantik sgt2

    BalasPadam
  2. bagus idea ni. takde la kosong sgt yak

    BalasPadam
  3. Cantikkk...serius cantik

    BalasPadam
  4. cantiknya umah u... suka suka suka....

    BalasPadam
  5. Cantiknya rumah farah. Pandai deko.

    BalasPadam
  6. Menarik sgt ni farah...sedap betul mata memandang...pandai betul farah deko...seronok tgk ruang sudut dihias rapi...mmg terbaik airis wall deco tu...murah dan mmg cantik

    BalasPadam
  7. kita pon wat kt Airis wall deco gak...nti kita share ruang dinding umah gak

    BalasPadam
  8. Berkenan tengok gitar tu.. ape tu? Jam ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bukan jam.. Tp hiasan cermin yg farah beli masa di bali.. 😉

      Padam
  9. Assalam farah,
    haaaaaaaaa
    memang santek3
    iols dah tengok live dah he3

    BalasPadam
  10. cantik.. memang kena dah tempat photo canvas tu kat ruang tangga..

    BalasPadam
  11. cantik sangat..nampak kemas

    BalasPadam
  12. Cantik lah farah..pastu kemas jer..

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||