Selamat Hari Raya Aidilfitri 2015 | #RayaFarah2015

13:30


Assalamualaikum..
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI TO ALL MY KESAYANGANSSSS!!!!!!!!! 
#muahciked

OOTD (1st Raya) - Royal Blue... =D

Dikesempatan ini, Farah ingin memohon ampun dan maaf sekiranya sepanjang Farah berceloteh kat sini mungkin telah menyinggung hati dan perasaan u all..tapi rasanya tak dak kot..hehehe...apapun jika ada kira kosong kosong la yer.. =D


So macam mana pulak dengan sambutan raya u all..pasti meriah kan..raya Farah tahun nie biasa-biasa jer.. tapi tetap meriah..malam hari raya pertama Farah ada buat bbq raya..tapi khas untuk family2 jer..sebab time raya nie la baru berkesempatan untuk berkumpul dengan semua sanak saudara..so bila buat aktiviti kipas-mengipas di malam hari raya baru la meriah kan....nanti lah kat next entri Farah share pasal bbq raya tue okeyyy.. Bai!!! =D


Love,
Farah






You Might Also Like

31 comments

  1. Lawanya baju raya farah...phewiiiittttttttttt mmg kerlass tau julia tgk...alahaiii siapa yang tiba2 cancel ckp tak jadi datang...siannya farah...dah siap semua menu dah tu sapa nak makan kan...sedih ye...xper farah nanti Allah ganti rezeki farahye

    BalasPadam
    Balasan
    1. Assalam farah,
      haaaaaahhhhh laaaaaaaaaaa
      santek betoi baju raya uols
      ROYAL abeh tau3 :)

      Padam
  2. wowww zawara uolss...kelasss adik akak nih...he he he, mula-mula dok fikir nak rembat yang ni juga dari zawara untuk baju raya tahun nih...nak matchkan dengan baju melayu ash, tapi disebabkan ada sponsor advertorial ritu, terus cancel, pakai baju sponsor tu jer...hik hik hik... oklah kann???

    selamat hari raya farah wahyda dari farah waheda... maaf zahir batin...

    BalasPadam
  3. Cantik baju raya fara...selqmat hri raya

    BalasPadam
  4. kak farah !! eh2 samala tema kita tahun ni . muni pon warna royal blue tao . hehehe . . neway nak ucap selamat hari raya maaf zahir batin kat kak farah . . kosong2 nah kak . . hee :)

    BalasPadam
  5. tak dan nak buat entry raya lagi..kemalasan gitu. HEHEHE

    BalasPadam
  6. selamat hari raya farah..amboi gmbr cium pp lg di pg 1 syawal

    BalasPadam
  7. selamat hari raya kak. lawoo baju Zawara hehe. eka nak beli yg pink, pegi butik kat bangi. Habiss huwaaaa

    BalasPadam
  8. selamat hari raya..cantik baju

    BalasPadam
  9. Cantik tema baju raya sis sefamily, Selamat Hari Raya buat sis farah sekeluarga ya :)

    BalasPadam
  10. asal kiut sangat budak kecik tu...hahahaha....selamat hari raya!!!
    btw,done to follow you..follow me back...haha...
    www.yayacendana.com

    BalasPadam
  11. selamat hari raya Farah..

    BalasPadam
  12. slmt hari raya kak..

    bju dari zawara kan?
    aih xleh jd nak kena ada gak koleksi ni.. cun!

    BalasPadam
  13. selamat hari raya farah..0-0 ye..hihi
    cantik baju emir tu ade tone sket..bli kt mn tu?

    BalasPadam
  14. huhuhu..silap teka baju raya kak farah hari tu..:p

    BalasPadam
  15. Meriahnya hari raya depa ^-^

    BalasPadam
  16. Raya lagi. Selamat hari raya. hehe

    BalasPadam
  17. cantiknya baju farah.. rambut farah pun cantik.. hitam berkilat..
    selamat hari raya kosong2 ya :)

    BalasPadam
  18. seronoklah tgk hgpa mcm2 tema ada..ni biru pulak no
    adoiii kami xde gambaq raya..mood kelaut huhu
    xpa2 nti kami posing esok2 plak haha

    BalasPadam
  19. Selamat hari raya..sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

    BalasPadam
  20. belum terlabat nak ucap selamat hari raya..hehe

    BalasPadam
  21. Selamat hari raya, Cikna pun buat BBQ mlm raya pertama ritu, kenyang perut kita.....;-)

    BalasPadam
  22. Selamat Hari Raya kak Farah.. tak terlambat lagi kot... hehe

    BalasPadam
  23. lupa nak wish..salam aidilfitri, maaf zahir batin!

    BalasPadam
  24. cantik royal blue.. mungkin tema raya thn depan. hehee
    nk ucap selamat hari raya tp dh lepas ke laut

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||