Wordless Wednesday #62 | Apa Dah Jadi Nie?????????

14:27


Assalamualaikum...
Aduhaiiii..masih dalam mood RAYA lagi kot!!!!!!! bahahah
>___@ 
psst:- #1stdaymasukkerjadahjadibegini
#designsamacolortaksama
#hubskatabaruwarnawarnihariraya

Love, 
Farah

You Might Also Like

23 comments

  1. Assalammualaikum...

    selamat hari raya yer,,,

    mselim3

    BalasPadam
  2. erk...kenapa boleh jadi macam ni erk...

    BalasPadam
  3. Cantik..rare..yang penting sama tingginya.,

    BalasPadam
  4. hahahaha...yang ni mmg kelakar kak!

    Selamat Hari Raya!! :D

    BalasPadam
  5. salah pakai atau salah masa beli tu kak?.. hihihi

    BalasPadam
  6. la.. hahaha.. lawak la farah ni... Selamat Hari Raya Farah..

    BalasPadam
  7. Ni namanya style baru....hehehe...tumpang gelak nengok ☺

    BalasPadam
  8. aduyaiiiii bestnye kombinasi warna tu.. hehehe

    BalasPadam
  9. HAHAHAHAHA ^_^ x tau nak komen ape. Hope tudung adalah warna royal blue so boleh cakap sebelah ikut warna baju sebelah warna tudung =)
    Amponnn ngapelah jadi gitu. HUHUHU, satu benda saya x buat, beli kasut sama patent tapi warna lain, sebab saya takut jadi macam ni. HUHUHU harap2 kat office ada kasut spare utk pakai...

    Selamat hari raya Farah =)

    BalasPadam
  10. slh pki kasut...nasibaik color xjauh beza sgt so tk ketara hehe..selamat hari raya

    BalasPadam
  11. hahaha...wt2 x nmpk sudah

    BalasPadam
  12. hehehe anggap laa fesyen.. sekarang kan ada selipar sebelah warna lain, sebelah lagi warna lain.. pakai warna baju dan tudung berbeza pun orang dah tak kata apa..

    BalasPadam
  13. sape punye ni?farah ke?mmg sj pakai ke tersalah sarung ni?apepun comeiii..fesyen

    BalasPadam
  14. sama tapi tak serupa.. haha

    BalasPadam
  15. Assalam farah,
    ini namanya fesen kan3
    lariiiiiiiiiiiiiiikkkkk he3

    BalasPadam
  16. ok je.. fesyen lain dari yang lain.. tetap comey :)

    BalasPadam
  17. aik pakai kasut lain-lain ke

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||