Yay..Happy Birthday To Me!!!!

11:19


Assalamualaikum...


Yay! Happy Birthday to Me! Happy Birhday to Me!
12.07.1984 - 12.07.2015
Eh tak salah kan nak wish kat diri sendiri.. nie jugak salah satu cara kita hargai diri kita sendiri betul tak?..hehehe..sepatutnya entri nie nak publish semalam.. tapi biasa lah minggu akhir sebelum raya nie banyak benda nak kena settle..jadi blog memang tak sempat nak jenguk langsung la..tapi orang kata better late than never kan..so kira aci la yer update pasal birthday semalam pada hari ini...agagaga...

Semalam 12 Julai 2015 genap sudah usia Farah 31 tahun..Alhamdulillah, kerana limpah kurnia dari Allah S.W.T, Farah masih diberikan kesempatan olehNYA dikurniakan kesihatan yang baik, rezeki yang mencukupi dan keluarga yang bahagia. Sesungguhnya diri ini masih banyak lagi kelemahan yang perlu diperbaiki dan disempurnakan..InsyaAllah semoga terus diberikan hidayah olehNYA.. 

Farah jugak harap dapat menjadi seorang isteri, ibu dan anak yang terbaik dan boleh membahagiakan insan-insan yg tersayang.. dari segi target..of coz ada sesuatu yang ingin Farah capai..semua tue masih dalam perancangan..cuma Farah berharap semoga apa yang Farah rancangan ini dapat berjalan dengan lancar..doakan yer.. =D
btw..thank you sayang sebab belikan hadiah birthday nie.. bertambah seketoi lagi koleksi charm pandora..heee...suka sangat!..tapi kannn bila boleh nak bagi penuh semua sayang..hahaha..tak pe slow2 kumpul kan...nanti hadiah anniversary pun nak charm pandora jugak tau..heee #muahbanyakbanyak

Terima kasih jugak kepada family, sanak-saudara dan teman-teman yang sudi wish birthday Farah semalam yer..terharu i tau..nah #muahciked!! >__<

Love,
Farah

You Might Also Like

25 comments

  1. wahhhh hadiah besday yg best ...

    happy birthday farah !!!!

    BalasPadam
  2. happy belated birthday kak Farah!! May Allah bless!

    BalasPadam
  3. Selamat ulangtahun kelahiran ye..

    BalasPadam
  4. Farah Happy Birthday sayangggg!
    Kita sebaya yeyyyyy...seronok tgk koleksi pandora farah kumpul byk2 ye...
    Semoga rezeki farah dipermudahkan Allah hendaknya...aminnnn

    BalasPadam
  5. selamat hari jadi Farah, semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki ye.

    BalasPadam
  6. happy birthday Farah...amboi siap cakap gift ape nak utk anibersari. kerlassssssss!

    BalasPadam
  7. happy belated busday farah..wah pandora

    BalasPadam
  8. Happy Belated Birthday Farah...
    Semoga panjang umur & dimurahi rezeki....

    BalasPadam
  9. happy birthday Farah.... semoga sentiasa dimurahkan rezeki dan diberikan kesihatan yang baik.. ^_^

    BalasPadam
  10. Hepi besday kak.. amboi.. cantik la pandora tu.. slow2 kumpul charm.. nnt penuh la..

    BalasPadam
  11. Happy birthday yer Farah...

    BalasPadam
  12. selamat ulangtahun kelahiran farah...

    BalasPadam
  13. happy birthday Farah..

    BalasPadam
  14. Happy Birthday! Wah dapat Pandora.. cantikkkkk!

    BalasPadam
  15. happy birthday !!!
    pandora ?
    menarik nyerrr...

    BalasPadam
  16. Happy belated birthday kak ~~

    Smoga dipanjangkan umo dan dimurahkan rezeki...

    *boleh tumpang sekali...haha*

    BalasPadam
  17. happy belated birthday kak farah!! semoga sentiasa dibawah lindungan rahmatNya.. inshaAllah..:)

    BalasPadam
  18. Happy belated birthday farah..cantik charm tuh...

    BalasPadam
  19. Assalam farah,
    alaaaaaaaaaa
    terlepaih
    pa pun happy belated birthday naaaaaaaaaaa

    BalasPadam
  20. happy belated birthday farah...


    dari jauh dah bleh nampak gelang merahhhhh ;-)

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||