#RayaFarah2015 | Bila Geng #BLOGGERUTARA Datang Beraya!

08:30


Assalamualaikum
Meh nak #Throwback kisah raya Farah lagi na..hohoho..memang terserlah sangat kemalasan i nak update blog lately nie kan...huhuhu..-Ermmm insyaAllah slow2 kita seru balik semangat blogging yer... so hari nie meh Farah share dulu kisah kejadian Syawal ke-17| Bila Geng #BLOGGERUTARA Datang Beraya! Apa jadi????

Havoccc la u all.......
Tahun nie 1st time Farah buat open house khas untuk group whatsapp #bloggerutara...time raya nie la kena ambik peluang merapatkan lagi tali silaturahim yer dak.. selalu kami semua dok kecoh jer dalam whatsapp, rasa macam tak puas pulak.. so raya hari tue berpeluang la bertemu face to face dengan mereka...

Puas pikir nak masak juadah apa... last2 buat nasi tomato jer senang..senang kerr!!! hahaha... Eh senang tak senang bersilat jugak la kat dapur.. sampaikan tetamu terawal sampai, tak sempat dia turun kereta lagi...berdesupp i lari naik atas untuk mandi lagi.. ater bau asap kot!!! bersilat kat dapur se-pagiannnn...hahahaha...nie rahsia okeh!...hehehe...sorry Zaf!!! nasib baik tak lama lepas tue Kak Sha sampai kan..idak ler awak boring tunggu kak Farah kan..hehehe....#muahciked

Buffet corner....sorry terpaksa hidang makanan kat ruang tamu...Al-maklum ler meja makan i kecik..boleh muat 6 orang jer..tapi yang datang hari tue ada la dalam 10 orang jugak.. so tak best la pulak kalau nak makan asing2 yer dak....sorry tau if u all tak selesa..tunggu nanti i beli meja makan yg lagi besaqqqqq naaaa... =D


yang Farah pernah jumpa sebelum nie cuma Husna & Kak Sha ja. sebab kami pernah buat review bersama..yang lain memang 1st time jumpa..tapi nasib baik semuanya sempoi...idak ler i kekok sangat..maklum lah i is pemalu sikittt..*matakeatastangankebahu

dah selesai sesi beramah mesra..apa lagi kan..soruuuuuuuu lah!


Zaf & Cikpinz.. si teruna and si dara...awwww! *larikkkkkkk

ini lah nasi tomato yang Farah buat hari tue.. sedap ke tidak???? heeee

sedap la kot.. semua pakat senyummmmm jer... hehehe

 
 makan bersimpuh/bersila ramai2 begini lagi lah membuka selera betul tak?

Kak Sha and boboboiii a.k.a fayyadh....umur sebaya Emir.. tapi tengok la body dia...berketoi2 u all...bukan macam Muhammad Emir Daniyal..hehehe


untuk dessert Farah buat sagu gula melaka... yang nie pun sedap ke tidak???? hehehe...hanya mereka yang dah cuba jer yg boleh nilaikan..*tutupmata


if u all tanya Farah mesti la i akan up diri sendiri..

gila ko tak sedap...resepi cilok dari chef hotel kot..hohoho

ini lah dia barisan #bloggerutara... dari kiri...kak sha..zafirah..yg sebelah tue sapa nama Zaf..sorry lupa dah..adik kan..hehehe.. lepas tue yang tudung hijau tue siti and me.. yang barisan depan pulak dari kiri cikpinz..adzira(kwn husna) and husna...*lambai2sikit

Thanks u all sudi datang beraya kat rumah Farah..jika ada yg terkurang dari segi juadah dan layanan harap dimaafkan yer..semoga ukhwah yang terjalin di antara kita nie berkekalan hendaknya..=D

psst:-InsyaAllah ada lagi 2 entri #KisahRayaFarah2015 yg akan menyusul..tunggu jap nak seruuu roh rajin update blog sat...>_<


Love, 
Farah

You Might Also Like

28 comments

  1. Assalam Farah,
    haaaaaaaaaaaaa
    tengok nasi tomatao itu di pagi hari ni memang AAZAAAAABBBB
    huwawawawawawaw

    BalasPadam
  2. Tuan rumah masak sedap..nanti kami terjah lagi..oppss jangan gosip2 ye...hehehe

    BalasPadam
  3. sedap ke tidak belakang kira janji ikhlas kan ... kita masak penuh kasih syg tu kompm sedap

    BalasPadam
  4. jeless xdapat join beraya umh kak farah... #bloggerutara

    BalasPadam
  5. bestnyaaaa !! sedih kak farah tak jemput :(
    hahahaha lawak je . . serious terliur tgk sagu melaka kak farah . . my feveret tu .. :p

    BalasPadam
  6. Farahhhh...awat tak habaq julia nak pi rumah farah hahahha (mcm lah dekat kan) sedap yer nasi tomato dengan sagu gula melaka...hebatlah farah masak, cun habissss tgk menu tu...telan ayaq liuq lapaq

    BalasPadam
  7. Sangat jelesssss sebab tak dapat Join bersama

    BalasPadam
  8. meriah la bila blogger dtg beraya...bole jd mini gathering

    BalasPadam
  9. hari tu x dpt nak join
    sedap2 tgk menu2 uols buat tu
    ntah bila dpt merasa air tangan uols

    BalasPadam
  10. melepas peluang kita hr tu...klau x msti dpt mkn sedap

    BalasPadam
  11. meriahnyee..fara siap masak sendiri tu..terbaik laa..

    BalasPadam
  12. sedap laa sampai makan tak pndang kiri kanan dah tu.. hahaha..
    terima kasih k.farah, at last dpt gak jumpa yg lain.. inshaAllah next time plak..:)

    BalasPadam
  13. amboi kalau akak kat Penang dah lama singgah umah Farah

    BalasPadam
  14. wah bestnya... tp time ni saya xjoin bu lg..hehhe

    BalasPadam
  15. seronok kan bila dapat jimpa geng blogger ni
    saya nampak sedap aje air tangan farah tu
    confirm yang makan pun katakan benda yang sama
    emir mana? tak nampak dalam gambar =)

    BalasPadam
  16. Jelesnya ekin tak dapat join geng #bloggerutara ni

    BalasPadam
  17. hari tu saya beraya dengan family kat perak, kalau x dah boleh join.. hehehe

    BalasPadam
  18. huhuhu.. sedaplah.. patut extra sedap.. bersilat tu..
    sagu iols suka.. tak manis sngt.. just nice =)

    BalasPadam
  19. raya tahun depan open lagi la wakakaka..

    BalasPadam
  20. ohhh.. baru tau rahsianya.. patut dengar bunyi berdesup tuuu... ngeh2

    nama adik Zaf, Qiqy.. hahaha

    Semua sedap hasil air tangan Kak Farah.. air basuhan tangan Kak Farah ja yang tak mau rasa.... heee

    BalasPadam
  21. Farah..bestnya..tapi x dpt join..huhuhu

    BalasPadam
  22. Wahh bestnya da[at ber gathering..rajin farah masak...tahun depan aida raya kedah, aida terjah rumah farah naa..

    ***Sorry tau lama tak singgah sini..sibuk kemain..huhuu

    BalasPadam
  23. ruginya tak dapat join haritu.. sbb tak tau pun ada rumah terbuka. sob2

    BalasPadam
  24. rajinnya farah.. omai..
    kalaulah dekat sudikanlah menjemput saya ni ye


    Lelaki pun suka kulit putih melepak?

    BalasPadam
  25. tahun depan masak lebih sikit..mokcik nak p makan jugakss..sedap tu..

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||