AKU YG MASIH SETIA BERSAMA NUFFNANG WALAUPUN............

15:50

AKU YG MASIH SETIA BERSAMA NUFFNANG WALAUPUN............
WALAUPUNNNN.....amount yang dok running tak dak lah gempak sangat pun..tapi sikit sikit pun duit jugak..sapa nak bagi yer dak..jadi lah habuan buat top up tabung holiday i nanti..apapun kena bersyukur...=D

kalau nak demand lebih2 pun, i sedar...diri sudah tak serajin dulu nak update blog..so kena terima jer lah seadanya..biarlah sedikit nanti lama2 berkepok lah...heee...Happy Monday kesayangansss! =D


psst:- TQ Nuffnang! #muahciked

Love, 
Farah

You Might Also Like

23 comments

  1. meriahhhnyer..Alhamdulillah rezeki

    BalasPadam
  2. cik nor dah lama xbuka nuff..merajuk ngan dia..entah ada entah xde income..hehe

    BalasPadam
  3. Tahniah sis, ok la tu sikit2 pun da juga kan..lma btl x singgah cne

    BalasPadam
  4. Tahniah sis, ok la tu sikit2 pun da juga kan..lma btl x singgah cne

    BalasPadam
  5. sampai x muat gambar...punya laa bykkkk

    BalasPadam
  6. Lama dah ahkak xcek nuffnang akk..hehehe

    BalasPadam
  7. memang banyak running kak tp kira2 memang banyak ! hehee
    kami setia dgn nuff

    BalasPadam
  8. alhamdulillah.. tahniah farah.. semoga terus murah rezeki.. :)

    BalasPadam
  9. walau sikit nilainya..tapi banyak jumlah iklannya..pun alhamdulillah tu..

    BalasPadam
  10. ok la tu farah..banyaaakkkkk tuuuuu..

    BalasPadam
  11. wahhh ok gak tu..yanie langsung ciput sguh..

    BalasPadam
  12. nuufnang mmg amount ciput ..kadang tu 2-3 sen je ..a.doi ....

    BalasPadam
  13. wow...tudiaaa....dia dok jenguk

    BalasPadam
  14. nuff dah tak mcm dulu2..nak dapat RM1 pun jgn mimpi...bE berderet2...

    BalasPadam
  15. Terbaik tu hihihihi rwzeki

    BalasPadam
  16. Alhamdulillah.. sikit2, lama-lama dia jadi bukit..

    BalasPadam
  17. samalah kita kak.. masih setiaaaa walaupun.......
    ahahaha sndiri smbung kan..

    BalasPadam
  18. Tahniah. Bertingkek2 tu ☺

    BalasPadam
  19. Nanti bleh belanjer eskrim la ya

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||